Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
trade212 opet steka(cancel naloga traje 10 minuta)pa me podsjetilo da mi na onaj mail od proslog tjedna jos nitko nije odgovorio.
Eto samo da znate ak nesto zapne bit ce problem to rijest s nekim ko ne odgovara eto 5-6 dana na mail
i nastavk price
Danas dobio odgovor od Trade212.
Naravno da je automatski...koji stigne odma nakon 7 dana
i sve probleme odma rijesi
We apologies for not replying on time to your recent inquiry - we’re working hard to keep up with the volume. Thus, the reason behind this automatically generated message.
Have you found the answer to your question in our HelpCentre? We have gathered in one place information about some of the most frequently asked questions including updates concerning the most recent events.
If your inquiry is still not resolved, please be sure to reply to this email, and we’ll get back to you as soon as possible.
-
https://www.fool.com/investing/2021…rgy-stocks-rig/
Neke od naših miljenica su na popisu
U mirna jutra, pogleda nezamagljenim pohlepom "vidim" da je tržište pred pucanjem mjehura. Jedna od značajki toga je i divljanje na penny stocks, i pojava kojekakvih gurua
Ova priča sa redditom je moderna inačica priče o čistaču cipela ili taksisti koji su mušterijama dobronamjerno dijelili savjete o vrućim ulaganjima tridesetih godina
Često prepričana anegdota, nevažno da li je istina ili urbani mit.
Pouka je da je trebalo prodati jučer.
Piše Harding - Riding the Bear, da na vrhuncu tržišta nema zvonca koje označava kraj. I da je razboritije stajati sa strane i čekati, koliko god se činilo dugo... da se ono što je razumno očekivati i dogodi.
Day Trade, znači
-
ovo je članak prenesen s gurufocus.com: PFE posts strong revenue, jer ako idete direktno, treba se registrirati ili prijaviti sa nekim social net pass
a ovo je zanimljiv pregled s gurufocus.com, direktno: Fairly valued
-
PFE je lijep velik papir farmacetske tvrtke sa dugogodišnjom tradicijom.
Ja se pak stvarno bojim pada tržišta u cjelini.
Chicken zloćka
-
Sve ovisi o tome koliko si spremna trpiti.😂
-
PFE je lijep velik papir farmacetske tvrtke sa dugogodišnjom tradicijom.
Ja se pak stvarno bojim pada tržišta u cjelini.
Chicken zloćka
Ono što je sigurno je to da će tržište kad tad pasti, samo se ne zna točno kada i za koliko
-
Razmišljao sam šta napraviti po tom pitanju, PFE, Carnival i UAL ću ostaviti dugoročno jer očito neko vrijeme neću na zelenu granu sa njima.
Pretpostavljam tek negdje od 3Q da će to biti isplativa investicija. Sa minusima mi se ne izlazi.
Ostale ću po malo rasprodavati i igrati se Day tradera ili ulagati baš u dionice gdje sam siguran da mogu potegnuti a novac uvijek držati sa strane za smanjenje prosjeka. Recimo 1/3 u dionicama a 2/3 u novcu pa ako padne samo kupiti na "dnu".
-
US 10y ide na 1,15, burza može i na novi vrh u idučih tjedan dana, ali ja ne volim visine , sve u svemu FED Kaplan priznaje da su oni dijelom krivi za ovo zbog ogromne likvidnosti koju pumpaju.
FED je najveći diler i burza je na heroinu, u USA i EU rapidno padaju slučajevi zaraze koronom, sve više se ljudi cijepi, kraj krize se nazire i onda će diler morati povuči ručnu i nastupiti će apstinencijska kriza.
Sva ova burza je produkt ogromne likvidnosti i to če se u nekom smislu morati ispuhati. Dno pada burze bi moglo biti negdje u ožujku, ali moguće još tjedan dana i novi vrhovi prvo.
-
US 10y ide na 1,15, burza može i na novi vrh u idučih tjedan dana, ali ja ne volim visine , sve u svemu FED Kaplan priznaje da su oni dijelom krivi za ovo zbog ogromne likvidnosti koju pumpaju.
