1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Svijet
  3. Tržišta kapitala - USA

Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• zlocesti
  • September 18, 2020 at 8:28 PM
  • upupup
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    171
    • December 10, 2020 at 6:45 AM

Pozdrav.

Sviđa mi se ekipa koja se ovdje skupila, pa sam i ja došao.

Nakon što sam prije 3 tjedna "ubio" račun Revoluta ( day trading - zabrana trgovanja dionicama 90 dana ), a bio mi je prvi dan trgovanja vani, pokušavam ponovo.

Jučer prvi dan trgovanja preko Interactive Brokers.

Naravno, minusi na burzama. Gdje ja dođem, tu sve crkava. :)

Evo ipak dvije meni zanimljive.

KNDI - Kineski proizvođać elektro vozila, dionica voli raditi velike peak-ove, a trenutno nije u nekakvoj previsokoj fazi. Meni izgleda obečavajuće.

INTC - Intel je jaka firma kojoj ove godine ne ide baš najbolje. Ipak, dionica stoji još puno lošije, pa mislim da nije loša za pokušaj malo dužeg držanja.

• alias
    Guest
    • December 10, 2020 at 7:19 AM
    Quote from st-brajo

Buffettova logika više ne vrijedi

https://www.seebiz.eu/trzista/buffet…-vrijedi/247114

Na krilima meteorskog rasta dionice od 670 posto, idu u još jednu dokapitalizaciju

https://www.poslovni.hr/burze/na-krili…izaciju-4262784

vidit ćemo na kraju jel u pravu Bife ili Robin Hood.

ali sve mi se čini da će stari lisac iz Omahe, Jim Rogers i slični mačci, još jednom omastiti brk prije nego biologija odradi svoje 8)

Koliko sam puta cuo da se burze mjenjaju, a jos vise o tome čitao, i uvijek je zavrsilo isto; vrijednost ostaje. Klinci guraju guraju dok vise ne ide. Onda ide jos veci pad i jad i tuga. Sve više se toga bojim kad čitam iste mantre kao 1999 i 2008.

• alias
    Guest
    • December 10, 2020 at 7:32 AM
    Quote from upupup

Pozdrav.

Sviđa mi se ekipa koja se ovdje skupila, pa sam i ja došao.

Nakon što sam prije 3 tjedna "ubio" račun Revoluta ( day trading - zabrana trgovanja dionicama 90 dana ), a bio mi je prvi dan trgovanja vani, pokušavam ponovo.

Jučer prvi dan trgovanja preko Interactive Brokers.

Naravno, minusi na burzama. Gdje ja dođem, tu sve crkava. :)

Evo ipak dvije meni zanimljive.

KNDI - Kineski proizvođać elektro vozila, dionica voli raditi velike peak-ove, a trenutno nije u nekakvoj previsokoj fazi. Meni izgleda obečavajuće.

INTC - Intel je jaka firma kojoj ove godine ne ide baš najbolje. Ipak, dionica stoji još puno lošije, pa mislim da nije loša za pokušaj malo dužeg držanja.

Display More

Intel je dobar, ali ima problema s novom generacijom cipova. TSMC je puno dalje od njih dogurao jer je puno ranije poceo kupovati EUV strojeve od ASML-a. to je toliko obilna tema da stvarno nemam vremena objasnjavati. Ali potrazite na yahoo finance-u (to govorim za sve) tu dionicu i onda ispod imate najnovije vijesti. Pa čitajte šta novinari i analiticari pišu. Tako se mozete najbrze i najbolje informirati o njoj.

Accoutant

Kuzim. Samo kazem, ti podaci su došli iz labaratorija na miševima ili šta? Koliko tijelo absorbira lijeka? Ja stvarno ne znam previse o dionici i naravno da kad dodu rezultati da ce biti kasno, ali sve ovisi o rezultatima. Kazem, imam i portfelj biotehnoloskih kompanija. Cek da pogledam. Portfelj se zove biotehnoloski phase 3. Znaci da su u fazi 3 imali ful obecavajuce ljekove. U njemu je 7 kompanija. Vidim 3 su propale. 1 je narasla 122%. Jedna je pala 28%, jedna 26% i jedna je narasla jos 14%. Portfelj je napravljen prije neke 4 godine. Nisam 100%. Ne mogu naci. Dakle, vrlo tesko je zaraditi lovu na tome. I pazi, to su u fazi 3 imali obecavajuce ljekove, ne u fazi 2, sto je jos riskantnije, ali i moguce s vecim dobitkom

accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,158
    • December 10, 2020 at 8:36 AM
    Quote from alias

