Ne znam previse o dionici, ali sve ovisi o trzistu. Ako bude islo up i ako vidim da ce se tako nastaviti, držim do 90, pa i dalje. Ako ne, prodam već na 85
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
37% minusa na mom papiru u premarket ???
Ajoooj
Sva je sreća da ga imam malo
Kažu da se svatko tko u biotechu spava u papiru, penny stocks, nađe barem jednom u takvoj situaciji
PRVB
-
37% minusa na mom papiru u premarket ???
Ajoooj
Sva je sreća da ga imam malo
Kažu da se svatko tko u biotechu spava u papiru, penny stocks, nađe barem jednom u takvoj situaciji
PRVB
FDA im je uočio neke nedostatke u lijeku u postupku odobrenja, još k tome radi se o staroj supstanci koju koriste i neki drugi (npr. Eli Lilly)
plus dobili friški downgrade
ubojita kombinacija
kako kažeš, šmrcko
-
Ja se iskreno držim podalje od takvih diona. Ameri su puni takvih firmi. To mi je iskreno čista kocka.
Ja prodao ERJ sa 20% plusa i sad čekam nekakvu korekciju da ponovo uletim. Vrijeme će ovih dana pokazati da li sam prerano izletio.
-
No, smetnula sam posve s uma da mi se aktivirao stop nalog..........
Pa samo mali šmrcko
-
Satrace me ovaj JKS . s njim se osjecam ko i s PFE prije. ide polako gore svake prestupne al zato brzo tone skoro svaki dan.
evo ga -8% u premarketu... Vec se vidim da cu bit dugorocni koji ide na dividende ak uopce ima divke u jks. to nisam ni gledao...
-
Satrace me ovaj JKS . s njim se osjecam ko i s PFE prije. ide polako gore svake prestupne al zato brzo tone skoro svaki dan.
evo ga -8% u premarketu... Vec se vidim da cu bit dugorocni koji ide na dividende ak uopce ima divke u jks. to nisam ni gledao...
Ja se još uvijek tako osjećam sa PFE.🤪
-
I ja sam mislio da sam pametno kupio nakon odbijanca na 42-43 prije ravno mjesec dana, sad se mislim da li dokupit ili samo plakat?
-
tam gdje imam tisuce ulozeno sve tone al zato ove gdje sam ulupal samo par stotina divljaju.
evo NAKD uletio jucer na 0.589. danas laganini +20%...(poljubil 0.77$) al treba imat mu.. stavit u takav papir puno novaca...
a jesam papak...
-
jel netko pratio ovo oko coinbasa IPO?
COIN.
utrcat grlom u jagode prvi dan? hmmm. ne volim ipo jer upravo prvi dan to naraste previse i onda se slijedecih par dana ispuse...
cekat?....hmmmm . ovo nije bas nesto sto se desava svaki dan. coinbase je ipak coinbase pa mozda propustim priliku...
neka vasa misljenja??
evo jedne kratke analize:
-
-
jel netko pratio ovo oko coinbasa IPO?
COIN.
utrcat grlom u jagode prvi dan? hmmm. ne volim ipo jer upravo prvi dan to naraste previse i onda se slijedecih par dana ispuse...
cekat?....hmmmm . ovo nije bas nesto sto se desava svaki dan. coinbase je ipak coinbase pa mozda propustim priliku...
neka vasa misljenja??
evo jedne kratke analize:
Ja sam pomalo pratio, čak sam i postao ranije o tome. Sutra izlazi (nije IPO nego čisto ulazak na NYSE), početna cijena je 400 $ i prema pričama, nagađanjima, željama, bacanju graha i slično ide to visoko visoko. Potencijala sigurno ima. Isto tako kažu da će biti velika gužva i da će to ličiti na "najbrži prst". Mislio sam hoću/neću pa je ispalo da ipak neću tako da bi se mogla ponoviti davna priča o trošenju dolara na bitcoin ili na pijaču i klopu kada je potonje prevladalo zdrav razum.
Živi bili pa vidjeli...
