Ne znam šta je, ali sve što sam zaradio ove godine mi pobrisalo u 2 dana i još otišao u minus..., tako da je za mene j....... KATAKLIZMA.....pardon my French
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Mi tankeraši smo očvrsnuli, možda i previše. Gadno se ovo streslo, tko zna je li početak kraja ili kraj početka ili sredina sredine, ali odokativnom metodom čini mi se da se približavamo prekrasnim razinama. Moj D'amico je sad na nekih 6,2x eura, NAV je 8,90 eura i raste, niša stoji odlično, dividenda se povećava na 40% neto dobiti, a od sredine kolovoza/početka rujna do kraja godine počinje sezona za product tankere. Tu je i Scorpio koji ipak pada sramežljivije jer imaju jak share buy back. Potencijalno mi je zanimljiv i Danaos, ali samo u trenutku kad objave da su kupili nazad svoje dionice jer oni kupuju odjednom, a do sad su bili izuzetno precizni u pogađanju dna.
Korekcije su ovdje žestoke, brze i bolne, a fundamentalno mi sad dolaze na razinu da i sam skočim do banke i zatražim nenamjenski kredit. -
Bolje mi ide kad je kataklizma nego kad je nema 😀
Za sad plus 5%, na otvaranju zatvorio short i usao u STNG
-
COCO
, ekipa može jedno pitanje ?? Nisam ovo prije pratio , nešto mi nema ni glavu ni rep trenutno .
Šta se ovdje čeka , da ih kupi neka velika riba !!
Nije li , Celsius Holdings, Inc. (CELH) , bolji za trejdanje ?? Pogotovo jel je trenutno prilično nisko pao .
Nemam ga , ali mislim uči , uskoro
-
Samo SPCE na shortu, i to vec dugorocno. Spavam ko beba. Samo tu i tamo provirim da li meme ekipa ima ovu na horizontu.
-
COCO
, ekipa može jedno pitanje ?? Nisam ovo prije pratio , nešto mi nema ni glavu ni rep trenutno .
Šta se ovdje čeka , da ih kupi neka velika riba !!
Nije li , Celsius Holdings, Inc. (CELH) , bolji za trejdanje ?? Pogotovo jel je trenutno prilično nisko pao .
Nemam ga , ali mislim uči , uskoro
coco je bio u trendu za svašta. sada se izlizao. klasika: falili su ga u nebesa da bi se igralo short longa [ povremeno iako je Nebeski je pao na "strašne" vjesti zadnja je bila nešto sa ppskupljenjem transporta. onda je došlo lošije izvješće]. sad je dojadio.
-
Jučer oću kupiti DSP [Viant] na dnu, zatuklo ga prije izvješća i na IB ne da, trebam psebnu dozvolu... Tvrtka iz Kalifornije, uredno izlistana...
Kupio sam je prek 212 bez problema.
Tako da mi se sviđa ta kombinaciia IB / 212.
na 212 još imam Norsk Hydro, Bombardier i Mazdu, ništa to ne bi mogo na IB. Jedino nema preciznog pecanja kod kupnje/prodaje neg kak majstor odoka odmjeri. Tako da znam držati dijonice i oo 10 dana
-
Nikkei preko 3% plusa danas.
Imaju dionica u podrumu, koje bi htjele bar do prvog kata.
Softbank, Disco, Komatsu su moji favoriti.
-
Uvijek sa nađe neki dijamant
Recimo HUYA inc .
Upravo su ovih dana izglasali izvanrednu dividendu od 1,+ nešto dolara , a trenutna cjena 5,05 usd
-
Uvijek sa nađe neki dijamant
Recimo HUYA inc .
Upravo su ovih dana izglasali izvanrednu dividendu od 1,+ nešto dolara , a trenutna cjena 5,05 usd
Dijamant pao na 4.5, ocito ima neka caka
-
-
Prodao aeye u četvrtak, bojao se izvješća, u petak plus 40.
Nu, nabolje trejdana dionica za mene ove godine.
PII se odljepio.
Naravno s pričom za malu djecu.
