oduvijek sam govorio da je PANL dionica i pol. psmtr
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Dobro je povukla Pangea popodne.
Generalno je cudno stanje sa brodovima danas vanka, i kontejneri i bulkeri. Trebalo bi kao gore ali..ne ide
-
Dobro je povukla Pangea popodne.
Generalno je cudno stanje sa brodovima danas vanka, i kontejneri i bulkeri. Trebalo bi kao gore ali..ne ide
Da, krene dobro, pa padne, pa se na kraju trgovanja vrati. Drugi dan isto, samo jos malo nize padne. Cudno skroz.
-
zlocesti, molim te moze li analiza ERJ embraer..
Bio izasao na 16,pa ga ponovno uzeo na 15,ali vidim da pada..Do kud ce padat,da nam je samo to znat 🤔
-
To izleda čudno, ali je klasični pattern. Kad netko " njeguje " tečaj.
Veik je pritisak na prodaji, to se jedino sa sigurnošće može reći.
Treba čekati dno. Jer za sada što god da kupiš, možeš izaći samo po nižoj cijeni. Ovo sada je dobro samo za short i scalp
-
Kad bih ja znala gdje će koji papir, bila bih bogata
Mogu predvidjeti samo kretanje u okviru desetak minuta od trenutne cijene. Scalp znači
Sve ostalo je nagađanje, plus minus. Mogu prepoznati i dno, i vrh, gledajući u retrovizor, naravno
No, čini se da je ERJ krenuo u upmarket
Trguje se iznad EMA, a vidimo i Smile.
Buy the Smile, Sell the Frown, jedna je od taktika
-
No, čini se da je ERJ krenuo u upmarket
Trguje se iznad EMA, a vidimo i Smile.
Buy the Smile, Sell the Frown, jedna je od taktika
Ja stalno kupujem s smjeskom
tek kasnije placem radi te kupnje
al bar sam pri kupnji bio nasmijesen..
-
što je ovo danas
SVE dionice (osim LEDS) koje imam na listama su crvene, neke i po par postotaka
pa ti noći u dionici
zato sam većinu vremena cash pa kad krene sve gore, gdje god da uskočiš, dobro je
npr. gledao sam APPS (Digital Turbine), analitičari se zaklinju u dionicu i kažu 'just buy the dips'
i tako ja mislio uzeti u prošli petak par desetaka komada, pa rekoh kad je tako jeftino (pala je tada s cca $79 na $69)
dobro da nisam jer je u ovih par dana zakucana na $64, danas nastavlja pad i već je na $62
inače je prosjek TP negdje na $106-$107 a ide čak i do $130
npr. danas od europskog trgovanja zanimljivo je na TMV (TeamViewer AG), mislim da ne treba posebno objašnjavati što je
pad samo danas 13% a zadnjih godinu dana se prepolovila
sad jel to ima veze s FED-ovim najavljenjim smanjenjem programa otkupa obveznica... tko će ga znati
al nije vrijeme za biti u dionicama
-
Za scalp je uvijek dobro vrijeme.
A short je iz Raja izasao.
-
Nije bilo već duže vremena ovakvog pokolja....
al će shorteri mastiti brke
-
-
pobjego sam iz PGR dok je jos zelen.
uso na 96.73 izaso na 99.25 -mjesec dana bio u papiru.
ostalo se postenski crveni pa mi najbolje otic malo prilec
-
Prvih 15 dana srpnja su odlični dani za burzu, neki kažu najbolji u godini, takva je statistika zadnjih 10 godina, za poslije toga Balan crta neke ružne grafove, do kraja kolovoza, držim SPPI i BLRX
-
Zapravo sam se povukao gotovo iz svega. Ranije se povukao iz rudara i gazproma koje sam imao. Nekidan se povukao iz Panl.
Čak sam se iz Slovenije povukao jučer iako je fundamentalno još ok unatoč znatnom poskupljenu proteklih par mjeseci.
A i tako sam bio defenzivan skroz od kraja 2019.
Znam da je nezgodno imati i preveliku keš poziciju.
Za sada samo nešto preferreda vani i ostaci zse smeća koje ne mogu prodati po ok cijeni ili uopće. (Hmdn, Vidu, Dlkv-o-302a)
Ne sviđa mi se situacija, indeksi su napucani do nebesa. Situacija sa virusom bi mogla dovesti do četvrtog vala
a on bi možda mogao izazvati korekciju.
Ma i čitava ova post-covid euforija smrdi na kilometre i čini se da popušta polako.
-
lijepo danas zeleni.
nijedna mi nije crvena.. rijetko to vidim...
-
No, ovo sa Opte je kap koja je prelila čašu
Nema druge nego na godišnjem se pozabavti otvaranejm Interactive brokerskog računa i primiti se posla.
Istina je da ne mogu predvidjeti kretanje cijene dionica, ni ponašanje tržišta u cjelini, al' sam shvatila da sam u vremenskom rasponu 15 minutnog trgovanja prilićno uspješna. Scalp znači.
Ima i težih načina da se zaradi, mada ni ovo nije lako kako izgleda.
Hm. tko je prošao ZSE školu, čini se da može trgovati svugdje
-
Više Balanovih modela najavljuje vrh burze početkom idućeg tjedna, i sezonalni i onaj koj prati likvidnost, ima ih još.
Pad bi mogao biti brutalan.
SPPI svaki dan čeka da FDA, nadam se jako, odobri lijek, a BLRX možda i prodam u nekom skoku, i ako SPPI dobije odobrenje izlazim iz njega i čekam u kešu, day trading do polovice rujna, tako sada govori Balan.
-
Hajde, predikcije za sutra, na koliko će SPCE otvoriti u 15.30, odnosno koliko će ga nagurati u PM? Tipujem barem 75.
Bit će i za short. Ali malo kasnije.
-
Hajde, predikcije za sutra, na koliko će SPCE otvoriti u 15.30, odnosno koliko će ga nagurati u PM? Tipujem barem 75.
Bit će i za short. Ali malo kasnije.
iz vasih usta u redditove usi... 🤣
Imam 200 kom.
Inace gledao danas cijeli stream. Svaka im cast
-
Ja sam u ASTS to je mako ziheraška opcija jer mislim da će sutra, zbog SPCE, letit sve što ima sa veze sa Svemirom, a ASTS je ronio prošli tjedan.
Zapravo sutra općenito lete purani a u svemir krave.
-
Samo neka se zeleni 😉
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-