Kupio po 36,99 izašao na 38,25, nisam bio siguran koliko još može odradit. PLUG kupio po 15,56 prodao po 16,38 +5%. Meni dosta.
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
evo prodao ATVI po 79,50 i ostatak po 79,25
čekam ga puuuuno niže jer će okrenuti sve u crveno kad skuže da ništa od Trumpa
5-6% u tjedan dana, nije loše?
Posto si kupio? Ja danas zaradio 700$, a moglo je biti 2000. Strah je vrag. I ja prodao ATVI na 79.5, pa kupio ponovo na 78.12 i sad drzim. Pratite CSIQ. On danas -10% a ja kupujem i kupujem. Sad se kompletno vratio. MCAP mu je samo 2B, a ako Biden dode na vlast mogao bi ici 5x na to.
-
Muči me CNDT, kupio bi ga još Q3 je tu ali ovo sa izborima danas u plusu sutra već može biti debeli minus. Nisam pametan šta mi je pametnije, pričekat ili se još više izložit.
-
Gledam Cndt, isto pitanje, mislim da ide u scallop, prvi target mu je 4,20
Sada je 3,79
Dolar po dolar, palača !
-
Danas je stvarno dan za užitak.
Istrejdao sam PLTR (to mi je ostalo od jučer nešto), ET, CNDT, bože više sam ne znam.
Uglavnom, ludnica sve skupa.
Ali do kraja dana ću sve pozicije zatvoriti.
-
Ušla na 3,74
Ajmo vidjeti
Nemarno narisano, al' meni izgleda kao mogući scallop
Whatever.
Mada bi obzirom na ovo bilo mudro zatvoriti sve pozicje
-
Posto si kupio? Ja danas zaradio 700$, a moglo je biti 2000. Strah je vrag. I ja prodao ATVI na 79.5, pa kupio ponovo na 78.12 i sad drzim. Pratite CSIQ. On danas -10% a ja kupujem i kupujem. Sad se kompletno vratio. MCAP mu je samo 2B, a ako Biden dode na vlast mogao bi ici 5x na to.
Utješno je znati i da iskusniji imaju problema sa strahom.
-
Vidim da se tu trguje već naveliko, svaka čast ekipa,
samo čitam i gledam za sada, dok ne dobijem feeling
što i kako. Mislim da me za početak čeka jako puno
učenja, a trenutno nemam baš previše vremena, pa čim
uhvatim momentum, javit ću se vjerojatno s pitanjima
-
Danas je stvarno dan za užitak.
Istrejdao sam PLTR (to mi je ostalo od jučer nešto), ET, CNDT, bože više sam ne znam.
Uglavnom, ludnica sve skupa.
Ali do kraja dana ću sve pozicije zatvoriti.
Naravno, zatvorio sve pozicije nisam.
Odnosno, pri kraju sam kupio ponovno ET, koji sam jučer već jednom odradio.
Ulaz 5,36.
Pri kraju dana, odem na investing.com, vidim, da je objava rezultata nakon closing bella. Hladan znoj me oprao.
Reko, kaj sad, čekamo.
Rezultati katastrofa (ili se tako čini), u aftermarketu cijena ode na 5,80.
Danas sam out čim otvore.
Makar i sa minusom.
Treba paziti sa tim stvrima.
-
trebali ste ići na Biogen
-
-
Govorilo se ovdje o Devon i Diamonback. Mislite li da će se trend okrenuti?
Ne znam, sve su to OIL teškaši. DVN pada već 15 godina. Zaraditi se može na ovim nekim dnevnim/tjednim oscilacijama, ali sad koliko je dugoročno isplativo ulagati u te papire, nisam siguran.
Definitivno postoje bolje prilike.
-
ARNA kupljena u ožujku na 38,71. , prodana na 87,14 👍
-
CSIQ u premarketu +8%. Nice
-
daytrading vani je jako težak posao. treba biti iznimno oprezan, ZSE je za trejd kad je likvidnosti najbolja burza ikad.
uopće nije!
možeš uzet skoro svaki dan 1-2% na dionicama u uptrendu
pitajte kolegu BSOD i Zloćku
ja kad sam to isto probao na ZSE, polomio bih zubiće
ZSE je super ako čovjek ima strpljenja... evo danas sam kupio 300 kom ATPL po 141.50 i 144 kom po 142... prodao 2/3 prosjek 148 kn Dokupio sam i DLKV po 7 kn. Vjerujem da ću to prodati po višoj cijeni od 7 kn.
na NYSE nikad ne bih ulazio sa toliko novaca u trejd. Strah me je (za sad) jer je tamo volatilnost nemilosrdna.