Accoutant

Kuzim. Samo kazem, ti podaci su došli iz labaratorija na miševima ili šta? Koliko tijelo absorbira lijeka? Ja stvarno ne znam previse o dionici i naravno da kad dodu rezultati da ce biti kasno, ali sve ovisi o rezultatima. Kazem, imam i portfelj biotehnoloskih kompanija. Cek da pogledam. Portfelj se zove biotehnoloski phase 3. Znaci da su u fazi 3 imali ful obecavajuce ljekove. U njemu je 7 kompanija. Vidim 3 su propale. 1 je narasla 122%. Jedna je pala 28%, jedna 26% i jedna je narasla jos 14%. Portfelj je napravljen prije neke 4 godine. Nisam 100%. Ne mogu naci. Dakle, vrlo tesko je zaraditi lovu na tome. I pazi, to su u fazi 3 imali obecavajuce ljekove, ne u fazi 2, sto je jos riskantnije, ali i moguce s vecim dobitkom

ovdje se radi o sljedećem:

• CLR 131 je obećavajući lijek s apsorpcijom u tkivu tumora oko 40% i to već nakon nekoliko minuta od primjene (konkurencija, tvrde, ima rezultate oko 10%), što lijek čini izuzetno manje opasnim jer ostatak lijeka (koji u sebi nosi radioaktivnu supstancu) u manjoj mjeri kruži uokolo po tijelu ugrožavajući dr. organe (risk mitigation),
    • cijelo to tržište antikancerogenih lijekova je žedno takvih rješenja i 'pametnih lijekova', s velikim stopama rasta u prodaji (ako do nje naravno dođe), jer znamo da maligne bolesti u cijelom svijetu gdje se jede sve više procesuirane ne-organske hrane trpi takav rast da je to nenormalno,
    • razvili su tzv. PLE platformu (kao nositelj) na koju možeš staviti tzv. warhead koji želiš, u njihovom slučaju citotoksična radioaktivna 'bojeva glava' se uglavi na nositelju PLE i to čini PD conjugate (mikro molekulu koja napada specifični tumor),
    • u fazi II testiraju na preko 50 pacijenata, s, koliko shvaćam, vrlo uspješnim pragom liječenja od 50-ak % (također znatno iznadprosječno za lijekove tog tipa),
    • očekivanja za odobrenje lijeka od FDA su po riječima CEO nekih 75%, vrlo visoko također,
    • osim toga, u partnerstvima s drugim farmaceutima razvijaju još nekoliko paralelnih projekata - novih lijekova
    • CEO govori da upravo zato što su mala i okretna firma mogu lako kontrolirati troškove, R&D im je minimalan za takav tip kompanije i da, spominje da su nastali iz kompanije koja je bankrotirala i da su tu naučili nešto i o financijskom preživljavanju jer znaju da se ne mogu boriti na tržištu kao PFE ili Abbott Labs npr. koji imaju čitav niz pipeline products koji im omogućava priljev novca od kojeg dio ide na R&D,
    • keša imaju za još godinu dana, pa meni dosta ako dionica u nekom razumnom roku, na razumnu vijest, odradi skok do recimo $7-$8

naravno, ovo nije ni preporuka ni poziv na ulaganje, svako odluku donosi sam za sebe, na temelju svojih istraživanja i računica

nemojte se uzdati u mene, pa ja sam na VLEN čekao mjesecima da dođem do 10 kn ^^

pogledaj Alias recimo VXRT, svaki tjedan očekuju vijest što im je s lijekom protiv Covid-19 a koji se uzima, pazi sad, kao pilula!

jel znaš što to znači ako im se odobri? umjesto skupog hlađenja (skladištenja) imaš pilule koje se distribuiraju skoro paketnom distribucijom?!

pa pokopat će i Modernu, Astru i Pfizer

ali naravno more i ne more bit

PS

zaboravih napomenuti, sve njuške koje rade u CLRBu imaju prethodna iskustva u velikim biotehnološkim i farmaceutskim kompanijama, mali low double digit tim stručnjaka

accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,158
    • December 10, 2020 at 8:46 AM

evo zašto je jučer, osim rastapanja indexa, CNDT završio u crvenom:

