Da
Ide
Da li je ovo jedan u nizu, ili posljednji, ne može se znati
Da
Ide
Da
Ide
a kakav je to niz od dva:)
niz je od barem 4 -5
Ja jucer izasao iz pfe i usao u zkin,nekada treba i minus pregristi i izaci 😁
Ja jucer izasao iz pfe i usao u zkin,nekada treba i minus pregristi i izaci 😁
pa onda ti je sjekira u med upala--ako si se samo preselio s kompletnim ulogom...20%+ je dans ZIKIN...
mene Kineza bilo strah, tako da miljenike JD i Jinko nisam dirao, na osobnu ßtetu.
Danas sam sretno trejdao Ralph Laurena i Embraer.
PakTIV EVERgreen je trebalo biti skalpiranje no iščupao sam samo trepavicu i zaradio 17 dolara.
Obećajem da više neću kupovati CSIQ, taj me živaca košta, danas mu je Goldman Sachs meni iza leđa snizio rejting, nadam se sutra sitnom minusu ili plusu pri bijegu.
Imam jos i Consolidated Edison i Avis CAR, za nas početnike kako trejdati , usporeni film
Imam i jednu skroz neovisnu dionicu koja je sramezljiva prometom i rastom no nju čuvam da me obogati: PainReform.
Sad mi je lakse kad sam vam se izjadao.
U stvari malo nas je, al' se sjajno zabavljamo
Emile, ajde priznati.. gdje nađete sve te egzotične papire ??
NAKD
Ludilo
Akumulirao se na 0,08
Jučer lansiran na 0,48
Jučer je kao raketa papir porastao sa 0,23 na 0,47 dolara, kažu rast 88%.
Treba ga gledati, ne bi se trebao povući ispod 0,35. Ako se potom zaredaju velike zelene svjećice na velikom volumenu jump in, and out
Ništa ne ide bez Robinhooda
Display Morenisamvise imao zivaca cekat pa sam se rijesio rakete NAKD na
SELL ***** NAKD @ 0.2102
28% - pa da mirnije gledam pfe uz par burek a:)
na kraju ispao jako dobar dan
i ZKIN potegnuo postenski a vec sam ga se htio rijesit na pocetku dana a evo ga 10% poskocio pred kraj.
jos da se JD izvuce iz tog crvenila bilo bi i za bozicnu puricu ...
Display MoreU stvari malo nas je, al' se sjajno zabavljamo
Emile, ajde priznati.. gdje nađete sve te egzotične papire ??
NAKD
Ludilo
Akumulirao se na 0,08
Jučer lansiran na 0,48
Jučer je kao raketa papir porastao sa 0,23 na 0,47 dolara, kažu rast 88%.
Treba ga gledati, ne bi se trebao povući ispod 0,35. Ako se potom zaredaju velike zelene svjećice na velikom volumenu jump in, and out
Jednostavno pratim i i citam kad vec neznam crtat- Ove egzoticne najvise dolaze sa robinhooda - tradeview - etoro - nadjem sto ljudi favoriziraju pa onda u moru toga idemo na osjecaj kad neznamo na znanje i kad to sve proberem i provjerim dodjem ovdje zicat vas TA
Da nebi bilo zabune ima tu dosta crvenila i pogresaka pogotovo preranih izlalazaka jer evo iz ovog nkd i iz zkina jednostavno izlazim prerano jer ne mogu vjerovat da nesto moze skocit 80% u danu pa to opet ponovit sutradan pa prekosutra itd...
Pa da ponovim pitanje ka oi na Zkin
jel to i na NAKD ide "scallops u nizu........." kao i na JD ? niz od 5-6.... (neki targeti ciljaju na 1.6$ nakd
izasao sam jucer skroz iz nakd jer me frka to drzat i opet kupit...
i malo o _NA_KD
Naked Brand Group Limited dizajnira, distribuira, prodaje na veliko i prodaje žensku i mušku intimnu odjeću i ženske kupaće kostime. Tvrtka nudi svoje proizvode pod robnim markama Pleasure State, Davenport, Lovable, Bendon, Fayreform, Naked, VaVoom, Evollove i Hickory, kao i putem licenciranih marki, uključujući Heidi Klum i Fredericks iz Hollywooda. Svoje proizvode prodaje kroz maloprodajne prodavaonice u vlasništvu tvrtki u Australiji i Novom Zelandu; mrežni kanali; i veleprodajni partneri u Australiji, Novom Zelandu, Sjedinjenim Državama i Europi. Tvrtka je osnovana 1947. godine, a sjedište joj je u Aucklandu na Novom Zelandu.
Neto prodaja u punoj fiskalnoj godini 2020. iznosila je 90,1 milijuna NZD, odnosno 58,5 milijuna USD, u usporedbi sa 111,9 milijuna NZD, odnosno 72,7 milijuna USD, u cijeloj fiskalnoj 2019. godini.
Bruto dobit iznosila je približno 33,8 milijuna USD, odnosno 22,0 milijuna USD, tijekom cijele fiskalne 2020. godine, u odnosu na NZD 37,4 milijuna USD, odnosno 24,3 milijuna USD, u cijeloj fiskalnoj 2019. godini. Marža bruto dobiti kao postotak prihoda povećala se na 37,5% u punoj fiskalnoj 2020. godini, u usporedbi s približno 33,5% u punoj fiskalnoj 2019. godini.
