svojevrsninodbijanac na futuresima u USA
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
završio odbijanac
kupite jpm, kažu
JPMorgan (JPM) is at $119.08 (-0.49%)
-
Europska agencija odobrila Pfizerovo cjepivo: "Ovo je povijesni uspjeh znanosti"
ak ova vijest ne srusi cijenu neznam koja ce evo vec je krenula padat...
neznam sta bi reko na ovakvo kretanje dionica koje na ovakve vijesti pocnu tonut... osjecam se kao da sam na ZSE.
-
ZSE virus prešao i na USA tržište
-
bolje da se svega ostavim
QS stalno vijam i cjenkam se a sad je vec 83
ABML prodao na 0.34 sad je 0.72
uglavnom traide mi ne ide, bolje da se pozicioniram u necem i za godinu dana pogledam
-
Za trejd treba samo znati crtati.
Za long treba i razuma i srece.
Da je na burzi lako, bogat bi bio svatko 🙃
-
Prodao NIO na +10%, kupio još XPEV. Mislim da ima potencijala u neko bliže vrijeme otići sve do zone od 57$, trenutno na 46$. Što je minimum +20%. Al vidjet ćemo.
Kupio danas još AMD u ovom padu, prognoziraju preko 100-110$ u bližoj budućnosti. Firma stvarno dobro stoji trenutno. Intel je recimo dotučen skroz ali ga treba imati na oku. To je ogromni gigant i siguran sam da se neće dati samo tako.
-
-
Ovo izgleda kao descending sa jednim false propadanjem, al' mislim da će još prošetati unutar trokuta prije breaka.
Pogledajte kratki interval, 30 minutni, jedan mali SHS ??? Sve nekako vuče u tom pravcu. Al' mali je, neće ispasti iz trokuta, samo će poljubiti doljnji rub
Vjerojatno.
-
Vratih se danas u CNDT na 3.82.
Nakon mjesec dana izbivanja.
-
-
šta je toliko bio pao? nisam gledao uopće, bavim se sitnim trejdom ha ha
bude to brzo opet preko $5
nego glede PAG i BJ
jučer uletio na par dana u potonjeg, da vidimo kako se budu razvijale preporuke sa Zacks-a (po $38.20)
PAG mi je nekako bio pre zbunjen, dolje pa flat, kao da nema jasan smjer pa sam stavio malo novčeka u BJ
kad se graf BJ-a rastegne na satni, vidim da je u posljednje vrijeme dosezao i probijao bez problema $43.50-$43.60
dakle, tu je negdje otpor pa ću tu negdje staviti i izlaz potencijalno 13%-15% pa da vidimo
javim kako je prošlo
inače, kolega alias me pitao kako mi služi Trade-Ideas softver
puno prčkam i igram se sa strategijama... postoji pregršt predložaka (strategija) pa sam probao i ja napraviti svoju
sastavio sam 'Alert' prozor u kojem mi je ključni parametar tzv. opening range breakout (10-min i 15-min), inače ovdje više o tome: Opening Range BreakOut
dakle svaki puta kad neka dionica probije limit, ja dobijem confirmationi onda pogledam prvo graf (duži period, par mjeseci) pa pogledam prozor s vijestima i onda odlučim ući ili ne, to je jednostavno odluka na feeling
rezultat: dobrih 7 od 10 dionica već u tom prvom danu kupnje nastavi rast, a neke čak i padnu, konsolidiraju se i nastave rast drugi dan preko te granice
kod jedne je npr. čak isplaćena dividenda, na otvaranju se spustila za taj iznos i naravno potegnula i napravila breakout
ja je kupio, isti dan još pušiona, drugi dan nastavlja u revionalnom tonu - sjeverno
kao što vidite, razne strategije i razni načini trgovanja - cilj isti
maksimizirati učinak sa što manje buljenja u ekran
-
Isprike.
4,82. Bože sveti!