-
Coinbase, evo friško:
Coinbase IPO will cause explosion of investing in cryptoasset (cnbc.com)
inače, MARA se trži na nevjerojatnih 900-1.000 P/Sales
kako koji dan, skače gore-dolje cijena k'o luda
na SOS čekam da se riješimo short sellera pa da možemo prema $50
jučer izašla vijest da kupuju udjele u tri elektrane u US
cijena napravila spike pa se vratila
a ja svaki puta prodam pola i na kraju dana ulazim na punu poziciju
kroz par dana će opet objava o trećoj turi minera koji se instaliraju, pa ide kvartalno... uglavnom nije dosadno
-
zanimljiv je taj PFE
izgleda druga cjepiva većinom imaju neki problem, manu
i Astra iz Zenice, i J&J su sad banali
u predmarketu raste cijena, u zadnjih mjesec dana dobio je nekih 5%
mislim da tu rast tek počinje i, nadam se, da će zarade i prihodi popratiti taj rast... ili obratno
za tri tjedna je ER pa će se vidjeti, nakon razočaravajućeg Q4, kako napreduju
-
Meni se polako čini da ulazimo u bear market, plus što je količina aktivnih retail investitora (odnosno broj njihovih transakcija) na tržištu drastično manja nego recimo u siječnju (vidio sam danas graf negdje, sad ga ne mogu više naći da priložim).
Oprezno sve skupa.
-
Gadno ste se ušutili, ili trejdate do besvijesti ili ste spušili pare
Ja sam spušila cca stotinjak dolara na biotechu.
Za Jinko smo bili u pravu, i nadam se da ste izletili na vrijeme. Ima nešto u toj TA. Ako se ne obogatiš, makar ne osiromašiš
Bože od Burze , tebi se molim, daj da ne izgubim ako već ne zaradim
-
Ja sam u Standby modu, prodao ERJ i kupio NCLH kruzer. PFE krenuo prema gore upravo sam malo nešto ispod nule na njemu i sve si mislim jel ga prodat i u piiip ali sa druge strane mislim da bi vjerojatno nakon ovog FI stvari trebale ići samo prema boljem na PFE. Nadam se da sam u pravu.
Nisam ništa ispušio jer ne prodajem sve dok nisu zeleni ali imam i "nerealiziranih minusa", najgore mi stoji Li Auto -31%.
On je baš gadno potonuo ali ja sam uporan i ne predajem se nema prodaje. Postao sam dugoročni za sada.
-
Baš danas računao od 11 mjeseca kad sam se prebacio na US market do danas u realiziranom plusu sam od +26%
-
Meni se polako čini da ulazimo u bear market, plus što je količina aktivnih retail investitora (odnosno broj njihovih transakcija) na tržištu drastično manja nego recimo u siječnju (vidio sam danas graf negdje, sad ga ne mogu više naći da priložim).
Oprezno sve skupa.
ne znam za retail
ali primjećujem da je živo na covid reversal dionicama, tipa avio kompanije (neobično veliki prometi LUV, JBLU, UAL...), zatim LYFT i UBER, pa recimo MGM i CZR 'kladioničarske'
vrlo je živo danas...
-
Gadno ste se ušutili, ili trejdate do besvijesti ili ste spušili pare
Ja sam spušila cca stotinjak dolara na biotechu.
Za Jinko smo bili u pravu, i nadam se da ste izletili na vrijeme. Ima nešto u toj TA. Ako se ne obogatiš, makar ne osiromašiš
Bože od Burze , tebi se molim, daj da ne izgubim ako već ne zaradim
naravno da nisam izletio iz JKS. sad sam dugorocni... +15% me przi samo tako. a po grafu jos ce me i vise
-
evo vam još jedna penny stock koju Redditovci vole: Castor Maritime #CTRM
ovdje čak i ima 'mesa', kupuju brodove k'o ludi zadnjih dva, tri mjeseca a koliko sam vidio izgleda da su i vozarine u Dry Bulk segmentu u porastu
ne znam, trebalo bi postaviti pitanje na ATPL, tamo dečki (i cure) to sigurno prate i znaju više
ide li oporavak shippinga?
za svaki slučaj sam uzeo parsto komada, nije neki rizik a ako ode gore... super!
pratit ću vijesti i javljati ako spazim turnaround
brodari su ciklični, mora i njima svanuti sunce
(eto uz VLEN i drugi brodar u portfelju)
CTRM pada li pada... Ima li kakvih dobrih vijesti na vidiku?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner