Pa sto nitko od 2008. naovamo još uvijek nije prepoznao taj potencijal i iskoristio ga za razvoj tog biznisa?
IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Veći dio tog vremena smo bili u krizi, i svejedno cijelo vrijeme se radi ali sada je valjda došlo vrijeme nekih novih momenata
-
Anna je te dionice koliko sam shvatila dobila. Prodala ih je po tada trzisnoj cijeni za nekih 3 milijuna kuna. Ne mislim da tu treba traziti neke dublje razloge.
-
Anna je te dionice koliko sam shvatila dobila. Prodala ih je po tada trzisnoj cijeni za nekih 3 milijuna kuna. Ne mislim da tu treba traziti neke dublje razloge.
Ali prodaje i sada... Prema potrebi i molim nemojte komentirati nešto što ne pratite...
... Kao što i ovaj prethodni samo negativno komentira, a nije ni svjestan da potvrđuje moju tezu na taj način, tezu o silama koje blokiraju rast na sve načine, cijene ove dionice... A on je isprdak te sile na ovom forumu 💪💪
Znam da prodaje i sada po trzisnoj cijeni. To je dokaz za sto tocno?
-
Ane nebrine za cijenu,nit orala nit kopala zanjih. Dobila žena,prodaje dionice da si kupi nešt ljepo ,i to je sva mudrost. A mi nek smišljamo teorije zavjere. Oni uživaju u životu. A mi dršćemo na par kuna gore dolje cjene.
-
Dionica odradila rast od 90kn do ovih razina na racun pozitivnih nadanja, zasto bi trebala rasti dalje? Ništa se posebno nije dogodilo.
-
Dogodilo se dva velika potresa i pomalo izlazimo iz covid situacije, hrpa jeftinih novaca... A tih 90 je bilo nerealno nisko
-
Ane nebrine za cijenu,nit orala nit kopala zanjih. Dobila žena,prodaje dionice da si kupi nešt ljepo ,i to je sva mudrost. A mi nek smišljamo teorije zavjere. Oni uživaju u životu. A mi dršćemo na par kuna gore dolje cjene.
A čuj, netko je platio navodno te dionice gotovo 31,5 milijuna kuna, da bi ih ona prodala za 5-6 milijuna. Zašto je netko svjesno ili nesvjesno išao napraviti takvu transkaciju i zašto bi netko prodavao nešto sto je platio 700 po 100 ili nešto vise kuna manje od 3 godine kasnije?
-
Nemojte vrijeđati ženu da nije ni orala ni kopala. Možda je radila još nešto teže.
-
još malo po bočnom trendu ili ti s a bočne strane kao u sexu i možemo uvissssss
treba samo izdržat baš kao u sexu
-
-
Je, to je i Bandic kaj je zadnje reko...pa vidis
-
Je, to je i Bandic kaj je zadnje reko...pa vidis
nemoj tako.
čovjek je izdahnuo delajući
-
https://www.hzinfra.hr/naslovna/odrza…ja/eu-projekti/
Nema zime za IGH. Slika govori više od tisuću riječi.
-
neki stalno kupuju
IGH PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D. 450 0.07% 9,134 MIHALJEVIĆ BRANKO 50 0.01% 6,650 -
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…351cfcf2cef.pdf
Zagrebu, 12.ožujka 2021. - Nakon hitno sazvane sjednice Nadzornog odbora 11. ožujka 2021. godine
u 21,00 sati, a održane dana 12. ožujka 2021. godine, INSTITUT IGH, d.d. i B2 KAPITAL d.o.o.
potpisali su Ugovore kojima se uređuje način podmirenja PIK dugovanja INSTITUTA IGH, d.d., te
preostalih Senior obveza prema društvu B2 KAPITAL d.o.o. kao vjerovniku Društva temeljem
sklopljene predstečajne nagodbe iz 2013. godine. Potpisivanjem Ugovora, INSTITUT IGH, d.d. u
skladu sa svojim zakonskim obvezama ispunjava svoje obveze iz predstečajne nagodbe. -
Zagrebu, 12.ožujka 2021. - Nakon hitno sazvane sjednice Nadzornog odbora 11. ožujka 2021. godine
u 21,00 sati, a održane dana 12. ožujka 2021. godine, INSTITUT IGH, d.d. i B2 KAPITAL d.o.o.
potpisali su Ugovore kojima se uređuje način podmirenja PIK dugovanja INSTITUTA IGH, d.d., te
preostalih Senior obveza prema društvu B2 KAPITAL d.o.o. kao vjerovniku Društva temeljem
sklopljene predstečajne nagodbe iz 2013. godine. Potpisivanjem Ugovora, INSTITUT IGH, d.d. u
skladu sa svojim zakonskim obvezama ispunjava svoje obveze iz predstečajne nagodbe.ode ima loooovica
B2 kapital nije za šalit se..
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/36194
dobro je postignut dogovor
-
skladu sa svojim zakonskim obvezama ispunjava svoje obveze iz predstečajne nagodbe.ode ima loooovica
B2 kapital nije za šalit se..
sad bi bio red i da objave malo detalja.
kad čovjek vidi ove šture objave, jedino što fali je da kao i Ingra objave da je nakon ovog book value narastao na xxx kuna
btw., čestitke kolegi PILAPILA, nadam se da će biti profitabilno
-
Ma netko je morao otkupiti dug? A sad da li je taj i “drug”, tek ćemo vidjeti. Al nije tu samo bio problem B2 nego i neki bivši menadzeri koji su sa ekipom tunelariti IGH. B2 je jedan od vjerovnika. Najveći.
-
ovako se pisalo prije godinu dana
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-