Mislim da je TWTR samo privremeno u padu, " Trump sindrom" al vidjet ćemo.
Meni se čini da bi to moglo potrajat prema dolje. Pola USA su naljutili. Ne znam koliko im je to od ukupnog tržišta, ali nije kikiriki.
FB slična terapija.
Mislim da je TWTR samo privremeno u padu, " Trump sindrom" al vidjet ćemo.
Meni se čini da bi to moglo potrajat prema dolje. Pola USA su naljutili. Ne znam koliko im je to od ukupnog tržišta, ali nije kikiriki.
FB slična terapija.
Avis rent a car je i dalje fantastičan za trejd, ko JD, Jinko, Luv, Pins u zlatno doba /prije dva mjeseca :))
Ed i Mcd su mi nekako zlokobno padali zadnjih dana.
Mcd napr je rokno ispod minimmuma predviđenog projekcijskog kretanja, mislim i na zacks i na cnn. A srednja projekcija rasta 240!!! A on trlji ispod 208.
Ed je probio dva dna. Onda odnekud stidljivo da ima puno kredita jer mu pokido uragan žice pa su to morali natezat ponovno.
Mada, mcd i ed za long, ovako odoka, pa penzija na Karibima
Kad ameri dobiju svoj stimulans od Bidena brzo će zaboraviti na Trumpa. 😉 Tamo lova čini čuda. Meni neće puno smetati ako padne, bit će prilike za kupnju.
ja sam napustio ove sigurnjake tipa amd, apple, boeing...
trenutno imam abml - reciklaza baterija
alpp- softveri za autoindustriju
ampe- farmacija
qs- solarci
zkin- cijevi
i miljenica frsx na kojoj sam najvise zaradio- autonomna voznja ( navodno potpisali neki veliki ugovor, ali firma je od 3 covjeka u Izraelu )
' Bem mu miška, gdje nađete sve te egzotične papire ?
Koliko vi vremena provedete na monitoru dnevno ? Žene vas hrane, a ?
Avis rent a car je i dalje fantastičan za trejd, ko JD, Jinko, Luv, Pins u zlatno doba /prije dva mjeseca :))
Mcd napr je rokno ispod minimmuma predviđenog projekcijskog kretanja, mislim i na zacks i na cnn. A srednja projekcija rasta 240!!! A on trlji ispod 208.
Ed je probio dva dna. Onda odnekud stidljivo da ima puno kredita jer mu pokido uragan žice pa su to morali natezat ponovno.
Meni i Ed i MCD izgledaju da bi mogli jos prema dole....pa cemo ih stavit na promatranje ...
Display Moreja sam napustio ove sigurnjake tipa amd, apple, boeing...
ampe- farmacija
qs- solarci
zkin- cijevi
i miljenica frsx na kojoj sam najvise zaradio- autonomna voznja ( navodno potpisali neki veliki ugovor, ali firma je od 3 covjeka u Izraelu )
ZKIN trgujem jos od 12 mjeseca i trenutno sam van njega al mislim da cu se takodjer vratit danas ili sutra pa mozemo na 4$
PFE - OVO polovicno isporucivanje cjepiva mu sigurno nece podic cijenu .To kao da namjerno rade samo da nas na forumu zahebu ...
zlocesti ako moze TA za ZKIN- vec je puno potegao kao i NAKD al moglo bi to jos kojih 30% za pocetak:)
Display MoreAvis rent a car je i dalje fantastičan za trejd, ko JD, Jinko, Luv, Pins u zlatno doba /prije dva mjeseca :))
Meni i Ed i MCD izgledaju da bi mogli jos prema dole....pa cemo ih stavit na promatranje ...
Display Moreja sam napustio ove sigurnjake tipa amd, apple, boeing...
ampe- farmacija
qs- solarci
zkin- cijevi
ZKIN trgujem jos od 12 mjeseca i trenutno sam van njega al mislim da cu se takodjer vratit danas ili sutra pa mozemo na 4$
PFE - OVO polovicno isporucivanje cjepiva mu sigurno nece podic cijenu .To kao da namjerno rade samo da nas na forumu zahebu ...
zlocesti ako moze TA za ZKIN- vec je puno potegao kao i NAKD al moglo bi to jos kojih 30% za pocetak:)
Ovo za PFE se slažem. Mislim da je za to sve kriv utjecaj 5G-a.😁
ZKIN
Vaš omiljeni pattern, scallops ??
Možda bude
U tom slučaju ide povlačenje do 2,70 .. tako nekako
Možda bude, možda ne bude
ZKIN
Vaš omiljeni pattern, scallops ??
Možda bude
U tom slučaju ide povlačenje do 2,70 .. tako nekako
Možda bude, možda ne bude
cim je scallops mora da bude, i to u nizu
Tesla se trži P/E 1640 ??
Ljudi, kad ovo pukneeeee........
Tesla se trži P/E 1640 ??
Ljudi, kad ovo pukneeeee........
