gbooy, prema Investing.com, podaci s Mexičke burze, dividendu od 10% bilježi kao ex dividend 27.06.
eh, tu jecdakle trik s OTC USA tržištem , dividende može i ne mora biti za otc.
Chat gpt isto niš nezna
gbooy, prema Investing.com, podaci s Mexičke burze, dividendu od 10% bilježi kao ex dividend 27.06.
eh, tu jecdakle trik s OTC USA tržištem , dividende može i ne mora biti za otc.
Chat gpt isto niš nezna
Eto, i taj HIMX , ode...
Eto, i taj HIMX , ode...
da. ja izaso na 25% kad ono ode on ohoho gore....al ne treba se zalit kad se zaradjuje :d
Ne treba se zalit, već treba zalit.
Buteljkom
Display MoreJel prati neko dionice poput dk, hes, hp, borr...?
traže dno. naftaśi.
I kao još nije dno al ne kužim dokad. p/e stasit, neke i zgoddnu, na razdjeljak, dividendu daju....
p.s.
ode rhhby. misllim da ću izać skoro
tu još spadaju i Schlumberger i Halliburton, kod svih ista akcija, duplo dno ili konsolidacija
ono što me kod njih smeta je što ne prate uvijek cijenu nafte, kao drugi 'naftaške' dionice
ali... primamljivo moram priznati
danas oprez u trgovanju, quad witching je opet treći petak u mjesecu, spominju neke trilijune-zilijune dolara koji danas čine nekog bogatijeg, a nekog siromašnijeg
S obzirom da već dugo nisam davio s product tankerima, čini mi se da je jako dobra prilika D'amico DIS.MI. Trenutna cijena je 6.45 eura po dionici
https://investorrelations.damicointernationalshipping.com/files/eventi_e_presentazioni/ENG/2024/05/DIS_Q1%202024%20Results%20Presentation.pdf
Na stranici 35 je njihov NAV koji iznosi 1.098 mil $, odnosno 1.027 mil €. Kapitalizacija na 6,45 je 776 mil €, što bi dalo otprilike P/NAV 0,75, jedan od nižih u ovom trenutku. DIS.MI je nedavno prodao cca 6% dionica po cijeni od 6.50 € s lockup periodom od 180 dana.
To bi mogao biti jedan od razloga zašto je cijena tu gdje je, a prodali su taj udio da smanje svoje suvlasništvo i sada ponovno otkupljuju svoje dionice. Jako su nezaduženi, imaju dosta flote u time charteru, što s jedne strane daje stabilnost i predvidivost, a s druge strane je malo negativno kad cijene prijevoza divljaju kao što je sad slučaj. Dividenda je stabilna i postojana i vjerojatno će ići još gore, dijele je 2x godišnje. Ne planiraju ići na američku burzu pa cijenu treba diskontirati za taj podatak. Obnavljaju flotu, što nije baš seksi po cijenama koje su jako visoke.
Na dan izlaska q1 rezultata cijena je bila 6.7€ najniža, skočila je na 7.86€ dan-dva kasnije, to je bio i ATH, sunovratila se nakon što se doznalo da su prodali paket po 6.5 €, a trenutno je čak i ispod te cijene.
Menagement je kvalitetan, brinu o dioničarima, tržište za product tankere je izvrsno, diskont na NAV je popriličan.
Grupo Financiero Banorte, S.A.B. de C.V. (OTCMKTS:GBOOY - Get Free Report) declared a dividend on Saturday, June 22nd, NASDAQ reports. Investors of record on Monday, July 1st will be given a dividend of 2.2348 per share on Monday, July 8th. The ex-dividend date of this dividend is Monday, July 1st. This is an increase from Grupo Financiero Banorte's previous dividend of $1.35.
Jedva našao na Marketbeat.
Da stvar bude bolja najavili su i ovaj pad koji se dogodio, tj jedini su od 20 portala koji su prenijeli vjest u tisućpostotnom povećanju short interesa u svibnju.
Dakle Marketbeat novi portal za praćenje
Njušim neku bežaniju.
Bežanija je k0d dionica na "B" : BDSX, BYRN , BWEN..,
Meksiko je na rasprodaju.
Znam da zvuči smiješno, no doista se Hvatači Dna polako okupljaju, za početak može se kupiti dionice Meksičke burze, napr.
Ispričavam se Seeking alfi :
Mexico, and everything Mexican, is on sale.
On June 2, 2024, in an historic event Mexico elected its first female president, and its first Jewish president – Claudia Sheinbaum. Everything tanked, stock market, Peso, maybe even the price of Agave Azul.
Here are some possible explanations for the sell off;
....
Pa kako kupiti taj D amico? ne mogu da izlistati ni na portalima ni na trejding aplikacijama
Display MoreMeksiko je na rasprodaju.
Znam da zvuči smiješno, no doista se Hvatači Dna polako okupljaju, za početak može se kupiti dionice Meksičke burze, napr.
Ispričavam se Seeking alfi :
Mexico, and everything Mexican, is on sale.
On June 2, 2024, in an historic event Mexico elected its first female president, and its first Jewish president – Claudia Sheinbaum. Everything tanked, stock market, Peso, maybe even the price of Agave Azul.
Here are some possible explanations for the sell off;
- Ms. Sheinbaum is a raving Marxist-Leninist who wasn't expected to win, and her policies will be much more radical than those of her predecessor, President Andrés
....
Pa kako kupiti taj D amico? ne mogu da izlistati ni na portalima ni na trejding aplikacijama
Joj, imao sam taj problem. Na Interactivu je se oznaka DIS1. Danas je Pareto izašao s podebljanim valuacijama za HAFNI i STNG, a za DIS.MI je inicirao praćenje s targetom na 8,6 valjda je to i potaknulo kupnju.
From Pareto: We continue to highlight Hafnia (TP to 106 (100)) and Scorpio Tankers (TP to 110 (104)) as the top picks. Hafnia continues to offer stellar value creation and a 20%+ dividend yield. Scorpio has now re-started its buyback machine, while continuing to divest of their ‘oldest’ tonnage to further stimulate its already massive free cashflow. We are now 16 – 19% ahead of consensus on 2024 EPS. TORM (TP to 291 (273)) is priced at a premium to its (rapidly increasing) NAV, but remains on top of the pack with its stellar dividend policy. They have also been able to use its NAV-premium in an accretive manner through this cycle, growing and renewing its fleet significantly. Finally, we also initiate coverage of d’Amico International Tankers (BUY, TP 8.6), a smaller Milan-listed (under-followed…) gem at a deeper discount to NAV. See separate report.
jel netko za Fedex šort?
dionica ova nije mort
veliki pomak u predtrgovanju
održati se tamo nije u stanju
mogao bih se okladiti
da će je ohladiti
--------------------
trenutno +15%
ENPH
ovaj kad krene i probije wedge bit će na $155 u tjedan dana
ovaj je ispao iz kanala pod utjecajem rasprodaje NVDA-je, kao uostalom i LSCC
ali upalit će motore kad-tad
i onda samo dodavati ugljena na vatru
TSLA u predtrgovanju probija dugoročnu liniju otpora (plavo)
fake ili za ozbač? valjda ih veseli što je konkurencija u lipnju u Kini do nogu potukla isporuke Tesle?
BABA objavio kvartalno, malčice podbacio u zaradi, no veći prihodi od očekivanih
evo vam prilike da zajašete val kineskih dionica koji (tek) počinje jer je malo zaronio u premarketu
u prilogu BABA graf, izašao iz konsolidacije prije dva tjedna
(tko prati vijesti iz Kine, vezano uz inflaciju, uvoz i sl. nije iznenađen događajima na burzi)
drugi pick vam može biti BIDU za kojeg se Citron Research kune da vrijedi bar $210, i on je 'napustio' wedge
Sad dolazi , napokon vrijeme da se desi odbijanac u Kini , nadam se
Za solidno investiranje , Kina isto bih dodao
GDS holding , gradi data centre , vrlo povoljan
Živio FDX! Kakav lijepi šort
Sljedeći na redu TSLA, ali ne još, nek se ispucaju
pogledao prihode i EPS, previše varijabilno... iako posluju na pozitivnoj nuli za razliku od nekih drugih spalionica novaca, a potencijal Audi-ja trebaju tek prikazati (za 33 dana je kv. izvješće)
evo dajem i weekly chart koji, ako zlocesti vidi, pozlit će joj istog trena tako da nitko ni zuc!
moje mišljenje: pričekati cijenu da uđe u zeleni supply zone $13.25-$17.60, dakle cijena mora pokazati da je ulagačima stalo (na Chaikin Money Flow se vidi pozitivni pomak, mada kratki vremenski odmak?)
špekulativno svakako da! mala pozicija pa dodavati ugalj na vatru
nek vam bude pouka moje reklamiranje LivePerson (LPSN) pa nije baš ispalo kako je zamišljeno 🤷