Volim kad pada ponedjeljkom... Prodao sam i HLDCY i LSRCY i SKM . ostavi sam HY, DSCSY i još neke sitne francuske farmaceute. Gledam da od amera ne kupim ništa... ajde, možda GBX. Al nek se ispada.
Totalno sam se preštelao već duže vremena van USa.
Japan smrdi, čim zasmrdi u USA no Kina Hong Kong, Europa i južna koreja pokazuju znakove živosti. čini mi se da je Evropa odradil a svoje....
i tehnologija je dostupnija. imam tri platforme, pa što ne ide kupit ( Knorr Bremse) napr ili je jako malog prometa na PINK USA tržišti mogu kupiti preko 212 ili revulta direkt u europi.
Sodexo, Swire pacific, Engie, Lundin Mining, RWE AG, Credit agricole, QIFU, Naspers, Super Hi... Sve imaju neke svoej cikluse, malo su sporije nego ameri.
pa ako s e netko još bavi nečim osim USA i brodara, neka stavi neki predlog.
ILI što vrijedi od amera. MWA recimo vuče cijeli sektor naprijed.... Ima jedno tri četiri slične dionice. Ali to ni brodarskim riječnikom ne bi išlo obajsniti zašto raste... baš purifikacija vode...
također tvrdim da umjetna inteligencija kažnjava kada se netko pravi pametan. Pratim nekoliko klubova, koji kati preporučuju ( i naplaćuju) vrlovrijedne i pametne dionice, njih baš vole mučit i satirat.
tak da je možda bolje šutit. A?