a ja ne kupujem te crvene - samo zelene i nekak mi se to cini bolje nego da te crvene kupujem
s ovima trgujem jos od proslog tjedna. U nekima jesam u nekima nisam. BB-FUBO-NAKED sam izasao (steta)
AMC se nisam uspio ukrcat a kolko vidim ni necu...
a ja ne kupujem te crvene - samo zelene i nekak mi se to cini bolje nego da te crvene kupujem
s ovima trgujem jos od proslog tjedna. U nekima jesam u nekima nisam. BB-FUBO-NAKED sam izasao (steta)
AMC se nisam uspio ukrcat a kolko vidim ni necu...
Jel vam radi danas trading212? Ja se ne mogu logirat
Cijeli svijet ne može...
bloka bloka- sva sreca pa sam si stop naloge sve postelal po cijenama premarketa pa sam ulovio vece cijene
al evo sad me odlogiro i morao sam 3 put stisnut login da me pusti unutra
Danas igram na crvene.
Ja unutra nakon par pokušaja, odmah prodao LAZR na +12% dok je još vruće
Cijeli svijet ne može...
Bome ništa od trgovina trenutno za nas s Revolutom i Tradingom212.
ali sve steka, trading212 stockbeep, investing...
Sve šteka ali za sad mi radi bar nekako. Prodao i JKS sa +13%.
gme 150$... jesam ja lud ili onaj koji to kupuje po toj cijeni?
pa optima bi tamo bila 5000kn
Nasdaq isto polako ide izgleda na hlađenje, možda bude povrata prema gore do kraja dana al to ostaje za vidjet.
Ma da li to mene moje oči varaju ili imamo scallops ?
Ovo je današnji pobjednik ? Polar
Dobro napucavanje, dobro povlaćenje i bounce
Ima valjda sat vremena da sam ga nacrtala u pauzi na poslu,
Tako sam ja to sebi bila zamislila
Pogledam nakon sat vremena, a on sunce malo na targetu
To je ponekad tako easy money da je za brinuti se.
Jedina mi je sreća da nisam imala vremena trgovati, pa nemam o čemu ni brinuti
Izvrstan članak koji opisuje šta se događa trenutno na US marketu te kako Reditovci i Robinhood-ovci pokreću vlakiće do ludih visina kao na GME.
Tko je još u BB i AMC osim mene?Postmarket opet u +10%. Taman da nekoliko % odem u plus, danas je dan bio luudnica.
Iskreno gledam to sve kako raste ko šašavo ali se ne usudim prenoćiti u njima. Danas se nešto priključio vlakiću na GME i nešto malo zaradio ali nije to za zdravlje dobro. Dokupio zato u ovom padu LI Auto i čekam. Izašao iz JKS i LAZR sa plusom taman kako volim, sad ću malo čekati dok mi nešto ne sjedne na prvu.
Ostajem u BB long pa kako bude bude, nadam se pozitivnom
GME samo pratim jer je zanimljivo, ali da bih ušao u to, nikako. Kada sam u jednom trenutku vidio cijelu od 145$...samo sam zanijemio...
Baš me zanima što će sutra biti.
Od ostalog prodao RKT na +15% i ostao u ERJ to opet čekam 7+ da prodam
E da...i prodao sam PFE uz gubitak i naravno čim sam to napravio otišao je preko 37...ali drago mi je da sam se maknuo.
Iskreno gledam to sve kako raste ko šašavo ali se ne usudim prenoćiti u njima. Danas se nešto priključio vlakiću na GME i nešto malo zaradio ali nije to za zdravlje dobro. Dokupio zato u ovom padu LI Auto i čekam. Izašao iz JKS i LAZR sa plusom taman kako volim, sad ću malo čekati dok mi nešto ne sjedne na prvu.
Eee daaa, ove oscilacije su nenormalne,meni je samo bitno da dugoročno ne ide prema dole. Pa dosta vam je Li pao,trebao bi opet okrenuti smjer...ja sam stalno u dionicama,još neko vrijeme ću biti. Hajd super da ste zadovoljni prodajom,nisam imala JKS i LAZR dosad.
Ostajem u BB long pa kako bude bude, nadam se pozitivnom
GME samo pratim jer je zanimljivo, ali da bih ušao u to, nikako. Kada sam u jednom trenutku vidio cijelu od 145$...samo sam zanijemio...
Baš me zanima što će sutra biti.
Od ostalog prodao RKT na +15% i ostao u ERJ to opet čekam 7+ da prodam
I ja ostajem long u BB,a AMC ću vjerovatno prodati pa ću nadokupiti još CNDTa i JMIA mi je stalno tu negdje
Sretno nam svima
Okretanje smjera kod LI Auto i očekujem, ako bude još pao opet dokupljujem. Trenutno držim još VLDR koji još nije odradio svoje do gore. AMD koji bi trebao bar još par posto gore. TWTR isto po malo ide prema gore tako da sve skupa nije loše. PFE me zeza ali i on je danas nešto potegao ali nedovoljno da bi imao pozitivnu nulu.
Tko je još u BB i AMC osim mene?Postmarket opet u +10%. Taman da nekoliko % odem u plus, danas je dan bio luudnica.
AMCsam uspio izac na vrijeme s dobrim plusom a BB sam zaglavio (500€)jer nisam na sat gledao a ukupirao me FUBO - JE - GNUS.
Danas sam jedno 20 puta kupio i prodao BB :)- Bas je bio dobar dan...ionda mi prodje 22h i mislim si sad kad mi rokne jer cu prespavat u njemu....al eto nekad moras imat i srece kad vec nemas pameti
A da "mirnije" spavam sam si malo kupio egzotike (MMTEC- PAYS-LYL) na kojima ocekujemo sto? "scallops u nizu........."
PITANJE. Dal ima neki limit na trade 212 - 130 naloga sam odradio- BB prek o20 puta? jel se to smije ? da me en zbanaju.