Iga je jedini papir u kojem se na dulji rok može mirno spavati.
Obzirom na količinu ugovorenih poslova.
Vrlo lako da neki već možda znaju kakav će biti izvještaj za prvih 6 mjeseci ???!!!!
Sa dobrim polugodisnjim izvjescem ide do min 200kn,bez ikakvoga problema.
Mozda u forumu se neki sjecaju, ne nedugo, prije 3god je IGH u kratko vremena sa 120-130 dosao na 330-340kn,sa dosta manje Ugovorenih poslova.
a ja ga kupio na tih 300 i nesto kn...
Sa dobrim polugodisnjim izvjescem ide do min 200kn,bez ikakvoga problema.
Mozda u forumu se neki sjecaju, ne nedugo, prije 3god je IGH u kratko vremena sa 120-130 dosao na 330-340kn,sa dosta manje Ugovorenih poslova.
U prelazu sa siječnja na veljaču 2017. godine nakratko je dosegao i 400 kuna. A bio je u kudikamo lošijoj poslovnoj situaciji nego sada.
Tijekom ove godine dosad ugovoreno novih 96,4 milijuna kuna poslova
11 mj 2106- rast sa 110 kn na 190 kn u tjedan dana
Vi ne spavate mirno u Optimi? ![]()
Kakva žetva...zakašnjela prinos iznad očekivanja( 6 200 kom )
Zar si prodao sad kad se ljepotica budi ?
Danas sam donio odluku da ja ostajem do daljnjeg, nekidan sam prodao po 122 , da bi sad opet lovio po 127 prosjecno zadnjih dana. Ovaj put sam usao sa 2000 komada , I sad nema prodaje pa sta bude, ovdje je potencijal x3 I vise , postoje i rizici al no pain no gain ...
https://www.seebiz.eu/tvrtke/institu…a-u-2019/239781
Znatno bolje poslovanje u 2019., a za 2020. ocekujem bum.
Danas sam donio odluku da ja ostajem do daljnjeg, nekidan sam prodao po 122 , da bi sad opet lovio po 127 prosjecno zadnjih dana. Ovaj put sam usao sa 2000 komada , I sad nema prodaje pa sta bude, ovdje je potencijal x3 I vise , postoje i rizici al no pain no gain ...
Samo dokup ...godinama...nikad ni komad prodan...akumulacija na 6200 kom..čekam na 500-600 kuna..
Strpljivo kao i uvijek...
Evo ukratko glavni pokazatelji poslovanja za 2019.....
Samo dokup ...godinama...nikad ni komad prodan...akumulacija na 6200 kom..čekam na 500-600 kuna..
Vjerujem kolega da kada iduće godine u ovo vrijeme bude na tim razinama nećete prodavati, jer će momentum biti takav da ćete ju čekati na 1000![]()
Vjerujem kolega da kada iduće godine u ovo vrijeme bude na tim razinama nećete prodavati, jer će momentum biti takav da ćete ju čekati na 1000
Ne, sigurno ne, treba guštati......kad dođe na taj nivo 500-600 kuna, lagana rasprodaja ...a i ostaviću barem 2000 kom...
Cestitke kolega Pilapila.
Evo ukratko glavni pokazatelji poslovanja za 2019.....
Prošlogodišnja dobit po dionici 27,87 kuna. Ove godine to mora biti bolje. ![]()
Samo im je dospjelo odnsono dospjet će 350 milijuna kuna kratkoročnog duga ove godine, ako ga u međuvremenu nisu uspjeli refinancirati.
Opet su objavili godišnje, a polugodišnje ostavili za kasnije. Nadam se da neće biti pila naopako.
Samo im je dospjelo odnsono dospjet će 350 milijuna kuna kratkoročnog duga ove godine, ako ga u međuvremenu nisu uspjeli refinancirati.
Opet su objavili godišnje, a polugodišnje ostavili za kasnije. Nadam se da neće biti pila naopako.
Meni se cini da ove vlakice ni ne pogone neke stvarno objektivne vijesti(na Djuro da nije konverzija prihvacena i sada je to valjda dobra firma, na IGH izvjestaj za proslu godinu, za ovu a kraj je 8., nismo jos nista vidjeli), vec iskljucivo motiv trejdera da ulaze bas u tu dionicu.
Meni se cini da ove vlakice ni ne pogone neke stvarno objektivne vijesti(na Djuro da nije konverzija prihvacena i sada je to valjda dobra firma, na IGH izvjestaj za proslu godinu, za ovu a kraj je 8., nismo jos nista vidjeli), vec iskljucivo motiv trejdera da ulaze bas u tu dionicu.
Vidjelo se tko želi vidjeti... Pogledajte prihode prošle godine i usporedite sa već ugivorenim poslovima ove godine i onima koji dolaze na naplatu iz prošle te očekivanjima u budućnosti....ako želite vidjeti, vidjet ćete.
![]()