.Poštovanim kolegama Bezbitkojinašima koji trguju na OT C tržištu obraćam pažnju na DSCSY i naravno Mazdu.
Šorterski kraj i Raj se bliži.
I plakanje za prolivenim mlijekom MMM. Jednostavno smetno. Starim. Gužva. Obaveze. Politika..
Nu holding , šta je tu za očekivati ???
Ima netko kakav filing !
-
Jel vrijeme da se polako OXLC skuplja?
Prodao aeye u četvrtak, bojao se izvješća, u petak plus 40.
Nu, nabolje trejdana dionica za mene ove godine.
PII se odljepio.
Naravno s pričom za malu djecu.
.Poštovanim kolegama Bezbitkojinašima koji trguju na OT C tržištu obraćam pažnju na DSCSY i naravno Mazdu.
Šorterski kraj i Raj se bliži.
I plakanje za prolivenim mlijekom MMM. Jednostavno smetno. Starim. Gužva. Obaveze. Politika..
Nu holding , šta je tu za očekivati ???
Ima netko kakav filing !
nu, je śeretska skraćenica za no , nego, eto.... dakle odnosila se rečenica na aeye, koja je najbolje trejdana....
-
Pobjednik godine, ovdje češće spominani ASTS.
pa pogledjate taj sjajan rast.
Ko nekada na farmi, 1000%
-
Pobjednik godine, ovdje češće spominani ASTS.
pa pogledjate taj sjajan rast.
Ko nekada na farmi, 1000%
U americi se cesto vidi takav rast, a onda i pad. Tu se bas kupuje buducnost jer sadasnjost i nije bajna.
-
Preletite po PAGS izvješću, potom danaśnji minus paodlučite volite li riskirati u životu s dijonicams
-
Saćese cijelo svjecko gospodarstvo urušit zbog tako lošeg izvjeśća?
Short, tako jednostavnonprosta stvar drma svijetom.
For the three months ended Jul. 28, the company reported Q2 adjusted earnings of $0.68 a share on revenue of $30.04 billion, beating estimates of $0.64 and $28.68B respectively.
The stronger quarterly results were supported by a 154% surge in data center revenue to $26.27B from the same period a year earlier.
-
pa dobro... ovo 'rastapanje' jučer je bila čista tehnička posljedica kupovine osiguranja, mjesečnih, tjednih ili čak 0DTE opcija, pa menadžerčići moraju s druge strane prodavati, prodavalo se sve, ne samo NVDA ili SMCI koji kasni s kvartalnim
danas treba gledati trgovanje, posebice ostale sektore osim semis, pa ćemo biti pametniji
za neku veću korekciju trebao bi osvanuti neki sistemski problem, pa pogledaj SPX ispada da skoro nije ni mrdnuo
s 2% korekcije tek bi dotaknuli 50MA, a s 4% bi tek bili na liniji 100MA
zmali smo da će biti choppy do izbora, a kad pobijedi Trump može se dalje
-
s obzirom na situaciju s Teslom, a i drugim vijestima iz EV industrije, nafta neće skoro postati suvišna; jučer opet jedna kompanija napušta EV model i baca se na hibride
pa evo graf OXY gdje se opet aktivirao 'Buffettov put' na oko $56-$58, a BRK je upravo ušao u 1T dolara klub!
ciljne cijene analitičara su beskorisne ali sam ipak stavio dvije na graf, nek se nađu (nije da se radi o teško mjerljivom biznisu tako da mi matematika iza tih njihovih procjena uopće nije jasna i da mogu biti tolike razlike? Wolfe res. je dao cijenu preko $80 tako da su ovo dvije umjerene...)
-
Dosta OTC Pink tržiśta otvaraju na Interactive
Rweoy
Dscsy
Mzday
samo su neki
Ne kužim po kojem ključu to otvaraju
-
da nije NVDA, ova diona bi vjerujem odradila konsolidaciju i napravila push preko $174.75
ovako, imamo očiti otpor na toj 'koti'
ako neće gore, onda imamo lijep primjerak H&S uzorka (kažu da poluvodičke dione imaju tendenciju slabih performansi u rujnu) 🤷
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k
- zlocesti