MPW mi je sumnjiv, čeko sam ga na 19.80 alje uteko
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Daaa...
Jel tredate ili cekate neki target?
-
objašnjavao sam već taktiku, ima par strana prije
trenutno sam u 'plinašima' i brodarima
NM se već skupilo u portfelju, ali svaki pad iskoristim za dokup i onda dio prodam
target za NM? mislim da bi se neki zagrcnuli kad bih rekao koliki
tu jako ovisi o razvoju situacije u cijeloj grupi NMM
po rastu cijene rekao bih da je dobar!
svakako je NM potentniji za rast od SB, ali u ovoj fazi i rizičniji
ima ovdje iskusnijih od mene po pitanju NM i SB pa nek slobodno daju procjenu, neću se buniti
ali ako sam na CNDT okrenuo skoro duplo (a nije baš neka poslovna priča bila, a ni sektor nije bio tako jak kao sada brodari), držim da je NM potcjenjeniji i potentniji zbog jakog sektora kojem pripada
-
NM se već skupilo u portfelju, ali svaki pad iskoristim za dokup i onda dio prodam
ima ovdje iskusnijih od mene po pitanju NM i SB pa nek slobodno daju procjenu, neću se buniti
ali ako sam na CNDT okrenuo skoro duplo (a nije baš neka poslovna priča bila, a ni sektor nije bio tako jak kao sada brodari), držim da je NM potcjenjeniji i potentniji zbog jakog sektora kojem pripada
Ako je nekome promaklo evo novosti kod SB, stavili su 3 capea na dugorocni najam:
Inace su bili poprilicno spot oriented tako da je ovo malo hedgea ako se dogodi kakvo zlo s vozarinama. Dobra ili losa odluka...pokazat ce vrijeme
-
Pitanje je zapravo do kada je sve NM dobar za ulaz?
-
Ako je nekome promaklo evo novosti kod SB, stavili su 3 capea na dugorocni najam:
https://newsfilter.io/articles/safe-…8937ba4ace93b5a
Inace su bili poprilicno spot oriented tako da je ovo malo hedgea ako se dogodi kakvo zlo s vozarinama. Dobra ili losa odluka...pokazat ce vrijeme
Krivo si procita stavili su jedan cape na 3 godine TC
-
https://newsfilter.io/articles/safe-…8937ba4ace93b5a
Krivo si procita stavili su jedan cape na 3 godine TC
U pravu ste kolega, moja greska, hvala za ispravak. Dakle godine su 3 a brodova 1
-
Ajmeeeee
Što je ovo s plinom?
Pušten s lanca
NG1! preko 10% danas
Opet uzeo TELL, lijepo se odbio od $3.75
Bulk ću opet kad se ohlade malo
-
nema više ni rijeći o Evergrandu......zakon šutnje do šake u oko?....danas sam naišao na neki kanal gdje govore o manjim kineskim developerima u odnosu na Evergrande koji su u problemima i ne plaćaju dugove.....ima li tko neke info o tome?......ova Kina mi je nekako sve više sumnjiva a doveli su se i u velike probleme s opskrbom energije a zima nije ni počela.......opčenito malo ima o Kini ili ja nezam gdje pratit a nekako izgledaju kao izvor potencijelnog problema......koliko su bitni ili nebitni?.....
-
i tako, dok mi gledamo USA, DAX na pragu ulaska u bear market.
zanimljivo
-
-
nema više ni rijeći o Evergrandu......zakon šutnje do šake u oko?....danas sam naišao na neki kanal gdje govore o manjim kineskim developerima u odnosu na Evergrande koji su u problemima i ne plaćaju dugove.....ima li tko neke info o tome?......ova Kina mi je nekako sve više sumnjiva a doveli su se i u velike probleme s opskrbom energije a zima nije ni počela.......opčenito malo ima o Kini ili ja nezam gdje pratit a nekako izgledaju kao izvor potencijelnog problema......koliko su bitni ili nebitni?.....
Chinese developer misses bond payment as stress spreads beyond Evergrande crisisThere are increasing signs of stress in China's property market after ratings agencies downgraded Fantasia and Sinic over debt concerns.www.cnbc.com -
i tako, dok mi gledamo USA, DAX na pragu ulaska u bear market.
zanimljivo
Kak to misliš?.....daj nam malo proširi svoje razmišljanje.......
-
Kak to misliš?.....daj nam malo proširi svoje razmišljanje.......
dosta marketa je ili blizu ili je odavno propalo kroz 200 MA/EMA.
jedino se mi, Austrijanci i Indijci pravimo blesavi, a to obično znači da ćemo i više zveknuti kad skužimo šta se događa
-
Evo i na hrvaški:
Panika u Kini, sve više developera nekretnina na rubu propastiPosljednjih tjedana intenzvno se bavimo temom Evergrandea, posrnulog kineskog developera za kojeg se strahuje da bi mogao potonuti u default. Štoviše,…www.tportal.hrOdakle im ova imena btw? Evergrande, fantasia...zvuci ko hotel u las vegasu, bas vuce na nesto gdje se gube pare
-
Ima'l kaj za short danas?
-
Mauldin Economics. Nadam se autor nema ništa protiv objave
Stvarno, podliježe li sadržaj na kojeg smo se predbilježili u formo - Newsletter- autorskim pravima ?
------------------ Chesapeake Energy (CHK), an oil & gas producer based in Oklahoma. Chesapeake used to be the second-largest natural gas producer in the country. But debt nearly crushed it, and it entered bankruptcy in 2020.
However, the company came out of bankruptcy earlier this year. And it has eliminated nearly all of its debt.
The majors—Chevron (CVX), Exxon Mobil (XOM), and BP plc (BP). All three have dividend yields north of 4%.
-
ovo tribaš stavit u svoj potpis 😅
-
Sve mi se čini da neće bit muke. Futures su vratile jučerašnji rally.
-
Short PLTR na 25.61.
ovo tribaš stavit u svoj potpis 😅
I to smo riješili!
-
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title