Sorry za gogle prevodioca...nije mi se dalo pisat
Napokon su i konopljasi povukli prema gore.
aurora-CRON-CNC-SNDL sve se napokon zeleni.
stojim u njima jos od americkih izbora...
e sad jos da ne izletim prerano kad sam vec toloko dugo gledao kako se crvene
OPGN-
jel t oi tamo ide "scallops u nizu........."
sad bi ja na svemu ko zeko skako po ljestvici prema gore:)
info:
Extended collaboration with leading global generics company Sandoz for optimal antibiotic drug positioning by predictive antibiotic susceptibility testing.
Presenting study on combining ares-genetics.cloud with long-read sequencing for rapid antibiotic susceptibility testing in collaboration with Johns Hopkins researchers.
Expects granting of key patent on genetic resistance prediction against antimicrobial drugs. (globenewswire.com)
Xpeng - trenutno se vrti već skoro mjesec dana oko 43$, ATH imao oko 72$. MACD linije se izgleda spajaju nakon pada. Kupio po malo iznad 43$ pa pratim šta tu bude.
Dostava vozila im je porasla 112% u prošloj godini. Ako padne dokupit ću ali ako potegne prema gore mogao bi rasti minimum 20%.
FCEL - pao do 10$, a sada je na nekih 12$ ja kupio po 13,20 pa se nadam da će gore. Neki prognoziraju da bi mogao ove godine minimum do 20$. Sve preko 13-14$ mi odgovara samo da nije u crvenom
VLDR - Postavio sam si cilj za kupnju ako padne u zonu 20$ ali vidim da već drugi dan raste nakon pada od skoro 30% sa 29$. Tu je Citron rekao da vrijedi minimalno oko 30$. Pratim i dalje...
Christmas Jazz, kava, skitanje forumom pod pahuljama, ima li boljih načina za provesti popodne ?
Whoops
Pogledala ono OPnešto, stavila bih novac na stol na 2,26 valjda, mada je započeo run gore ?
Prilični volumeni
Treba pogledati order book
Uglavnom, može se
Fcel meni jako ljepo izgleda- 15$ mi se cini vrlo izglednim---mogla bi nam zlocka malo luknut ovo--
Xpeng-pa i to ljepo izgelada-. 50-60-80$ samo nebo je granica--
I uvijek isto, Investing neće otvoriti streaming chart.
To mi pojede žifce
Uglavnom, CRON ide nazad na 8,70 dolara
Dalje pec, formira double top
Dalje treba gledati u monitor
A sada se idem baviti kuhačom
Danas je lepi dan na tržištu, no kod nas se druge stvari tresu :(.
Moje ljubimice od jučer dale sve od sebe.
Kupio sam danas Auris medical, mazohistički nadokupio Pain reform, ostalo sve rasprodao, Csiq je raketiran.
Being kupio i prodo isto.
Viđe Embraera sokola moga
Sad idem prevrtit ove vaše.
bogami ovi prosvjednici pred kongresom srusili kompletnu burzu u crveno....
Sp500 je još u zelenom
Ufff još gledam šta je, sve roknulo u minuti dolje. I onda mi frend šalje poruku s prosvjedima u Kongresu.
Lijepo dokupio što je trebalo i što je palo
Milina!
Sutra novi dan
imam još par dana važeću preplatu na Washington Post
upravo gledam kako rulja stoji na stepenicama Capitola
šalju narodnu gardu da sredi stvar, navodno jedan mrtav u zgradi kongresa
Trump fala bogu pozvao prosvjednike you have to go home
doduše prije toga je rekao da su fraudulent elections and were stolen from us
koliko vidim, Bitcoinu ne smeta, dapače
$36k i penje
ja sam bio u gužvi i uz put trgovao, tek sam iza 22.00 čuo za Kongres. Blaženo neznanje. Tak da sam onaj pad smatrao " prirodnom korekcijom" i kupio Nike, zaradio, i tako anulirao jednu griješku debelog prsta prije.
Meni se čini da je odlučeno da tržište bude bikovsko. FUturesi jesu pali, ali se nisu zacrvenili, sad samo treba pamet u glavu i u pravo vrijeme u shopping. Imam dosta keša.
Pitanje je ići na najbrži prst il čekat?
ja sam bio u gužvi i uz put trgovao, tek sam iza 22.00 čuo za Kongres. Blaženo neznanje. Tak da sam onaj pad smatrao " prirodnom korekcijom" i kupio Nike, zaradio, i tako anulirao jednu griješku debelog prsta prije.
Meni se čini da je odlučeno da tržište bude bikovsko. FUturesi jesu pali, ali se nisu zacrvenili, sad samo treba pamet u glavu i u pravo vrijeme u shopping. Imam dosta keša.
Pitanje je ići na najbrži prst il čekat?
FED neće imati izbora nego ići na yield curve control.
bježi im kamata na dugom kraju obveznica 10+ godina, a hedge fondovi tamo imaju najveću short poziciju u povijesti.
kad se krenu shortevi pokrivati, bit će rasprodaja svega i bijeg u dolar.
sad sve znamo.
jedina realna opcija je day trejdanje, zdrpi i briši.
bilo koji long bi vas mogao fino izmesti.