Odmah mi lakše što sam jučer kupio
PLUG mi je trenutno na +15% od jučer. Samo neka tako nastavi i bit će super
Odmah mi lakše što sam jučer kupio
PLUG mi je trenutno na +15% od jučer. Samo neka tako nastavi i bit će super
Zna li tko, za US market, do kada se mora držati dionica na ex-dividend day da bi ostalo pravo na dividendu?
Zna li tko, za US market, do kada se mora držati dionica na ex-dividend day da bi ostalo pravo na dividendu?
Ne razumijem... Na dan prije ex dividend day imaš, na ex dividend nemaš. Svuda isto, nema to veze s USA
svaka čast mojim Amerikancima
jašite na zelenilu.
gledajući dugoročnije, rekao bih napucavanje radi izlaska (vidi Bezosa), ZSE poučak.
zlocesti kolegice, stavi graf DXY (dolar index).
znalci kažu da formira Wyckhoff-ovo dno.
mislim odigrati ovaj trejd i to sa masnom količinom.
al još nije taj trenutak.
da se imam vremena posvetiti trejdanju i ja bih vam se priključio.
zasad sam samo u cash-u i gledam kako vi mlatite paricu.
to ti je tako kad si sin jedinac, treba pobrati masline, a ni cura nema brata.
i isput honorarno podučavaš studente i mijenjaš kolegu koji na akademskoj godini, pa se baviš i birokracijom koja ti neće biti plaćena
mogu se samo tješiti da pare neće uteć
evo prodao ATVI po 79,50 i ostatak po 79,25
čekam ga puuuuno niže jer će okrenuti sve u crveno kad skuže da ništa od Trumpa
5-6% u tjedan dana, nije loše?
Posto si kupio? Ja danas zaradio 700$, a moglo je biti 2000. Strah je vrag. I ja prodao ATVI na 79.5, pa kupio ponovo na 78.12 i sad drzim. Pratite CSIQ. On danas -10% a ja kupujem i kupujem. Sad se kompletno vratio. MCAP mu je samo 2B, a ako Biden dode na vlast mogao bi ici 5x na to.
Thx for info- racunao sam na Bidena pa sam uletio po 35,68
CSIQ u premarketu +8%. Nice
sad samo treba bit pametan kad izac:) ev oga na 39,39..
- CSIQ-(39,79) +10%
thx Alias
Emil, vidim ti mene pratis u svemu Za sad je na +12%. Morat ce rucak za to Ma samo drzati ako biden dobije, jer ce se vratiti klimatskim promjenama i to ce biti dugorocno odlicno. Ako se bude sve dobro razvijalo onda ce i srebro padati, a ono se koristi u izradi panela, pa ce i troskovi biti manji. Nisam radio dublju analizu, nego sam kupio samo na prepad, ali gledajuci podatke ovako ukratko; sve je OK. Nemam vremena za analizu, jer mi se beba tek privikava na vrtic, ali cim ostane duze tamo budem napravio dublju analizu, pa bumo svi pametniji
Pa Biden dobija al moze se to zakuhat jos. ode na vrhovni pa dok preborje evo nove godine a d otad pitanje dal ce se zelenit ili crvenitr...
Ja sae drzim one bolje debeli golub u ruci nego vrabac na grani
Rucak nije problem:) Ovaj topic je super. niakad nebi ni pogledao neke dionice. Nema se vremena sve gledat. Ovako svatko nabaci pokoju pa se drasticno suzi izbor. Odes pogledas iak ti se svidi uletis Ko djeca u "vlak u snijegu" kad se male ruke sloze...
Još je jedan tu spreman platiti ručak na CSIQ! Istrejdao sm ga danas 3 puta. Hvala na ideji!
Zalosno mi je sto nisam jucer vidio i kineskog solarca da trguje u SAD-u. Ista im cijena po MCAP-u, ali kinezi sve rade jeftinije, pa bi sigurno uzeo oba. Sad trazio solarce i vidim JKS +24%. Idiot sam.
Osjećam se ko klinjo u vrtiću. Šamarate se s postotcima samo tako 😁
Ekipa, super ste. Keep calm and trade on.
Palantir, Sunpower i Conduent danas rasturaju.
To su mi tri od 15 dionica koje pratim
Svaka čast na pickovima, neke ću vaše dodati neke stare izbaciti, pa bih molio da i dalje ovim ritmom i načinom izlažete svoje ideje i provedbe 🙏
pazite i aviokompanije u sad-u. LUV je daleko najbolji i moze prezivjeti s trenutnom lovom jos 2 godine lockdowna. Cim izade cjepivo idu avioprijevoznici po 10% gore. Dakle, jos 2tj.
Palantir, Sunpower i Conduent danas rasturaju.
To su mi tri od 15 dionica koje pratim
Svaka čast na pickovima, neke ću vaše dodati neke stare izbaciti, pa bih molio da i dalje ovim ritmom i načinom izlažete svoje ideje i provedbe 🙏
Kolega, baš mi je drago da ste uzeli i Sunpower i Palantir. Palantir je danas odradio!
Gledam prije otvaranja, GE mi izgleda dobro. In and Out
Broadening formation, trebalo mi je da samo jednom poljudi gornji rub kanala, ako ništa drugo
Probudim se maloprije, whoops, zabranjeno je spavati dok imaš trade u tijeku, imam što vidjeti, srce malo ide u scallop
Biti če za trošak današnjeg dana
Trebali smo to sve puno, puno ranije, al' šta ćeš.. bolje ikada, nego nikada !
Zlocesti, vidis moje pickove kako pogadaju, a nit grafove ne gledam
Neki u dlan, neki u grah, a neki u graf
Super su Vam pickovi.
Zloćka ne zna drugačije nego po grafu.
Trenutno imam otvoren GE, sigurna sam u 8,20 ko' u smrt i porez
Al' na kratkom vremenskom odsječku do prvog targeta nije teško biti pametan, il' prepoznaješ obrazac, ili ne trguješ
BTW Alias, You've got a mail
Crtala sam Teslu, mislim jučer ili prekjučer.. ma nevažno, nije dulje od dva dana
I zaključila da će to na 440 dolara
I stoliću prostri se, prostrlo se
Nevolja je sa tim crtkarijama što ne vidiš puno unaprijed, samo do prvog zavoja... za dulje od toga trebaju fundamenti, prilike u ekonomiji, trendovi itd, al' zato nas ovdje ima svaki dan sve više, pa ćemo si pomoći
LUV +5%. Ovo je tek pocetak