Dvije drazbe uravnotezenja. Jesam li sto propustio?!
+28%
Nisam to ni vidio... ne znam ali mislim da sam sa aska zabororavio maknuti nalog, ocito ga vise niti nema!
Dvije drazbe uravnotezenja. Jesam li sto propustio?!
+28%
Nisam to ni vidio... ne znam ali mislim da sam sa aska zabororavio maknuti nalog, ocito ga vise niti nema!
Dvije dražbe uravnoteženja. Jesam li sto propustio?!
+28%
Ako ti je bio do 110kn,nema ga.
Ako ti je bio do 110kn,nema ga.
Je, bio je nize od 110kn!
Al sve je to na bizarno malim prometima... ovak moze i do 200 s dnevnim prometom bolje pekarnice...
Al sve je to na bizarno malim prometima... ovak moze i do 200 s dnevnim prometom bolje pekarnice...
190tis kn(2000 kom) mali promet???
Krivo sam vidio, promet od petka... 13 soma kuna... glupi neki prikaz na mobu... ne pise mi danasnji promet... ovo je ok🙂
op šta bi? da nije gadeljkin prešao na obračun u rubljama? čekao sam da bude niže ali mi ni više ne smeta. svejedno do jeseni nikakvu kupnju ne planiram. sit sam više tih prevara.
Ok, dionica naraste 28% u jednom danu i nitko ne zna razlog?
Whoops, odem spavati a vi napravite nered
Zbog čega je Iga rehabilitirana ?
Našli način da uvezu naftu ?
Ok, dionica naraste 28% u jednom danu i nitko ne zna razlog?
Mislim da oni koji su je kupili znaju, a mi ćemo tek saznati
Pratim dionicou dosta, dosta dugo.
Još od vrijeme homosapijensa bez neke želje da je trenutno kupim ( zadnje prodao oko 12 K). Ali svaka čast dioničarima, ljepo je hugh rekao da je oko 85 negdje dno.
Neko nešto zna, teško da je špekulacija, ali toga na bi moglo biti. Lp
Moguće da nas u dogledno vrijeme očekuje još pokoja pozitivna korekcija. Svi zainteresirani veći igrači nisu se uspjeli ukrcati. Nezaboravimo da je nominala 700kn a dugovi pri kraju. A rat u Ukrajini neće vječno trajati.
a kaj vam znači i predstavlja nominala? možete li pojasniti?
Ja mislim da kod svih kompanija nominalu pomnožite sa brojem dionica i onda jednostavnom računicom dobijete vrijednost dotične firme!!!!
Eto tak se to računa bome!!!
Ja mislim da kod svih kompanija nominalu pomnožite sa brojem dionica i onda jednostavnom računicom dobijete vrijednost dotične firme!!!!
Eto tak se to računa bome!!!
Prevedeno tržina kapitalizacija nam je oko pola!
inaće, iz Fi 31.12.2021.
Ma kaj god! A tko je danas dobitnica dana! Jučer-danas svejedno!
Nominalna vrijednost, dakle iznos naznačen na samoj dionici je prvenstveno računovodstvena kategorija. Ona označava knjigovodstvenu vrijednost dionice u trenutku njenog izdavanja. Prema nominalnoj vrijednosti dionica, računa se udjel pojedinog dioničara i broj glasova koje ima. Cijena dionice nije , međutim, njena nominalna vrijednost nego njena tržišna vrijednost . Tržišna vrijednost nastaje odnosom ponude i potražnje na burzi, ne utvrđuje se jednom zauvijek, već se upravo suprotno, uvijek iznova određuje. Ukoliko veliki broj ljudi želi kupiti baš vašu dionicu, njoj će tržišna cijena rasti bez obzira na nominalnu (knjigovodstvenu) vrijednost. Vrijedi naravno i obrnuto. Ako je slab interes za kupnju vaše dionice, bez obzira na knjigovodstvenu vrijednost, njena će tržišna cijena stagnirati ili padati. Na ponudu i potražnju utječu razni domaći i međunarodni faktori, prije svega sadašnje poslovanje dioničkog društva i očekivanja o budućem poslovanju.
Čuvajte Vaše papiriće, budite strpljivi.
Eto tak se to računa bome!!!I ovaj ima oznaku "Profesionalac". OMG
Pa svatko može računati kako mu paše .
Dugovi se peglaju a kad počnu izlaziti fi sa lijepom dobiti biti će i cijena dionice malo veća.
danas neka druga računica na Ingstitutu, a tam su uvijek bili dobri matematičari