CNDT short volume

dakle šortanje je tamo ozbiljan sport pa treba i na to paziti

predzadni trgovinski dan skoro trećina prometa - short

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • December 10, 2020 at 8:50 AM
    Quote from alias
    Quote from st-brajo

Buffettova logika više ne vrijedi

https://www.seebiz.eu/trzista/buffet…-vrijedi/247114

Na krilima meteorskog rasta dionice od 670 posto, idu u još jednu dokapitalizaciju

https://www.poslovni.hr/burze/na-krili…izaciju-4262784

vidit ćemo na kraju jel u pravu Bife ili Robin Hood.

ali sve mi se čini da će stari lisac iz Omahe, Jim Rogers i slični mačci, još jednom omastiti brk prije nego biologija odradi svoje 8)

Koliko sam puta cuo da se burze mjenjaju, a jos vise o tome čitao, i uvijek je zavrsilo isto; vrijednost ostaje. Klinci guraju guraju dok vise ne ide. Onda ide jos veci pad i jad i tuga. Sve više se toga bojim kad čitam iste mantre kao 1999 i 2008.

baš sam pratio što je Bife radio u zadnje vrijeme i nisam kužio logiku dok nisam saznao nove informacije.

1. kupio je Barrick Gold koji ima odličnu bilancu i evaluaciju, a generalno su mineri profitabilni sa cijenom zlata iznad 1000 $ za uncu.

2. kupio je japanske dionice, a nedavno je Bank of Japan počela tamo kupovati ETF-ove (još ako krenu i devalvirati Yen, svi znamo di ovo vodi:thumbup:)

meni ova priča sa minerima zapravo odlično izgleda, jer si zaštićen od insolvecijskog događaja (u tom slučaju zlato će teško pasti ispod 1000 $ za uncu) kao i od hiperinflacije (ako zlato ode preko 2000+ $ za uncu, šta više ide gore, još bolje).

nisam se još odlučio za trgovanje u USA, al ova priča sa minerima mi ima sve više smisla.

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• alias
    Guest
    • December 10, 2020 at 8:56 AM

Radio sam analizu minera i NEM je puno bolji od Barricka, bar po meni. Ako vec kupujes, kupi NEM. Ja sam ga imao od 32, ali sam izasao nedavno na 67 negdje, prije 2 mj. Mislim da ce cjepivo spustiti cijenu zlata, kao i optimizam. Za sad sam vani

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • December 10, 2020 at 9:18 AM

Čekam zlato na cca 1700

Tako sam si nekako zamislila :)

A onda ćemo opet pogledati u kom pravcu brod plovi, a vjetar puše

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • December 10, 2020 at 9:44 AM
    Quote from alias

Radio sam analizu minera i NEM je puno bolji od Barricka, bar po meni. Ako vec kupujes, kupi NEM. Ja sam ga imao od 32, ali sam izasao nedavno na 67 negdje, prije 2 mj. Mislim da ce cjepivo spustiti cijenu zlata, kao i optimizam. Za sad sam vani

hvala na imputu :thumbup:

ja bi, uz cjepivo, rekao i dollar spike i insolvencijski event (uz pad kamata, a rast cijena obveznica).

jbg., imam relativno ograničena sredstva, a trenutno nemam vremena za trejd, al definitivno minere imam na radaru, jer, objektivno, nema puno downside rizika (osim kratkoročnog), pa razumijem zašto si trenutno vani :)

btw., money printanje svega, pa i dollara, i onda upumpavanje svega toga u relanu ekonomiju je vjerojatno dugoročna opcija, al to trenutno ne vidim kao opciju dok se ne desi jedan gadan insolvencijski događaj koji će izmesti dionice.

nakon toga će "cronies" pokupiti jeftino sve što valja, a neće biti nikakvih političkih opozicija da se ne ide u nekontrolirano tiskanje, jer se većina (priglupih) ljudi bolje osjeća kad nominalno imaju više novca (jedino je problem Zimbabve ili Venezuela scenarij) mada sa tom sumom mogu kupiti jednako ili manje.

u svakom slučaju, mineri mi se čine kao ultra long term bullish :)