FED je najveći diler i burza je na heroinu, u USA i EU rapidno padaju slučajevi zaraze koronom, sve više se ljudi cijepi, kraj krize se nazire i onda će diler morati povuči ručnu i nastupiti će apstinencijska kriza.
Sva ova burza je produkt ogromne likvidnosti i to če se u nekom smislu morati ispuhati. Dno pada burze bi moglo biti negdje u ožujku, ali moguće još tjedan dana i novi vrhovi prvo.
To bi mi sjelo taman, da lagano izađem iz većine što ima potencijala za ići gore pa da lagano pričekamo taj treći mjesec.
-
-
Nafta je isto otišla dosta visoko, moglo bi se sve poklopiti da zajedno padne, magnitude je teško odrediti ali poslije pada će se vidjeti da li su ovi vrhovi ubiti bili top, dolar je već počeo jačati
-
Evo jednog vrlo kvalitetnog chartera,za dnevni tejd.Čovjek sve lijepo objasni,a besplatno je:
-
Fed, odavno pumpa ogromnu likvidnost, ništa novo, korekcije će bit Al ništa strašno
-
AVXL moguća nova Sava.
Naglašavam , moguça
-
Danas trade BLNK, NIO i VLDR. NIO i VLDR zaradio nešto malo dok mi je BLNK potegao 6%...ja zadovoljan.
-
Jako dobar dan.
ZKIN napokon potegao- Cekam ga od Bozica:) -Danas prodao po 4(uso negdje oko 3.12 dokupljivo na 2.8) pa se vratio nazad na 3.65-(sutra mozda 4.5-5$)
Kodak takodjer
KA-MU-GM izaso odma na pocetku i posle se vratio nazad
Sve u svemu kosila se trava
Sutra opet zelenilo i kosja pa da vikend docekam masan od bureka i sa smjeskom na licu.
Jos da taj PFE zazeleni....
-
Jako dobar dan.
ZKIN napokon potegao- Cekam ga od Bozica:) -Danas prodao po 4(uso negdje oko 3.12 dokupljivo na 2.8) pa se vratio nazad na 3.65-(sutra mozda 4.5-5$)
Kodak takodjer
KA-MU-GM izaso odma na pocetku i posle se vratio nazad
Sve u svemu kosila se trava
Sutra opet zelenilo i kosja pa da vikend docekam masan od bureka i sa smjeskom na licu.
Jos da taj PFE zazeleni....
srca ti, na koliko si ih se to rastegnuo.
napravio si pravi mali ETF
-
ekipa, obzirom na situaciju oko Podravke, zašto se jednostavno svi ne prebacimo u mirovinske fondove koji ne drže Podravku? (ja već jesam)
na taj način će im lova uteći i onda će u razmjernom omjeru morati rasprodavati portfelj.
i eto ti potresa na burzi i poruke dioničara političkom kadroviranju
Na previse.
Zazvoni mi alarm na nekoj i onda ja gledam dal je za dokupit ili za prodat- neamam pojma.
Neke su tu i cekaju tjedan-dva neke su bile za uc i izac pa sam zaboravio na njih.
Ma rasulo... al koga briga dok je zeleno:)
@alias ovo gore nije udica koju trebas odma progutat nije druk za kupit
-
AVXL moguća nova Sava.
Naglašavam , moguça
Bogme, danas su se tu lijepi novci zaradili.
Ulaz 9.60 izlaz 10.30 (otišlo je i do 10.60).
I ode na 13...u afteru.
-
AVXL sam prošle godine kupovao po 3$ i prodao po 4$, CEO Njemac, pedantan s financijama. Ali ovo pumpanje da raste sa SAVA om nema smisla. Danas svašta leti. SAVA sam prvo trejdao od 5$ do 7$. Išla je do 12$, pa objavili da je studija bila neuspješna, pala na 3$ i onda poslije da je ipak bila uspješna, nisam pratio i propustio sam tih 3$,bilo mi žao, teško je sve pratiti.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 266
- calypso