+ spce 33.85
- spce 35.50
Jesi gledao ASTR? Slična igra kao SPCE, dosta je bila pala i sad se oporavlja, bio sam ju spominjao prošli tjedan
Evo prekonoćno je još nekih 15% dobila
+ spce 33.85
- spce 35.50
Jesi gledao ASTR? Slična igra kao SPCE, dosta je bila pala i sad se oporavlja, bio sam ju spominjao prošli tjedan
+ spce 33.85
- spce 35.50
jesam od 8.xx je gledam pa raste pa necu i evo sad vidim vec je na 12. Iskreno ne usudim se ulazit sad. Rade bi u ASTS sad usao. On nije pratio ovaj rast.
KOSS i BB su mi zanimljivi sad jer sam primjetio kad da uvijek kasne za GME i AMC koji su vec dali malo zelenila. A fino su se iskorigirali (BB za 50% cak).
Para ko' salate
Dionice kineski banaka su jeftine po mom mišljenju.
PE ratio oko 3 4
Agricultural bank of China 7.7% dividend
Bank of communications 7.5% dividend
Također sam kupio dionice konzorcija ko je gradio Pelješki most
China communications construction 7.5% dividend
Na Hong Kong burzi se ne plaća porez na dividendu, samo nas jopd.
Izgleda mi ko free money
prodao sam Polaris jučer, kupio EPD i ABBV.
ASTS izvodi kaskapade, meni ta čitava priča nije jasna, no prošao sam slične priče sa sličnim tehnološkim čudima, pa i biotehnološkim čudima, uglavnom to opali dobro naviše, no kada.... Mlitavo, obzirom na adrenalin koji oko nje pršti.
Čak dobra dionica za trejd, ne nešto da ko kobac visiš nad njom neg kad rokne ima pouzdan odbijanac.
Petak je dan za čekat jeftino kupit, pa prodat skuplje u ponedjeljak.
Amazon, Rbnb, Luv, csiq, Erj..... to su samo krupnije zvijeri za razmotrit.
no more i PINS, MPW, FVRR.... I PII dakako
Petak je dan za čekat jeftino kupit, pa prodat skuplje u ponedjeljak.
Amazon, Rbnb, Luv, csiq, Erj..... to su samo krupnije zvijeri za razmotrit.
no more i PINS, MPW, FVRR.... I PII dakako
Upravo tako bit će opet hrpa dionica na popustu. Međutim oprezan sam da se kojim slučajem ne zacrveni jače u Ponedjeljak. Ne bi trebalo ali tko zna!
Polaris je u trokutu. Negdje će iz trokuta. Trguje se po pravilima trokuta, ili se čeka potvrda na koju će stranu
Ovaj će izgleda gore ?
ja sam rijetko češkav tude, no ako more malo tehničke za ASTS.
Čini mi se da je omiljena među forumašima.
Polaris voli trokute. Nisam u njem , sačuvo sam keša za sutra,pa možda uđem
---------The S&P 500's Shiller price-to-earnings (P/E) ratio is another cause for concern. The Shiller P/E ratio takes into account inflation-adjusted earnings over the previous 10 years. As of Monday, Aug. 9, the S&P 500's Shiller P/E was a lofty 38.5, or well over double its 151-year average of 16.84.
Ni Vrag na Burzi ne zna kako će ovo završiti. Valuacije u nebo, novaca ko' pljeve.... pisao je Kostolany dokle god je obilje novaca u sustavu i burza će rasti.
ASTS
Teško je za reći, za sada je smjer down
Weekly down,
Dnevni graf down, EMA 21 i 50 imaju slope dolje, cijena ispod njih , a prevedeno na hr ulagači su manje optimistično rasploženi nego li su bili ranije
Meni ovo još nije za long, više za short, ukoliko se trgovati mora
Sta je sa sppi, vrlo spominjana neko vrijeme. Nisam neko vrijeme pratio, ali vidim da mi je zaronila. Pretpostavljam da nije proslo testiranje dobro
Nadam se da naš Emil nije ostao zarobljen u papiru.
Bili smo u pravu, distribucija na vrhu i prošla baba sa kolačima
nisam:) al sam zaglavio u Myps - Tcehy - IAC s pozamasnom sumom pa sam holder...
Myps- izvjestaj je podbacio. nije prelos al nije ni onakav kakav se ocekival i sve ode u ponor
Tencent objavljuje poslovne rezultate 16.08
Možda bude sreče
Tencent objavljuje poslovne rezultate 16.08
Možda bude sreče
Tencent svakako vrijedi pratiti, ako krene prema gore bit će fini rast. Međutim stop loss nalog obavezno ako se kinezi opet zaigraju da ne bude jadna nam majka
ja bih kao ideju za swing razmotrio COIN
izvrstan kvartal, prebacili očekivanja analitičara i to jako
bio se probio skoro do $300 na krilima izvješća i onda u par dana korigirao na $265-$255
kako raste BTC ne bi me čudilo da u roku tjedan-dva COIN ponovno testira $300
Tata, kupi mi auto, bicikl i romobil.................
Kad bih imala proračun koji to može podnijeti, i ovo bih si kupila.
Budućnost.
SPPI je dobio CRL od FDA, odbili su lijek zbog propusta u proizvodnji, ali se oporavlja, ali na SESN je masakr nakon CRL
Izgubio sam na SPPI, ali sada sam fokusiran na BLRX
danas imaju tromjesečno izvješće i konferenciju, čekam da čujem kada će rezultati za AGI-134
najavljeni su za 2H2021
u svibnju su rekli:"We also continue to work on the advancement of our PDAC program, as well as AGI-134, and believe that potentially significant value creating milestones can be achieved this year and in 2022."
Inače ovako piše o AGI-134 : In mice with melanoma, AGI-134 completely eliminated tumors in more than half of the animals.
“Pre-clinical studies have demonstrated that treatment with AGI-134 leads to complete regression of primary tumors, prevents growth of untreated distal secondary tumors, and triggers a vaccine effect that may prevent the development of future metastases,” Serlin said.
Ovo je nova vrsta lijeka, može biti skokova po par stotina posto, ovisi šta objave, ali dana prvo čekamo da vidim šta će i kada najaviti rezultate, da li če biti na nekon konferenciji do kraja godine itd.,
prošle godine kada su rekli:"potentially value creating milestones can be achieved"
ja sam zaradio 150% a ove godine su ubacili riječ "significant" na konferenciji u svibnju.
ajmo tehničari, mala vježbica iz TA pa da vidimo koliko je istinita tvrdnja koja ide otprilike ovako: every gap must be filled
ima i onih koji tvrde da to ne vrijedi za down gap već samo za nagli rast cijene?
uglavnom povijesna distribucija govori da je na primjeru recimo 30DJI ili Nasdaq100 ta izjava u preko 90% slučajeva točna!
pa da vidimo ove recentne primjere dionica kod kojih imamo gap down što će se dogoditi u narednim tjednima:
WISH ili
ograda: možda nisam najbolje povukao linije ali tu je to negdje, linije potpore su malo ispod jučerašnje zaključne cijene, RSI dosta nisko na 30-40
oštra reakcija dakle gap se može javiti zbog dobrog/lošeg izvješća, neočekivanih promjena/stresova kao što je promjena člana uprave ili CEO i sl.
također nije isto imaju li dionice poput ove dvije velik short interest ili ne, da li su miljenice WSB zajednice i sl.
puno je tu pitanja ali recimo da sam ih odabrao jer imaju dobru likvidnost pa bi se gap trebao popuniti... ili ne bi?
i da, obje dionice su podbacile u očekivanjima analitičara, WISH više, dok PSFE čak ne bih uopće gledao kao loše izvješće
suprotan primjer, koji je dobrim dijelom odrađen, je FUBO
dobro izvješće, gap up, i onda 'cijeđenje' do razina gdje je bila prije toga i provozan gap već nakon tri dana