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,158
    • December 10, 2020 at 10:06 AM

samo da se kratko nadovežem na post o biotech-u i valuaciji:

jučer jedna takva dionica ticker GLSI odradila rast 2,000%! u stvari 998% zaključno, ali tijekom dana

samo na vijest o lijeku: company rallied as trading chatrooms lit up with mentions of a poster presentation showing promising data from an experimental breast cancer drug

znači nema odobrenja, nema lijeka, ništa poster presentation kolega alias

u vrijeme kad su se indexi u US rastapali u negativi

• Clicker
    Student
    Reakcija primljeno
    73
    • December 10, 2020 at 10:23 AM
    Quote from st-brajo
    Quote from alias

baš sam pratio što je Bife radio u zadnje vrijeme i nisam kužio logiku dok nisam saznao nove informacije.

1. kupio je Barrick Gold koji ima odličnu bilancu i evaluaciju, a generalno su mineri profitabilni sa cijenom zlata iznad 1000 $ za uncu.

2. kupio je japanske dionice, a nedavno je Bank of Japan počela tamo kupovati ETF-ove (još ako krenu i devalvirati Yen, svi znamo di ovo vodi:thumbup:)

meni ova priča sa minerima zapravo odlično izgleda, jer si zaštićen od insolvecijskog događaja (u tom slučaju zlato će teško pasti ispod 1000 $ za uncu) kao i od hiperinflacije (ako zlato ode preko 2000+ $ za uncu, šta više ide gore, još bolje).

nisam se još odlučio za trgovanje u USA, al ova priča sa minerima mi ima sve više smisla.

Display More

https://www.vltavafund.com/dopisy-akcionarum/technoparty

(...)
    "At the start of this year, still before the pandemic, I was attending an investment conference. One of the investors there was boasting about his recent results and declared that while Buffett is a “nice old man” he no longer understands markets much and should go into retirement. In the ensuing discussion, it came to light that this investor has been active in the markets since 2009, just a little over 10 years.

What this means, however, is that, given such a short time, he essentially has experienced almost nothing of markets. He knows only one environment, and that is one of declining and low interest rates, negligible inflation, dominance of passive investing, and considerable outperformance of a small circle of large American companies. He has never experienced, for example, rising interest rates, high inflation, the American market lagging behind the rest of the world, a change in currency regimes, significant tax increases, a rush of investors from passive to active funds, high commodity prices, prices of zombie companies plummeting to zero, a collapse in the valuations of high-quality, profitable companies, a credit crunch when financing is no longer available even to firms with solid investment ratings, markets that are long trading below their average historic valuations, an extended period when growth stocks lag behind value stocks, a massive wave of bankruptcies and uncovered swindles, larger armed conflicts, or the expropriation of gold, among other things.

Buffett started investing in 1941, just before the attack on Pearl Harbor. That means he has experienced all the above – and some of these even repeatedly. He is no superhuman. Sometimes he makes mistakes, just as Einstein, Newton, and Mendel made mistakes. But it is difficult to imagine that his 79 years of patiently accumulated experience could represent anything other than a huge advantage over younger investors. It is perhaps precisely because of this experience that Buffett is capable to put current developments into historical perspective and compare them much better than anyone else. And it is rather unlikely that as an investor he would have gotten worse with time. I think part of the problem with markets today truly lies in the fact that most investors do not realise that they have relatively little experience and that the experience they do have has been acquired during a very specific time. As Harry Callahan says: “Man’s got to know his limitations.”

1999 and 2020

I see several striking parallels between today and 1999. The main ones are the massive speculation among small investors, concentration of the largest companies in the indices, a predominance of passive investing, justification being made for exorbitant prices of certain stocks accompanied by often laughable arguments for currently ignoring most other companies, overall expensiveness of the market, and the frequent talk that fundamentals (in other words, prices) do not matter. I will address these phenomena, at least in a somewhat simplified way, because together they indicate what further developments will look like as well as how investors can successfully navigate them."

(...)

