dsx u plusu, scorpio vrluda no miljenice ovdašnje, sb, nm, nmm i panl klanje.
inače ni bee ni muu , od u pravilu šeretski raspoloženih komentatora vani.
Čini se da ni ove godine ništa od explozije brodara
Explodirati će taman za short!
znači mijenjamo priču? ništa od rasta Treasury yields?
Ne znam kako si to iz clanka uspio zakljucit ?
On kaže da US10y ide na 1,9%, i onda pada u prosincu. Balan kaže da H12022. inflacija neće biti problem, on očekuje pad nafte iza Nove godine.
Ako US10y ide na 1,9% growth stocks idu dolje a value gore i nadam se small cops
dolar jača i zlato ide dolje
XBI baš ne voli kada US 10y raste
nisam zaključio, piše
a imaš i video
kaže: rast još mjesec, mjesec i pol a onda u prosincu pad
Balan se priprema za Big Short, vjerojatno oko 4400 bodova S&P 500
nisam zaključio, piše
a imaš i video
kaže: rast još mjesec, mjesec i pol a onda u prosincu pad
Citirat cu dijelove sad je 1,5% yield
"
The firm’s head of macro strategy believes the benchmark 10-year Treasury Note yield could reach 1.9% before year
“The Fed is probably going to taper [and] announce it next month,” he said. “It’s going to push yields up in our view. It will go up a bit more, and then probably drop in December.”
That’s when Schumacher expects investor jitters over the debt ceiling and government funding will make a comeback and drive yields lower.
But Schumacher, who’s bearish on bonds, believes a move lower would be temporary.
"
Mislim da je jasno napisano ja ne znam kako drugacije svatiti, ocekuje rast yielda do 12 mjeseca onda pad tada za koji vjeruje da ce bit privremeni, a ne da taj pad je pad koji ce yield skroz okreniti prema padu vec da je to kao korekcija rasta do tada i jasno kaze da je bearish na obveznice sta znaci da ocekuje rast yielda iako je video i napisano drugacije moguce da je video skracen, a napisano u potpunosti tj sad vidim da je gornji video skracen, a donji traje 3 puta duze ja sam citao tekst ti si vjerovatno gledao samo gornji video.
Opet padaju brodari vani, pa nemožeš vjerovati, evo DSX na 5.2$, a PANL na 4.57$
Tko je shortao, da čujem?
Ja sam long pangeu, ne vidim zašto bježati
Opet padaju brodari vani, pa nemožeš vjerovati, evo DSX na 5.2$, a PANL na 4.57$
Tko je shortao, da čujem?
ja prodaao onaj dio TELL-a kupljen po $3.50, sada po $3.75 (iako mislim da je plin opet okrenuo prema gore, pa će druga polovica pričekati više razine)
ali ukazuje se prilika upravo u brodarima koji lijepo padaju pa ćemo pazariti
samo još gledam što i koliko čega
možda pričekam sutra ili drugi tjedan s kupovinom?
vidjet ćemo razvoj...
Ovo je strasno...DSX je vec na 5.16$.
Pitali su negdje u kojem smo dijelu tržišnog ciklusa
Sektori koji će prosperirati u budućnosti
---------Here are the 12 stocks Bank of America recommended for investors looking to profit from the infrastructure bill's likely approval, in order of descending market cap.
Moja prva kupovina pangee bila na 3,54, budem je čekao.... opet , ako treba
Walgreen boots, prekrasno sam odigrao, potom Car i ondq brončana medalja danas ide novopečenoj dionici i vozilima LILM, from Holland /jučer okreno, kupio ponovno, danas prodo odma)
Ne znam evo bas gledam promet danas na dry bulku vani na 10 bulk dionica jedva 50 tak mil $ jedino SLBK odstupa sa 33mil, a svi ostali niti 50mil skupa, promet je stvarno nikakav u danasnjem padu, vani se jendostavno drugacije ponasanju sjecam se ne tako davno onog pada krajem 8 mjeseca i pocetkom 9 kada su svi pali za nekih 30% i na kraju narasli 50% u 10 dana kada je okrenilo jednostavno idealno za trejdere.
Moja prva kupovina pangee bila na 3,54, budem je čekao.... opet , ako treba
Walgreen boots, prekrasno sam odigrao, potom Car i ondq brončana medalja danas ide novopečenoj dionici i vozilima LILM, from Holland /jučer okreno, kupio ponovno, danas prodo odma)
evo ovakve stvari ja ne kužim: dobro izvješće WBA, na otvaranju zaron ali ne kratki nego dobrih 45 min
i onda kad odustaneš i odeš dalje, oderu po njoj i dignu je za 9%
tko je tu lud?
i nema veze s indeksom općenito jer danas svi indeksi rastu od početka trgovanja
s druge strane imamo Wells Fargo, banka
klasična fondovska, jako ju vole
toliko jako da nakon ipak dobrog izvješća, s obzirom što banka sve prolazi zadnjih godinu, dvije, puste ju 'u ponor'
Ne znam evo bas gledam promet danas na dry bulku vani na 10 bulk dionica jedva 50 tak mil $ jedino SLBK odstupa sa 33mil, a svi ostali niti 50mil skupa, promet je stvarno nikakav u danasnjem padu, vani se jendostavno drugacije ponasanju sjecam se ne tako davno onog pada krajem 8 mjeseca i pocetkom 9 kada su svi pali za nekih 30% i na kraju narasli 50% u 10 dana kada je okrenilo jednostavno idealno za trejdere.
brodari će okrenuti, sigurno
bliže se izvješća, znamo da će biti dobra a neka i odlična
buy the dip
da vidimo jel će se odbiti?
a ima i neki gap za popuniti između $49.50-$47.0
NMM
Treba vidjeti hoće se zaustaviti na trend liniji, ili ide još dolje na fibo
Money flow još nije u oversoldu