Ipak usao u short do sutra pa sta bude bude. Shortan LRCX i PLNT. LRCX je i onako skup na ovim razinama jer će u sljedecih nekoliko godina njihovi strojevi biti zastarjeli zbog EUV tehnologije, a PLNT je lanac teretana u SAD-u. Zakljucite sami Za LRCX mi se ne da objasnjavati sta imaju i koja ce ih to tehnologija pregaziti jer je preobilno LRCX Short 427.5; PLNT 73.87
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Zato sam ja danas prodao NIO po 41,60$ negdje na sredini vremena da ga dočekam dolje jer me već dva dana mrcvari. Nije prošlo ni pet minuta kako sam prodao ode majstor na 43$
-
Ajde svima sretno.
Ja se mucim sa hrpom Conduenta. Cup.
Moram izdrzati handle 😥
-
Dojadilo mi bilo pcelica maja..i whoops..vec 10 centi po papiru minusa. Puno papira, pa i nije malo.
Smrcko.
Danas ni vani ne cvjetaju ruze
Pa solarci su bas ljepo porasli. pogotovo onaj kinez jinko(od proglasenja pobjednika mi stoji jer je jucer potonuo)
-
Planet u krivom smjeru. Dodao jos shorta PLNT na 74.75
-
LRCX ipak izasao na 423.57 pred zatvaranje. Nekoliko bureka je tu, i pokrio 70% gubitka od PLNT-a. PLNT drzim
-
Probudim se ranije da stignem raditi analizu dok se beba ne probudi i idem citati nove vijesti i prvo naletim na:
Republican Gov. Mike DeWine of Ohio warned that “rampant spread” of the coronavirus across the state could prompt him to reimpose tougher health restrictions on businesses.
“If the current trend continues, and cases keep increasing, we will be forced ... to close restaurants, bars and fitness centers. Hihi bas lijepo
-
Zasto su solarci jucer porasli: https://seekingalpha.com/news/3635275-a…_content=link-1
Report mozete skinuti pritiskom na new report from the International Energy Agency . Morate se registirati (bar mislim) da bi ste ga mogli skinuti. Uglavnom, report pise sta se moze očekivati od obnovljivih izvora u sljedecih 5 godina.
-
https://www.fool.com/investing/2020…th-biden-in-th/
Pitanje , help svi, domača zadaća
Zašto bi zlato moglo biti darling u vrijeme mandata predsjednika Bidena ?
-
Pogledala sam taj Animal Health,iz gornjeg članka no.. ovdje su se lijepo proveli
Papir je pretrpio 27 % gubitka afterhour
Ostaje na snazi ona stara- Radije propustiti dobitak, nego pretrpjeti gubitak. Kloni se dionica o kojima znaš malo ili ništa . I " savjeta " koji se nude na svakom portalu
-
-
https://www.fool.com/investing/2020…th-biden-in-th/
Pitanje , help svi, domača zadaća
Zašto bi zlato moglo biti darling u vrijeme mandata predsjednika Bidena ?
pojednostavljeno, zato šta od dolara misli napraviti WC papir.
samo prije toga treba i neke zakone izmijeniti, itd., ima tu još puno posla.
isto tako, mogli ste čuti da Kina obara izvozne rekorde, ali nitko se nije potrudio pročitati "sitna slova" koja ukazuju da Kina trenutno izvozi deflaciju (čitaj: ruše svoje cijene, samo da izvezu), jer im fali dolara.
tako da ako Biden bude htio devalvirati dolar, onda će pucati sebi u glavu.
priča sa zlatom, kao i sa bitcoinom je priča za extra bogate i raznorazne fondove koji nemaju problem sa cash flow-om, nego ga imaju i viška, pa se mogu igrati.
kod nas je općenito praksa da se ljudi parkiraju u neproduktivnu imovinu i onda ispadaju bogati, a nemaju za "dnevnu spizu".
-
https://www.cnbc.com/2020/11/11/cor…s-and-gyms.html
i new york isto skracuje radno vrijeme teretana. vjerujem da kako budu slucajevi rasli da ce se restrikcije pojacati. problem je sto rezultati moderninog cjepiva izlaze uskoro (najkasnije tj. dana) pa da opet ne bude euforije. ludo vrijeme za burze dolazi opet
-
Ja stavio da izadem iz PLNT-a na 72.51, a netko srusio u pocetku i pokupio mi na 72.09. Ludilo. Zarada 70 bureka po 10kn
-
Kupio danas AMD, danas krenula konzola PS5 izlazit po svijetu pa da vidimo šta tu bude.
-
+LUV jučer i nešto sitno danas.
-
LUV je rekao da bi mogla biti banana za blagdane i da vide lagano slabiju potraznju. nije da vas plasim. i ja imam nesto sitno. samo corona ce zaustaviti rast, ali za nekih mj dana ce sve to ici ozbiljno gore. tako da i da sad padne mozete dokupiti i cekati. Cim FDA odobri cjepivo ponovo krece onako ludilo na dionicama kao sto je bilo kad je pfizer objavio rezultate. tako da se pripremite To bi trebalo biti za nekih 3 do 4 tjedna
-
Moderna bi drugi tjedan trebala objaviti rezultate.
-
Sve se jos malo i vratilo na početak, a ja izasao skoro iz svega ovih dana. Joj kako je zivot lijep.
-
NIO u mjesec dana nafilan sa 23$ na 48$. Pratio sam ga fino pri tom rastu sve do danas i lijepo zaradio ali ne znam šta očekivati iskreno nakon Q3 izvještaja idući tjedan. Vjerojatno će biti Sell on the news ali bojim ga se i kupit više (ZSE mentalitet)
-
Ja sam prvo pratio NIO kad je bio nekih 3$ i onda je skocio do 6. Ja rekao koji sam budala. Onda je izaslo izvjesce pa je pao na nekih 1,5 pa sam sebi rekao kako sam pametan da nisam uzeo sad je tu gdje je
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun