Iga je jedini papir u kojem se na dulji rok može mirno spavati.
Obzirom na količinu ugovorenih poslova.
Vrlo lako da neki već možda znaju kakav će biti izvještaj za prvih 6 mjeseci ???!!!!
Sa dobrim polugodisnjim izvjescem ide do min 200kn,bez ikakvoga problema.
Mozda u forumu se neki sjecaju, ne nedugo, prije 3god je IGH u kratko vremena sa 120-130 dosao na 330-340kn,sa dosta manje Ugovorenih poslova.
a ja ga kupio na tih 300 i nesto kn...
Sa dobrim polugodisnjim izvjescem ide do min 200kn,bez ikakvoga problema.
Mozda u forumu se neki sjecaju, ne nedugo, prije 3god je IGH u kratko vremena sa 120-130 dosao na 330-340kn,sa dosta manje Ugovorenih poslova.
U prelazu sa siječnja na veljaču 2017. godine nakratko je dosegao i 400 kuna. A bio je u kudikamo lošijoj poslovnoj situaciji nego sada.
Tijekom ove godine dosad ugovoreno novih 96,4 milijuna kuna poslova
11 mj 2106- rast sa 110 kn na 190 kn u tjedan dana
Vi ne spavate mirno u Optimi?
Kakva žetva...zakašnjela prinos iznad očekivanja( 6 200 kom )
Zar si prodao sad kad se ljepotica budi ?
Danas sam donio odluku da ja ostajem do daljnjeg, nekidan sam prodao po 122 , da bi sad opet lovio po 127 prosjecno zadnjih dana. Ovaj put sam usao sa 2000 komada , I sad nema prodaje pa sta bude, ovdje je potencijal x3 I vise , postoje i rizici al no pain no gain ...
https://www.seebiz.eu/tvrtke/institu…a-u-2019/239781
Znatno bolje poslovanje u 2019., a za 2020. ocekujem bum.
Danas sam donio odluku da ja ostajem do daljnjeg, nekidan sam prodao po 122 , da bi sad opet lovio po 127 prosjecno zadnjih dana. Ovaj put sam usao sa 2000 komada , I sad nema prodaje pa sta bude, ovdje je potencijal x3 I vise , postoje i rizici al no pain no gain ...
Samo dokup ...godinama...nikad ni komad prodan...akumulacija na 6200 kom..čekam na 500-600 kuna..
Strpljivo kao i uvijek...
Evo ukratko glavni pokazatelji poslovanja za 2019.....
Samo dokup ...godinama...nikad ni komad prodan...akumulacija na 6200 kom..čekam na 500-600 kuna..
Vjerujem kolega da kada iduće godine u ovo vrijeme bude na tim razinama nećete prodavati, jer će momentum biti takav da ćete ju čekati na 1000
Vjerujem kolega da kada iduće godine u ovo vrijeme bude na tim razinama nećete prodavati, jer će momentum biti takav da ćete ju čekati na 1000
Ne, sigurno ne, treba guštati......kad dođe na taj nivo 500-600 kuna, lagana rasprodaja ...a i ostaviću barem 2000 kom...
Cestitke kolega Pilapila.
Evo ukratko glavni pokazatelji poslovanja za 2019.....
Prošlogodišnja dobit po dionici 27,87 kuna. Ove godine to mora biti bolje.
Samo im je dospjelo odnsono dospjet će 350 milijuna kuna kratkoročnog duga ove godine, ako ga u međuvremenu nisu uspjeli refinancirati.
Opet su objavili godišnje, a polugodišnje ostavili za kasnije. Nadam se da neće biti pila naopako.
Samo im je dospjelo odnsono dospjet će 350 milijuna kuna kratkoročnog duga ove godine, ako ga u međuvremenu nisu uspjeli refinancirati.
Opet su objavili godišnje, a polugodišnje ostavili za kasnije. Nadam se da neće biti pila naopako.
Meni se cini da ove vlakice ni ne pogone neke stvarno objektivne vijesti(na Djuro da nije konverzija prihvacena i sada je to valjda dobra firma, na IGH izvjestaj za proslu godinu, za ovu a kraj je 8., nismo jos nista vidjeli), vec iskljucivo motiv trejdera da ulaze bas u tu dionicu.
Meni se cini da ove vlakice ni ne pogone neke stvarno objektivne vijesti(na Djuro da nije konverzija prihvacena i sada je to valjda dobra firma, na IGH izvjestaj za proslu godinu, za ovu a kraj je 8., nismo jos nista vidjeli), vec iskljucivo motiv trejdera da ulaze bas u tu dionicu.
Vidjelo se tko želi vidjeti... Pogledajte prihode prošle godine i usporedite sa već ugivorenim poslovima ove godine i onima koji dolaze na naplatu iz prošle te očekivanjima u budućnosti....ako želite vidjeti, vidjet ćete.