• alias
    Guest
    • December 10, 2020 at 10:48 AM
    Quote from accountant

samo da se kratko nadovežem na post o biotech-u i valuaciji:

jučer jedna takva dionica ticker GLSI odradila rast 2,000%! u stvari 998% zaključno, ali tijekom dana

samo na vijest o lijeku: company rallied as trading chatrooms lit up with mentions of a poster presentation showing promising data from an experimental breast cancer drug

znači nema odobrenja, nema lijeka, ništa poster presentation kolega alias

u vrijeme kad su se indexi u US rastapali u negativi

Meni to samo govori koliko je trziste u banani i da se sve više moram bojati. I vidio sam da je jucer onaj trejder zaradio 70.000$ na tome. Ili tako nesto. A on trguje s milijunima. Dakle, ako je stavio milijun zaradio je 7%, ne 2000%. Ja ne kazem da se ne moze zaraditi, ja kazem da je tesko zaraditi. Sve ovisi o riziku koji si spreman pretrpjeti. Na jednoj mozes pogoditi, na 10 ces fulati.

• BSOD
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,261
    • December 10, 2020 at 11:11 AM

Ja sam jučer, u nedostatku ideje, našao GENE sa dnevnim rastom od 40%, kupio par sto komada na 4.67, prodao na 4.95.

Riskantno, ali trgovati se mora.

Ima'l kaj za short danas?

:evil:

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • December 10, 2020 at 11:12 AM

Puno je naštampanog novca

Puno je platformi koje nude trgovanje bez provizije

Puno je dokonih ljudi.

Sve skupa, Ludost

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • December 10, 2020 at 11:24 AM
    6 Months+92.60+5.32%
    1 Year+367.90+25.13%
    5 Years+760.40+70.97%
    Since 2000+1,544.10+536.52%

Kako se kretala cijena unce.

accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,158
    • December 10, 2020 at 11:43 AM
    Quote from BSOD

Ja sam jučer, u nedostatku ideje, našao GENE sa dnevnim rastom od 40%, kupio par sto komada na 4.67, prodao na 4.95.

e to ti meni reci... kako na vrijeme skužiti takve prilike?

ovaj SW od Trade-ideas koji koristim, on hvata prilike po tržištu: gapers up, gapers down, unusual volume, premarket movers, low float multiple relative volume, range breakouts, you name it

ali alerts kao prvo stižu puno puta prekasno, a drugo, ako i stigne na vrijeme, treba imat *uda i stavit eto ko ovaj gore ludi Amer 100k zelembača u jedan bet

jer to je ipak samo bet ne? oklada da ćeš biti brži od drugih i na vrijeme pokupiti postotak ili dva

a to i ja trebam, samo postotak ili dva na portfelju dnevno i imam svoj FYM, svaki dan

ne znam, muka je to!

iskreno, najbolje je potegnuo CNDT, onda dionice koje sam držao po par dana do tjedan, a najslabije hvatam dnevne pomake

razlog? sporo računalo i alat

kao i sve u životu: ako se ozbiljno hoćeš nečem posvetiti, treba žrtvovati vrijeme, novac, trud...

kažu u knjigama da se ne obeshrabrimo početnim neuspjesima, čuvamo kapital (rigidnim pridržavanjem pravila trgovanja) i tražimo prilike i učimo, svaki dan

s vremenom su indicije i prilike sve jasnije, iskustvo se pretače u praksu i praksa postaje profitabilno trgovanje

živi bili!

• BSOD
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,261
    • December 10, 2020 at 11:46 AM
    Quote from accountant
    Quote from BSOD

e to ti meni reci... kako na vrijeme skužiti takve prilike?

ovaj SW od Trade-ideas koji koristim, on hvata prilike po tržištu: gapers up, gapers down, unusual volume, premarket movers, low float multiple relative volume, range breakouts, you name it

ali alerts kao prvo stižu puno puta prekasno, a drugo, ako i stigne na vrijeme, treba imat *uda i stavit eto ko ovaj gore ludi Amer 100k zelembača u jedan bet

jer to je ipak samo bet ne? oklada da ćeš biti brži od drugih i na vrijeme pokupiti postotak ili dva

a to i ja trebam, samo postotak ili dva na portfelju dnevno i imam svoj FYM, svaki dan

ne znam, muka je to!

iskreno, najbolje je potegnuo CNDT, onda dionice koje sam držao po par dana do tjedan, a najslabije hvatam dnevne pomake

razlog? sporo računalo i alat

kao i sve u životu: ako se ozbiljno hoćeš nečem posvetiti, treba žrtvovati vrijeme, novac, trud...

kažu u knjigama da se ne obeshrabrimo početnim neuspjesima, čuvamo kapital (rigidnim pridržavanjem pravila trgovanja) i tražimo prilike i učimo, svaki dan

s vremenom su indicije i prilike sve jasnije, iskustvo se pretače u praksu i praksa postaje profitabilno trgovanje

živi bili!