Čut će se i osjetit sve do lijepe naše! Tesla bubble!
Malo sam si dao truda i prikupio par izvještaja analitičara koji uglavnom prognoziraju pucanje balona na US marketu tamo oko 4. mjeseca.
Možda i ne bude velikog praska, bar se nadam. Ali cijene dionica tamo su na nebu a realna vrijednost trenutno negdje u podrumu.
Pa ja sta god tamo pogledam, indikatori si nenormalni na dnevnom pregledu. 90% dionica treba zescu korekciju. O fundamentima necu ni pricati, jer nase stecajuse su med i mlijeko za USA
Zato ja s preko pola portfelja vrtim dnevni trejd. Na kraju dana bar pola ostaje keš.
BB jučer riješio na otvaranju preko $11 i sad sam u problemu kada opet ući?
Tko nije neka pogleda zadnji Mad Money ep. Vani se neka čudna bitka vodi, bulls vs bears. Potpomognuta nedostatkom dionica. Robinhooderi, lova od stimulusa... Plus mix društvenih mreža, čudnih sajtova samoprozvanih gurua. GameStop je zadnja žrtva, zato su valuacije na max. ACM, BB i sl. su imena koja se spominju kao sljedeći battleground.
Zanimljivo je sve to promatrati, a nekad i jezivo gledati kad cijena na 5min chartu krene okomito.
Ponedjeljak nema trejda, vidimo se u utorak 😁
Zato ja s preko pola portfelja vrtim dnevni trejd. Na kraju dana bar pola ostaje keš.
Tko nije neka pogleda zadnji Mad Money ep. Vani se neka čudna bitka vodi, bulls vs bears. Potpomognuta nedostatkom dionica. Robinhooderi, lova od stimulusa... Plus mix društvenih mreža, čudnih sajtova samoprozvanih gurua. GameStop je zadnja žrtva, zato su valuacije na max. ACM, BB i sl. su imena koja se spominju kao sljedeći battleground.
Zanimljivo je sve to promatrati, a nekad i jezivo gledati kad cijena na 5min chartu krene okomito.
Eeeejj, vidim da ste ulagali u BlackBerry
Privukao mi pažnju nakon objave ugovora sa Amazonom, počela ga pratiti negje u 11. mjesecu, cijena prvo rasla do cca $10 pa pala negdje ispod $7 i ja sam kupila u tom drugom valu za 7,4,rasla do 8.77 i kad je počela padati prodala na $8.2.
Ovaj tjedan u pon kupila po cijeni za 7.7, u utorak nadokupila za 7.54, u srijedu natavila cijena padati i sve nešto bio slab volumen. U međuvremenu Citron objavi na Twitteru kako JMIA već danas vrijedi 100$ (u 2min cijena skočila za 4$) ,ja brzo prodam svoj BB i reko sutra ću kupiti ( vidjela call opcije na 8$).I cijena BB počela u četvrtk rasti,a i JUMIE, i reko ma neću ipak u BB ,ma neće rasti...i eto baš se zeznula.Al hajd,i na JMII nešto zaradila,al nije bilo 40%. Znala sam da će cijena padati jer je Kramer odgovorio nekom liku koji je neplaćeni PRovac BBa jer objavljije sve moguće informacije na twiteru o BB da nema dovoljno postotka za short sqeez. Premda je u petak bio nenormalan volumen na otvaranju ,odmah preko
mil, rekoh neću kupiti jer ide korekcija.
Eh,ono što znam za BB:
1. 11.2. 8:30 ujutro BB i FB će se naći pred sudom da i zakonski sudac potvrdi da je postignut dogovor.
2.19.2. Neobično veliki iznosi call opcija za 11$ i 15$.
Vidjela sam da su neki uplatili call opcije s istekom na 22.1. za 11$, no kako je BB bio dionica "Trending" u četvrtak i petak to je privuklo i dosta mladih Roobintradera koji su na krilima GME uplaćivali i za BB misleći da će biti shortsqeez
Ja mislim da bi u utorak dionica mogla rasti u PM i na početku otvaranja, ali da bi trebala nastaviti pad da zatvori gap..mislim da je Gap na 9.10 ,a netko ne napisao da bi mogla padati čak do $7.5, a netko da je novo dno $8.5
Inače,ovi iz Moontly su još prošle godine pisali da je to dionica koja će rasti 10X ove godine jer imaju mali P/B u odnosu na ostale u teh industriji...prihod od IVY ,za automatsku voznju ,s Amazonom će početi ostvarivati poč 2022.
Inače,po meni moguće da bi BB mogao ove godine dobro narasti jer su napravili velik zaokret u poslovanju i imaju dobar potencijal ,imaju ugovore u svezi autonomije i sugurnosti u autoindustriji s NIOm,XPEVom, imaju Amazon..uglavnom pokrivaju većinu vodećih proizvođača svojim softwerima.
