ekipa je GME shortala za 110%, a ona unatoč tome otišla 20% up
sad je to očito postao novi sport.
nađu dionice koje su najshortanije na burzi, i onda crowdfundaju izbijanje shortera
ekipa je GME shortala za 110%, a ona unatoč tome otišla 20% up
sad je to očito postao novi sport.
nađu dionice koje su najshortanije na burzi, i onda crowdfundaju izbijanje shortera
Baš gledam, BLNK bi mogao ići do zone 51-53$ što bi bio rast od 12-15%. Moguće da bi mogao pasti do zone od 42-43$ što je pad od nekih 8%. Mislim da bi mogao sutra napraviti prvi ulaz oko ove cijene od 45$.
Ekipa, možda sam lud ali pada mi na pamet parkirati nekakve novce tipa kao na OPTE u UAL i CCL. Pričekati jedno godinu do godinu i pol i onda izlazak ako mi bog od burze bude naklonjen. Te dionice su ubijene skroz u ovom trenutku.
Ekipa, možda sam lud ali pada mi na pamet parkirati nekakve novce tipa kao na OPTE u UAL i CCL. Pričekati jedno godinu do godinu i pol i onda izlazak ako mi bog od burze bude naklonjen. Te dionice su ubijene skroz u ovom trenutku.
To sam ja planirao s BB nekidan ... i onda BB ode 50% gore i hebiga moro sam prodat
Danas realizirano 1.450$. Trgovina je sada završila u 02,00h. U 10,00h ujutro se otvara ponovo, idem spavati. Da ovo potraje još tjedan ili dva, sa ovakvim prometima, uh
Ostajem u BB long pa kako bude bude, nadam se pozitivnom
GME samo pratim jer je zanimljivo, ali da bih ušao u to, nikako. Kada sam u jednom trenutku vidio cijelu od 145$...samo sam zanijemio...
Baš me zanima što će sutra biti.
Od ostalog prodao RKT na +15% i ostao u ERJ to opet čekam 7+ da prodam
E da...i prodao sam PFE uz gubitak i naravno čim sam to napravio otišao je preko 37...ali drago mi je da sam se maknuo.
Wow,just Wow
Novi ugovor s Baiduom i 2000 novih korisnika preko noći na Stocktwitsu
https://stocktwits.com/symbol/BB
Danas realizirano 1.450$. Trgovina je sada završila u 02,00h. U 10,00h ujutro se otvara ponovo, idem spavati. Da ovo potraje još tjedan ili dva, sa ovakvim prometima, uh
I ja bila budna do dva pa nisam do tri spavala i idemo dalje od 7H
Nastavak priče s GME i masovni gubici shortsalersa.
S cim trgujete u to vrijeme i na kojoj platformi ?
I da odgovorim sam sebi dal postoji neki limit na broj transakcija na trade212 . Ne
While some brokers allow traders to do a limited day trading, we won't apply any limits to the number of trades you do on a daily basis. You can process as many trades as you like through all of our account types (CFD, Invest or ISA)
Display MoreDanas realizirano 1.450$. Trgovina je sada završila u 02,00h. U 10,00h ujutro se otvara ponovo, idem spavati. Da ovo potraje još tjedan ili dva, sa ovakvim prometima, uh
S cim trgujete u to vrijeme i na kojoj platformi ?
I da odgovorim sam sebi dal postoji neki limit na broj transakcija na trade212 . Ne
Is there a limit for the number of trades?
- 8 months ago
- Updated
While some brokers allow traders to do a limited day trading, we won't apply any limits to the number of trades you do on a daily basis. You can process as many trades as you like through all of our account types (CFD, Invest or ISA)
U odnosu na Revolut to je svakako prednost Trade212
Nemam mogućnost trgovanja u post-pre marketu, nisam se baš zanimala za taj dio...
gme 150$... jesam ja lud ili onaj koji to kupuje po toj cijeni?
pa optima bi tamo bila 5000kn
i to nakon stock splita bar 3 za 1
ne znam, meni je to preludo!
GME i AMC, jedan precijenjen do bola (skoro ko Tesla), a ovaj AMC preživljava s dokapima i pozajmicama što dodatno razvodnjuje postojeće dioničare
svaki dan mogu objaviti da je gotovo! bez obzira što otvaraju kino dvorane
za BB sam vam rekao na vrijeme pa se nemojte čuditi
taj NYSE je candy store
recimo jučer su prodavali u bescijenje TLRY, poslije sam skužio da je slični raspad sistema bio na svim dionicama, navodno vezano s rasprodajom na GME
kupio sam hrpu ispod $17
danas objava da ih je France's National Agency odabrao za providera medicinskog cannabisa za eksperimentalne svrhe
ponekad treba imat i sreće
Ode BLNK u nebesa, a ja nisam stigao kupiti odmah danas
Potencijali WSB-a pa pogledajte:
Baš gledam, BLNK bi mogao ići do zone 51-53$ što bi bio rast od 12-15%. Moguće da bi mogao pasti do zone od 42-43$ što je pad od nekih 8%. Mislim da bi mogao sutra napraviti prvi ulaz oko ove cijene od 45$.
E jesam ga promašio sa procjenom, evo ga na +21%
Potencijali WSB-a pa pogledajte:
ovo je sve ludo do luđeg.
indeksi se muče.
očito su još preostale ovakve stvari, a kad se i to istroši, bojim se da onda slijedi...
st-brajo .....jos veci rast
kakvo crnilo? samo pozitiva i "to the moon"
ako je mogo BTC na 40k samo tako sto nebi jedan BB na 100$
https://www.investing.com/news/economy/s…markets-2398732
Eto što je jučer bilo .
ma ja sam trenutno samo 🍿 i gledam dokle će.
nemam stvarno predrasude prema ničemu, al čisto me zanima koja brojka je konačna granica ludila, tj. di je ta točka pucanja.
sutra su izvještaji vezani za naftu i FED meeting.
ako sve bude redovno, čini se da ćemo bit mirni do polovice ožujka 🤷
Ili GME na 170$
Display Morest-brajo .....jos veci rast
ma ja sam trenutno samo 🍿 i gledam dokle će.
nemam stvarno predrasude prema ničemu, al čisto me zanima koja brojka je konačna granica ludila, tj. di je ta točka pucanja.
sutra su izvještaji vezani za naftu i FED meeting.
ako sve bude redovno, čini se da ćemo bit mirni do polovice ožujka 🤷
pa i ja sam slicnog misljenja da je sve pre-prenapuhano. al postoji ali...
pa nisam ja jedina budala koja nece profitirat od tog ludila. kud svi tud i malo mujo:)
i evo sad i ja jasem po valovima dok me neki morski pas ne pojede
Evo i nastavka vezano uz GME priču.Otvoreno pismo WSB upućeno CNBC:
https://www.zerohedge.com/markets/wallst…pen-letter-cnbc
Isto tako,danas je poznati Chamat kupio call opcije 115$ GMEa (osnovni smisao ove cijele priče jest da se konačno desio povijesni trenutak kad su pojedinci preuzeli stvar u svoje ruke i pružili otpor onima koji su imali moć da upravljaju i manipuliraju cijelim financijskim sustavom.