kolega o čemu vi? iz koje ste brokerske kuće? pa tko normalan kupuje rukovodeći se natpisima na forumu. ako sam vas ipak malo denucirao onda sorry.
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Po današnjem rastu dionice Tesle (u jednom trenutku +12%), a povukao je i cijeli tech sektor i Nasdaq,
čini se da (bar za sada) ništa od toliko puta prošle godine najavljivane recesije. Ili je to samo još jedan
bear market rally, prije konačnog pada, tko to više zna. Forumski drugovi, što mislite u kom grmu leži zec?
Inače, tržište je tehnički na raskoraku i izlasku iz bear marketa ili daljnjem potonuću u njega.
Idući tjedan u srijedu je FED, pa bih rekao da su slijedeća 2 tjedna ključna
Izgleda da je zec odskakuta iz grma,lisica sad leži i ceka ga u grmu.Možda se se vrati ali samo možda.😆
-
Po današnjem rastu dionice Tesle (u jednom trenutku +12%), a povukao je i cijeli tech sektor i Nasdaq,
čini se da (bar za sada) ništa od toliko puta prošle godine najavljivane recesije. Ili je to samo još jedan
bear market rally, prije konačnog pada, tko to više zna. Forumski drugovi, što mislite u kom grmu leži zec?
Inače, tržište je tehnički na raskoraku i izlasku iz bear marketa ili daljnjem potonuću u njega.
Idući tjedan u srijedu je FED, pa bih rekao da su slijedeća 2 tjedna ključna
Izgleda da je zec odskakuta iz grma,lisica sad leži i ceka ga u grmu.Možda se se vrati ali samo možda.😆
Po čemu je molim vas, ovo doprinos temi trgovanje na inozemnim tržištima?
Inače, ovo je do sada bila najbolja tema na ovom forumu bez trolanja, pa
pohvala onom tko je otvorio ovu temu (zloćka?)
-
Je, samo kolega 2bic molim prilozite i neke dokaze za to sto tvrdite.
Meni se prije čini da je cijena “malo” pobjegla.
Vidite, ja za razliku od vas očekujem rješavanje dospjelih dugova i značajno poboljšanje omjera dugova i kapitala. I to uskoro.
Pa ima na linkedinu nekih 200tinjak IGHovaca pa pitajte.
Čak i predsjednika uprave...
-
Pitajte vi i molim vas ne pišite neprovjerene i nepouzdane informacije. Hvala
-
ako nekoga još nije krenulo, možda treba najprije uložiti u "znanje"
[uklonjeno]
ova ga laže kao pas, tolike pare, a kupila rabljeni auto ,
izgleda ona svoju "sretnu amajliju" ne nosi u džepu, nego vrlo blizu
-
Mogao bi span pred kraj burze se ponovo probuditi😂
-
U ponedeljak (20.02) imat ćemo jako, jako dobru vijest. Pravovremeno ću Vas obavjestiti. Živo naš IGH
-
U ponedeljak (20.02) imat ćemo jako, jako dobru vijest. Pravovremeno ću Vas obavjestiti. Živo naš IGH
Zar su vec isplatili place za sijecanj? Pa ona iz racunovodstva ne stigne ni na kavu od posla, svaki tjedan nova placa.
-
Da pogađamo, za početak pokrenuta sudska naplata potraživanja te posljedično isplata plaća za siječanj.😀
-
-
Da pogađamo, za početak pokrenuta sudska naplata potraživanja te posljedično isplata plaća za siječanj.😀
Pozitivne promjene događaju se puno brže nego što bi mnogi željeli, ovdje na forumu i van IGH. O tome nešto kasnije..
-
Robert PetrosyanView Robert Petrosyan’s profile • 1stCEO Institut IGH d.d.
11h •
###b class="artdeco-dropdown__trigger artdeco-dropdown__trigger--placement-bottom ember-view entity-result__overflow-actions-trigger-ember326 artdeco-button artdeco-button--2 artdeco-button--tertiary artdeco-button--circle artdeco-button--muted" type="button" tabindex="0" style="font-family: inherit; color: var(--color-text-low-emphasis-shift); font-size: 1.6rem;"###
#Croatia
#IGH
#Design
IGH d.d. started realization one of the most important project "Design-technical all-round renovation of Croatian Parliament building".
Contracted cost: 522.829 Euro
Completion by: July 2023
Congrats to Design #team #building #project
-
Ja bih volio da se MDKA razbije na sitnije udjele da bude cjenovno pristupačnija. Da sirotinja ko ja može to kupit
-
Uvijek mi je bila najdraža ekipa koja piše pozitivno o dionici dok je ima, a nakon što je proda drvlje i kamenje po njoj, sada će valjda i rat u Ukrajini biti razlog što Zaba u budućnosti neće tako dobro poslovati, ali svakakvih nas ima, to je istina. Inače, Zaba organizirala poseban red čekanja i službenika za upis obveznica i sve skupa ne traje više od 5 minuta, pa tko voli, nek izvoli.