-
pa napisao sam zaradu, mislim da sam na onom padu nakon FI kupovao na oko 75$
što se prodaje tiče, vidim da smo svi napravili drek od posla, evo danas ATVI u predtrgovanju na 80,50$
a za ABBV ne znam što da kažem? čekao sam ga niže i nisam dočekao, u međuvremenu k'o brzi vlak pobježe sa 80$ na 95$
ubit ću se
no to su mi prvi pokušaji na US tržištu, jaaaaako sam zadovoljan
ima mnogo prilika i za fundamentaliste i za tehničare
a za CNDT (vidim da dosta ljudi trguje njime) čekam danas u 5 pm po njihovom vremenu objavu
zadnjih dana su se zaredale dobre vijesti, potpisi novih ugovora i obnove starih
jedino što će se efekti tih potpisa vidjeti s vremenskim odmakom ali kod Amera se informacije brzo ugrađuju u cijenu, pa da ne bi bilo kao s ABBV
ja jučer opet dokupio Conduenta
ovaj lik radi odličan posao tamo: Lou Keyes, općenito dobra ideja imati Revenue Officera
na ZSE se pomalo rješavam dionica, kako je krenulo ostat ću samo na VLEN
-
Ja jos drzim ATVI. Vecinom na pocetku dana (prvih 10 min) ide par % u plus, i onda krene padati. Na sredini dana negdje krene ponovo rasti. Mislim da sam ga tako okrenuo bar 50x sa zaradom. Vjerovatno cu isto i danas napraviti. Cak se mislim i sad prodati na 81.2 negdje, pa uci na nekih 80. Moram jos vidjeti, ali najvjerovatnije cu cekati otvaranje i prodati za oko 81.5, ako dode. To je ono sta bih isto savjetovao svim pocetnicima. Nemojte skakati od dionice do dionice nego naucite par njih kako "disu" i onda kupujte i zaradujte samo na njima. Od skakanja nista.
-
Ja jos drzim ATVI. Vecinom na pocetku dana (prvih 10 min) ide par % u plus, i onda krene padati. Na sredini dana negdje krene ponovo rasti. Mislim da sam ga tako okrenuo bar 50x sa zaradom. Vjerovatno cu isto i danas napraviti. Cak se mislim i sad prodati na 81.2 negdje, pa uci na nekih 80. Moram jos vidjeti, ali najvjerovatnije cu cekati otvaranje i prodati za oko 81.5, ako dode. To je ono sta bih isto savjetovao svim pocetnicima. Nemojte skakati od dionice do dionice nego naucite par njih kako "disu" i onda kupujte i zaradujte samo na njima. Od skakanja nista.
Tako i ja radim.
Promatrati 4-5 dionica, jer sve više od toga je previše, naučiti kako se ponašaju (sve više manje imaju sličan obrazac) i trgovati ih stalno. I vrtiti.
-
Što mislite isplati li se sad kupovati što na Nasdaqu ? Nekako se bojim pada, a vidim da raste, nisam pametan..
-
Čestitam Ledica
Moj stil ulaganja je sličan vašem, te nemam živaca i volje, uz stalan posao,
svaki dan trgovati i okretati desetke dionica. Samo...treba pronaći takve
podcijenjene dionice na tom učinkovitom tržištu.
-
Čestitam Ledica
Moj stil ulaganja je sličan vašem, te nemam živaca i volje, uz stalan posao,
svaki dan trgovati i okretati desetke dionica. Samo...treba pronaći takve
podcijenjene dionice na tom učinkovitom tržištu.
A da , pa još da konačno shvatim da roditelji moraju slušati djecu , a ne obrnuto kako nam se sugerira , onda sam mogla uložiti 100 tisuća dolara , ovako je bilo , da , da sine i mama ulozi 5 000 . 😀
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin