IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
kad bude sluzbeno nece se IGH prodavati po 80 i sitno
-
samo da ne budu bar-boljare još od onda imam 3 dionice po 2300kn. pošto je plafon bio oko 17 000kn onda mi se to činilo kao prilika. smanjio sam ja prosjek ali treba neki poticaj za novi keš
E moj prijatelju, i Ja sam se tada zaletio samo u to vrijeme sa velikih 50 komada (mislim na tadašnju vrijednost dionice ). smanji sam i Ja prosjek ali što to znači ako je dionica na 80 kuna. Slažem se sa prethodnim postom " niti jedan veliki najavljeni posao stoljeća nije realiziran ".
-
-
neka oni riješe onaj dug za nekretninu kako najavljuju ja sam sretan
-
kad bude sluzbeno nece se IGH prodavati po 80 i sitno
Tu imas pravo. To ce tesko ikad vise.
Dal ce biti po 8 eura i sitno je vec drugo pitanje..
-
Kakvi poslovi, kakve bakrači…. Mialim da je došlo vrijeme da se riješe dugovi i to je ono što će dugoročno stabilizirati poslovanje i okrenuti novu stranicu za firmu.
A onda ćemo vidjeti koji će se i kakvi poslovi ugovarati.
-
pa dobro koliko je dužan još igh? ja sam mislio da su to već poravnali. barem većinu...
-
88 milijuna
-
Ha, ha, ha,
Toplo preporučam bronhi, lakše se diše
-
-
Nisam siguran da oni imaju vise nekretnina. Zemljiste u sjedistu (Rakušina 1) je preslo ne tvrtku Rakušina d.o.o.
-
Nisam siguran da oni imaju vise nekretnina. Zemljiste u sjedistu (Rakušina 1) je preslo ne tvrtku Rakušina d.o.o.
tako piše u izvješću od 25.10.2022
-
Više nemam insajderski info iz IGH jer je prijatelj dao otkaz. Razlog je taj da već mjesecima plaća kasni a zadnjih mjeseci ne dolazi.
Da je to tako već bi i TV kuće bile ispred zgrade uprave, provjereno, nemoj širiti laži, moj izvor tvrdin da to nije tako.
Usput bit će još posla za Paks 2 u Mađarskoj
Na tvoju objavu nema rasprodaje?????
-
Ministar, viceguverner HNB-a i HDZ-ovac imali su osobne koristi od utjerivača dugovaNAJVEĆE curenje osobnih podataka, kada je iz agencije za naplatu potraživanja B2 Kapital procurilo 77.317 osobnih podataka fizičkih osoba, koje su otkrile…www.index.hr
Ministar Ivan Paladina obogatio se tajnim ortačkim ugovorom koji je provodio upravo preko agencije B2 kapital koja se našla u središtu afere, a tu je i uhićeni HDZ-ovac Damir Škugor koji je preko tvrtke svoje majke Tri D Rada otkupljivao potraživanja koje je preprodavao da bi mu na račun "sjelo" 23 milijuna kuna. No, krenimo redom.
Paladina je provodio ortački ugovor upravo preko B2 Kapitala. Naime, bez te agencije Paladina ne bi mogao provesti prebacivanje imovine IGH-a na sebe.
-
igh je fenomen. toliko novca ukrasti, isisati, zamračiti i da firma još postoji !? to samo govori koji je to kapacitet na koji su se razni lešinari obrušili.
-
igh je fenomen. toliko novca ukrasti, isisati, zamračiti i da firma još postoji !? to samo govori koji je to kapacitet na koji su se razni lešinari obrušili.
ZNA se tko je to dozvolio....premijer prvi...kako Paladina može biti ministar, 60 milijuna kuna vrijedi mu imovina...otkud???
-
znamo mi to još od 90.tih godina i sve prešutno prihvaćamo. samim time smo i saučesnici.
-
Ovaj današnji rast, ovo je tek početak. Uskoro Ask i Bid: troznamenkasti..
-
Ovaj današnji rast, ovo je tek početak. Uskoro Ask i Bid: troznamenkasti..
Di je mene tute?
-
ZNA se tko je to dozvolio....premijer prvi...kako Paladina može biti ministar, 60 milijuna kuna vrijedi mu imovina...otkud???
Za prave poklone nikad nije kasno. Ako nam ministra zamotaju u sljedećih 15, 20 dana, bit će to na vrijemeNedovoljno je jednoga urnebesnoga državnog činovnika ostaviti bez kotača pod nogamawww.jutarnji.hrPaladina je ministar bas iz razloga sto se zna otkuda mu imovina. Takvim ljudima vrlo je lako upravljati jer ne samo da imas aparat kojim ga drzis za j..a nego i tocno znas kako razmisljaju i sto im je jedino na pameti.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.) 2.8k
- harpun