Display More

Imaš tamo na Trading 212 top winners, ima ih 10 na listi, nađi jednog koji radi cik/cak i uključi se u igranku.

accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,158
    • December 10, 2020 at 11:51 AM

BSOD

želiš reći da je as simple as that?

da gledam recimo 3-dnevni ATR?

i onda odaberem koji najviše swinga i udri

• BSOD
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,261
    • December 10, 2020 at 12:02 PM

Ma kakvi, to su ti sve papiri koje je digla neka vijest, ono 30-500% i na barem jednom od njih se može na taj način trgovati.

Ostali odrade plafon u otvaranju i stanu.

Quote from accountant

BSOD

želiš reći da je as simple as that?

da gledam recimo 3-dnevni ATR?

i onda odaberem koji najviše swinga i udri

Samo kaj hoće i ugristi. Treba biti jako brz na okidaču.

Edited once, last by BSOD: Merged a post created by BSOD into this post. (December 10, 2020 at 12:03 PM).

accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,158
    • December 10, 2020 at 12:08 PM

ma da ali to zovu scalping

i obično se radi u samom otvaranju, 15-tak min ako i toliko

a ja u to vrijeme još radim svoj redovni posao

ha ništa, morat ću se potruditi i poraditi na strategiji trgovanja, ako nađem kroz SW neku održivu strategiju, javim

ovo 'brz na obaraču' mi se ne sviđa, ako ovo želim (a želim) raditi svaki dan, za gušt i profit, ne smije tu biti puno stresa

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.) 935

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:13 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 29, 2025 at 12:54 PM
    2. Odgovora
      935
      Pregleda
      493k
      935
    3. All

May 29, 2025 at 12:54 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 29, 2025 at 10:36 AM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. Meri

May 29, 2025 at 10:36 AM
    1. Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora 2

• imavrek
      • May 13, 2025 at 11:47 AM
      • Stručne rasprave
      • imavrek
      • May 29, 2025 at 10:24 AM
    2. Odgovora
      2
      Pregleda
      357
      2
    3. imavrek

May 29, 2025 at 10:24 AM
    1. SPAN (SPAN d.d.) 2.6k

• LodeRunner
      • May 26, 2021 at 12:21 PM
      • Dionice
      • LodeRunner
      • May 29, 2025 at 9:38 AM
    2. Odgovora
      2.6k
      Pregleda
      1.1M
      2.6k
    3. mooji

May 29, 2025 at 9:38 AM
    1. Trumpove carine 20

• darac11
      • April 9, 2025 at 1:06 PM
      • Stručne rasprave
      • darac11
      • May 29, 2025 at 9:32 AM
    2. Odgovora
      20
      Pregleda
      1.7k
      20
    3. pod_zidom

May 29, 2025 at 9:32 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

All May 29, 2025 at 12:54 PM
  • Što smo danas tržili

Meri May 29, 2025 at 10:36 AM
  • Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora

imavrek May 29, 2025 at 10:24 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji May 29, 2025 at 9:38 AM
  • Trumpove carine

pod_zidom May 29, 2025 at 9:32 AM
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

umalo May 29, 2025 at 9:29 AM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

Milwaukee May 29, 2025 at 9:23 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

vitoo May 28, 2025 at 7:08 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 28, 2025 at 2:00 PM
  • Hrvatski ETF fondovi

Bokyklc May 28, 2025 at 8:01 AM

Popularne Teme

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

10,614 Replies, 4 years ago
  • Upute za pocetak trgovanja dionicama na stranim tržištima kapitala

75 Replies, 4 years ago
  • Dugoročno ulaganje na inozemnim tržištima

40 Replies, 4 years ago
  • Dnevnik jednog trejdera

21 Replies, 3 years ago
  • CNDT (Conduent Inc)

17 Replies, 4 years ago

Online korisnici na ovoj temi

• 1 član i 17 gostiju
  • accountant