P.S. Ovaj komentar nema veze sa stvarnim osobama i svi likovi su izmišljeni
-
aha.. naravno imam i dionice, nije na jednoj hrpi, a i nije u jednom cripto projektu..
usporedjivat obveznicu sa cryptom nema veze sa vezom, dvije totalne razlicite stvari koje imaju totalno drugaciju uporabu
nisam usporedio ništa, nego iznio svoju naklonost cryptu i profitu od njega.. jel si možete zamisliti vi da nekim sudskom presudom dobiješ 9800kn pred božić, prošli vikend izađem sa 4300$ i ostavim početnu vrijednost u kriptu, pa tjedan dana odem sa obitelji na snijeg, grunem za apartman skoro dvije prosječne plaće, kao zaposleni profesor to mogu sanjat, ni vremena ni novaca, kao nezaposleni jebivjetar ponzijevac i kriptaš, mogu nam priuštiti.. Vjerovatno sa posto gore, 2 dole pa 3 gore, pa 2 dole, ne možete to zamisliti.. bio sam tu i gledao to isto kokošarenje na zse i taj sustav nije složen da vi šišate, nego da budete šišani..
Sretno vam s državom i njenim obvezujućim papirima..
-
pa ponovno usporedjujes lol
ne znam sto pricas uopce o kriptu kada je tema narodna obveznica
-
ne uspoređujem kripto i dionice, ulaganje jedno i drugo za sebe u različite stvari, ali profiti s kripta su isto nešto drugo, mijenjaju život, a obveznice onako, natovariš si dugotrajno razmišljanja ko nam državu vodi hoće li išta bit od toga.. samo izvolite, navalite.. nije nikako nagovor pozz
-
lol, stalno tvrdis kako ne usporedjujes, pa ponovno usporedis
saljiv si
no dobro, idemo dalje
jel imas novce u banci? jel aktivno razmisljas kako ce banka propasti i tko je vodi?
sumnjam
isto tako ne moras se brinuti tko vodi hrvatsku
nema tu sta biti ili ne biti , nisam siguran da shvacas sto je obveznica
ukoliko se obveznica ne isplati, hrvatska (ili bilo koja druga drzava koja je izdala obveznicu) je bankrotirala
sto znaci da nema novaca za place, zdravstvo, penzije, itd
-
ne uspoređujem kripto i dionice, ulaganje jedno i drugo za sebe u različite stvari, ali profiti s kripta su isto nešto drugo, mijenjaju život, a obveznice onako, natovariš si dugotrajno razmišljanja ko nam državu vodi hoće li išta bit od toga.. samo izvolite, navalite.. nije nikako nagovor pozz
Ne znam Jeli itko ikad popušio pare investiravši u obveznice a znam da je 90% ulagača u kripto.
Ali ova stavka" razmišljanja ko nam državi vodi" hahahahaha. Pa barem znamo tko. I koji sve europski mehanizmi stoje iza nje. U kriptu je to sličica majmuna iza koje se krije anonimni tinejdžer iz maminog podruma.
Možda su nam lopine na vlasti ali radije dam njima lovu nego 99% kripto projekata.
-
Ne znam Jeli itko ikad popušio pare investiravši u obveznice a znam da je 90% ulagača u kripto.
Ali ova stavka" razmišljanja ko nam državi vodi" hahahahaha. Pa barem znamo tko. I koji sve europski mehanizmi stoje iza nje. U kriptu je to sličica majmuna iza koje se krije anonimni tinejdžer iz maminog podruma.
Možda su nam lopine na vlasti ali radije dam njima lovu nego 99% kripto projekata.
to je odraz našeg mentaliteta, dati lovu našem lopovu, za kojeg znaš da je lopov, može, a tuđem, o kom ne znam ništa, neću priliku niti dati. to je to. ok. meni funkcionira ovaj rizičniji dio sa većom nagradom na rizik.. ja sam sa ZSE i od HANFE otišao u kripto 2020 i progledao kroz oči profita, fuck tech iza priče ili ko je iz uprave otpustio sto, kako je TPNG sje mirovinske fondove i dalje, i sl.
profiti su ono što želim i u kriptu sam ih dobio, ne na ZSE ili u HR općenito.. po vašoj statistici sam ja u onih 10% to mi je isto ok.
opet vam lijepo želim i glavnicu i kamatu na vrijeme
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k