Što vi mislite,kako bi se trebala razvijati situacija po vama...sad na stocktwistu ima dosta mladih pampera
Eeeh,mislim da se tu ne radi o ACM već o onoj kompaniji koja proizvodi filmove ..počinje isto sa A :D,sjetit ću se ;),cijjena je pala bila ispod 2$ i baš čitala zašto je cijena narasla... ekipa misli da će rasti na 4,5,6,10 $ ..opet mladi Robinovci..no razlika između GME i A.. je u tome što je GME ostvario prihode prodajom i putem interneta a ova A.. kompanija nije u mogućnosti plasirati svoje filmove putem interneta osim putem kinodvorana...i nekoliko puta se već pisalo o mogućem stečaju jer su baš ono, u problemu...ali GME je utjecao na ove A pa Robinovci briju da ide to i na 8$ Ako ima volumena sljedeći tjeda možda bi bilo dobro izdvojiti nešto malo pa zaraditi,al ne znam ...to je toliko pampera tamo da je to čudo jedno
Eee što mislite o JMIA ?
Pogledajte, tamo je hugh cup and handle i kad probije 50$ (ovaj put iz četvrog puta) ide brzo do 70$, mislim da je pitanje dana..što vi mislite?
Isto ,vidim CALL opcije 19.2. 70$. Netko je u petak kupio PUT opcije na 45$. Mislim si možda padne koji dolar pa iz 4og puta sledeći tjedan ili tamo onaj drugi probije 50.
Evo i u Bidaskclubu je strong by...https://stocktwits.com/symbol/JMIA...
pa sad kombiniram što će prije rasti BB ili JMIA..
BB CALL opcije 19.2. 15$ - 11.2. potvrda suda o dogovoru s FBom
JMIA call opcije 19.2. 70$ - cup and handle ...
Što mislite?
...radi se o AMC kompaniji..sad je na 2.44$..;)
Display MoreEee što mislite o JMIA ?
Pogledajte, tamo je hugh cup and handle i kad probije 50$ (ovaj put iz četvrog puta) ide brzo do 70$, mislim da je pitanje dana..što vi mislite?
Isto ,vidim CALL opcije 19.2. 70$. Netko je u petak kupio PUT opcije na 45$. Mislim si možda padne koji dolar pa iz 4og puta sledeći tjedan ili tamo onaj drugi probije 50.
Evo i u Bidaskclubu je strong by...https://stocktwits.com/symbol/JMIA...
pa sad kombiniram što će prije rasti BB ili JMIA..
BB CALL opcije 19.2. 15$ - 11.2. potvrda suda o dogovoru s FBom
JMIA call opcije 19.2. 70$ - cup and handle ...
Što mislite?
JMIA- sto vise gledam i citam sve mi ljepse izgleda
Al zna se tko na ovoj temi gleda u grah
Dosta se zaziva 51- pa 65 pa cak 82$....al samo je jedna zlocesta
zlocesti - MRNA- jel to mrna izasla iz down i krenula up . Sta kaze TA. ? da se ne uvaljam opet ko u pfe mogo bi postat dugorocni...sto inije lose.
---------Call options are financial contracts that give the option buyer the right, but not the obligation, to buy a stock, bond, commodity or other asset or instrument at a specified price within a specific time period. The stock, bond, or commodity is called the underlying asset. A call buyer profits when the underlying asset increases in price. U međuvremenu, do tog datuma. Računa znači da će tržišna cijena biti veća od one koju bi ononda platio zajamčeno ugovorom
Pa mi ta call opcija na JMIA na 70 dolara izgleda suludo
Ili ja nešto loše čitam ili razumijem ? Ajmo svi. O čemu se tu radi ?
jučer se dalo fino zaraditi na BB i LXRX
prva dionica je u parabolic mode, dakle još stignete na vlakić koji tek kreće BB in parabolic mode (Fool.com)
drugoj je odobren lijek od FDA i ne samo to, nanizale su se same dobre vijesti oko nje, ali je riskantnija priča od ove gore, pa se sami potrudite naći vijesti i odlučite jeste li ili ne za trejd (jučer je BID bio vrlo vrlo nestrpljiv do vremena njihovog ručka, pa mala pauza, i onda rastur nakon toga, evo!
i ne, nije Lexicon Pharm gotov s plesom, jučer je odmah došla i prva 'povišica' rejtinga i PT-a sa $7 na $13
u obje sam prenoćio jer je vrijedno rizika za moguće puno veći upside
LXRX mi je bio prvi papir koji sam kupio preko Revoluta u 5. mjesecu prošle godine, na oko 1,8 dolara (tu negdje, uglavnom, ispod 2). Nisam pojma imao čime se firma bavi, no, bilo je volumena.
Prodao sam ju sa sitnim minusom ili tako nešto.
U četvrtak mi se ukazala na gledalici ponovno, kupio sam nešto po 4,80, prodao na 5.40, misleći, kako dobar posao, a ono, ode na 9. Ok, zaradio se, ali brate mili, da će ju nagurati u jednom danu 100%, to nisam očekivao.