Ovako dečki vide situaciju do kraja desetljeća
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Pfizer/BioNTech COVID-19 vaccine neutralizes Brazil variant in lab study
Znaci da bi uskoro mogla opet past dionica.. do sad je na sve dobre vijesti dionica samo tonula...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Commodities su glavna tema za buduće ulaganje na burzi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Izgleda da bi se burza mogla stabilizirati, čekamo sutra CPI
-
Commodities su glavna tema za buduće ulaganje na burzi
Izgleda da bi se burza mogla stabilizirati, čekamo sutra CPI
slažem se sa svim navedenim.
problem je šta nitko ne obraća pažnju na junk bonds i commercial real estate, a tu leži gro problema.
inače, "majstori" i dalje shortaju VIX (iako isti lagano raste) i obveznice na dugom kraju, tako da sumnjam da će FED nešto "revolucionarno" poduzimati unaprijed.
oni, u pravilu, reagiraju tek nakon što problem ispliva kako ih nitko ne bi mogao pozvati na odgovornost.
-
jučer je opet bila lijepa prilika za natrpati se BitCoina (alternativno MARA, ROIT, SOS)
nakon prošlotjednog predaha i dipa na $47k, danas samo jako pa smo već i na $54k
evo nekih od meni zanimljivih naslova i tekstova od vikenda:
pa o $SOS razvoju ovdje , i ovdje u komentaru
jedan vrlo, vrlo bullish (nadam se ne i fullish) komentar norveškog fonda ovdje o BitCoinu kao novoj monetarnoj arhitekturi
sviđa mi se kako se BitCoin (i možda Ethereum, ostalo ne) etablira kao alternativa ulaganju u valute tipa USD ili recimo indeksnih fondova
-
gme nastavlja ludovati
-
gme nastavlja ludovati
bome jak start
-
gme nastavlja ludovati
al šta je najjače, skoro 70% dionica drže institucionalni investitori.
https://money.cnn.com/quote/sharehol…w=institutional
misle li ti ikad prodati ili je pohlepa jednostavno prevelika?
-
samo nek oni to drze. prodavace kad se mi mali svi ispucamo:) ko ovi fondovi na ZSE .kupe po 400 pa drz drze a ono pada pada.. i onda odluce prodat na 40 pa se opet vrate n 200 unutra:). Nemoze Biden tolko brzo printat kolko ovi to mogu brzo spalit:)
@zlocki naklon . Njeni "scallops u nizu........." su jedini indikatori koje priznam. Odustajem cak od NEO-nih ukacanih u kamen
-
Danas sjela dividenda od PFE čitavih 7$ ali ako ništa počeo je rasti po malo.
Rasprodaja i mijenjam staro za novo se nastavlja na NASDAQ-u, firme će izgleda stvarno se spojiti sa realnošću što nije loše na kraju svega.
A onda nadam se opet u oblake kad krenu ameri ponovo puhati u taj balon
meni nista nije sjelo. A imao sam je kad su to objavljivali i imao sam je i dans. .Cudno- al nebi dobio puno vise od tih 7$.
trade 212? tamo si dobio?
PFE imam preko Revoluta pa mi je na njega sjelo.
-
-
Bilo kuda, Opte svuda. zloćo je zapeo u Altimmunu, to vam je njihova inačica optime
Ista vratolomna vožnja
Nisam pazila, i vuka i kozliće naprosto nisam gledala, i whooops
A sada vidi što ćeš zloćo
SPPI vam se trguje u rasponu, lijepih 10% ako okrene u gornji raspon
-
Zloco ostao i bez interneta.
Racun cu ispostaviti hrvatskom telekomu 😂
-
Zloco ostao i bez interneta.
Racun cu ispostaviti hrvatskom telekomu 😂
ma nema veze zeleni se... crtajte na mobitelu "scallops u nizu........."
-
Sve je zeleno
Burza je manično depresivna, a mi smo se navikli kruha bez rada.
Ajjoj.
Ćitam neki dan- Nemojte pomiješati bull market sa vlastitom genijalnošču
-
Sve je zeleno
Burza je manično depresivna, a mi smo se navikli kruha bez rada.
Ajjoj.
Ćitam neki dan- Nemojte pomiješati bull market sa vlastitom genijalnošču
kamata na 3-godišnjoj sada na aukciji odletila sa 0.196% na 0.355%.
veselo
i zlato je danas našlo potporu, a sutra je aukcija i 10-godišnje.
ajmo pratiti di će ovo sve skupa završiti
-
tako i treba. Pa nitko se nije obogatio radom...
-
Prodao 2000 SPPI po 3,36$
-
Prodao 2000 SPPI po 3,36$
odličan potez
bojim se da je ova zelenjava danas kratkog daha.
ja bi danas, na ovom valu optimizma, sve iskrcao i pričekao šta će biti sutra.
ova situacija s rastom kamata mi se uopće ne sviđa.
-
U mom idealnom svijetu, sppi će se vratiti u raspon
Čekajte ga oko trojke, pa još jednom 10%
-
..
bojim se da je ova zelenjava danas kratkog daha.
ja bi danas, na ovom valu optimizma, sve iskrcao i pričekao šta će biti sutra.
ova situacija s rastom kamata mi se uopće ne sviđa.
sutra ameri glasaju za plan (Biden's $1.9 trillion COVID-19 package)..zadnji puta su republikanci odbili...
(No Republicans supported the plan the last time it went through the House, and none voted for it in the Senate, either.)
sve je sada na tankoj niti:"Democrats hold a very narrow majority in the House, meaning that without any expected Republican support, they can afford to lose only a handful of votes by their own members against the bill.
Two moderate Democrats joined Republicans in voting against the bill the first time it went through the House. One of them, Representative Kurt Schrader of Oregon, said on Monday he would now vote for the bill.."
..sudeći po trgovanju, trenutno izgleda da će biti izglasano.
-
-