-
šta je toliko bio pao? nisam gledao uopće, bavim se sitnim trejdom ha ha
bude to brzo opet preko $5
nego glede PAG i BJ
jučer uletio na par dana u potonjeg, da vidimo kako se budu razvijale preporuke sa Zacks-a (po $38.20)
PAG mi je nekako bio pre zbunjen, dolje pa flat, kao da nema jasan smjer pa sam stavio malo novčeka u BJ
kad se graf BJ-a rastegne na satni, vidim da je u posljednje vrijeme dosezao i probijao bez problema $43.50-$43.60
dakle, tu je negdje otpor pa ću tu negdje staviti i izlaz potencijalno 13%-15% pa da vidimo
javim kako je prošlo
inače, kolega alias me pitao kako mi služi Trade-Ideas softver
puno prčkam i igram se sa strategijama... postoji pregršt predložaka (strategija) pa sam probao i ja napraviti svoju
sastavio sam 'Alert' prozor u kojem mi je ključni parametar tzv. opening range breakout (10-min i 15-min), inače ovdje više o tome: Opening Range BreakOut
dakle svaki puta kad neka dionica probije limit, ja dobijem confirmationi onda pogledam prvo graf (duži period, par mjeseci) pa pogledam prozor s vijestima i onda odlučim ući ili ne, to je jednostavno odluka na feeling
rezultat: dobrih 7 od 10 dionica već u tom prvom danu kupnje nastavi rast, a neke čak i padnu, konsolidiraju se i nastave rast drugi dan preko te granice
kod jedne je npr. čak isplaćena dividenda, na otvaranju se spustila za taj iznos i naravno potegnula i napravila breakout
ja je kupio, isti dan još pušiona, drugi dan nastavlja u revionalnom tonu - sjeverno
kao što vidite, razne strategije i razni načini trgovanja - cilj isti
maksimizirati učinak sa što manje buljenja u ekran
Kak se brzo od fundamentalista/dugoročnog ulagača postane trejder!
U mjesec dva dana!
-
Trade ideas ma free verziju ili samo na placanje?
-
nemam pojma!
bila ona akcija za crni petak pa sam uzeo u pola cijene
al' nije Trade-ideas jedini, ima ih još a poneki sigurno nude i free mjesec dana
-
nemam pojma!
bila ona akcija za crni petak pa sam uzeo u pola cijene
al' nije Trade-ideas jedini, ima ih još a poneki sigurno nude i free mjesec dana
Ej Accountant,
ako vas zanima tehnička analiza (ne znam koliko znate o tome), no možda bi bilo dobro da za početak pogledate videiće od prof. Marka Meldruma. On je meni The best,vrlo jasno i opsežno objašnjava.Vrlo cjenjen i uvažavan profesor,expert,genije polaznika CFA na glo razini:
-
... dakle ako imate novčeka za long, sad već ima popriličan broj fondova koju kupuju bitcoine
ja dok razmišljam jel bih uletio na dulje, igram se s RIOT i EQOS jer su poprilično volatilni dnevno
vidim da je preko vikenda BTC/USD opet ojačao, evo ga dok pišem na $23.7k
bit će u ponedjeljak opet ulet na ova dva i uživaj dok traje
...
danas u premarketu EQOS dodirnuo $12.50 (cca 25% na jučerašnju zaključnu)
sad se malo primiruje...
-
QS rastura. Kolega alias svaka cast.
-
Ajde, pare na sunce !
Donacija !
Svaka se računa.
Kažu da samo siromašni vide siromašnije od njih. Oni bogati vide samo bogatije.
Dok se ne obogatite, a dobro vam ide, pare na sunce !
-
pfe mi dode kao opte na zse, zagliobio u njemu, a zao mi prodati jer znam da vrijedi vise
AMBE mi je top zgoditak od jucer, danas jos 33% up
usao i u lac..
QS rastura. Kolega alias svaka cast.
a ja ga i dalje samo gledam
stalno mislim sad ce dolje, sad ce dolje, zaboravljam da to nije zse
na 62 sam ga prodao, a sad je 120 u par dana...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 337
- harpun