Yahooist Teil der Yahoo Markenfamilie
Ovo izgleda kao Safe Bet
Yahooist Teil der Yahoo Markenfamilie
Ovo izgleda kao Safe Bet
Procjena EPD 31 je ok, a privlacna je pogotovo dividenda. Samo tko ima vremena godinama sjediti u dionici uz toliki izbor 😁
Ovi ameri su ludi k'o puška. Ovako kupovati dip na PFE nakon realno lošeg reporta, uoči Velikog šefa... ne znam kaj da velim. Svejedno sam ga se riješio uz gubitak. Loše sam procjenio utjecaj pada prihoda od covid cjepiva. Ima boljih prilika... Iako može bit da XLV okreće trend, lagodnije se osjećam u nafti pa sam dodao VTLE i još malo CVX
Pa nek J Pow kaže što ima za kazati. Nije me briga
Hoćeš- nećeš, budućnost će pripasti umjetnoj inteligenciji.
Ima li tko volje i vremena istražiti u što bi se na tom polju moglo uložiti, parkirati u stvari.
Knapić sam sa vremenom, volje bih i imala
evo prilike... tko voli tech
možete kupiti dip i na Electronic Arts (EA)
nije da ću i ja, samo kažem... što vidim
evo prilike... tko voli tech
možete kupiti dip i na Electronic Arts (EA)
nije da ću i ja, samo kažem... što vidim
Ima i dip na Snapchat (SNAP), tko voli chatati
I zeleno .
Povišenje stope za 0,25%
Powell se obraća javnosti, market okrenuo u zeleno
I zeleno .
Povišenje stope za 0,25%
Powell se obraća javnosti, market okrenuo u zeleno
Zeleno znači da ne zateže dovoljno i dalja poskupljenja na marketu i u dućanu nas čekaju. Zelenilo je boja hiperinflacije. Zelenilo je poskupljenje i pad standarda
Suglasna, al' mene se ne pita.
Ovo će čudo imati dva lega. U drugom će biti- Tko se nije skrio, magarac je bio .
Prijatelji moji dragi, nije USA Hrvatska da svaki forumaš kad-tad postane guverner HNB-a i lupa o kamatama.
Prijatelji moji dragi, nije USA Hrvatska da svaki forumaš kad-tad postane guverner HNB-a i lupa o kamatama.
Lako je tebi, ti si do grla u brodarima, njima će spalit dugove, a brodovi će ti ostati. Ja ih imam premalo da bi se veselio.
Danas brodici lijepo vuku portfelj
Kome sada vjerovati, pitanje je sad?
Lako je tebi, ti si do grla u brodarima, njima će spalit dugove, a brodovi će ti ostati. Ja ih imam premalo da bi se veselio.
Već sutra možete krenut po abecedi skidati s aska brodare
tko se ispravno pozicionirao na 3800-3900 svakako će prodavati pomalo, oni koji žele uhvatit još malo vožnje do vrha a spremni su i sposobni iskočiti iz auta u vožnji mogu i kupovati.........onima koji vide let na mjesec bez povratka, nema pomoći......
uglavnom, market opet ide "ispred" ekonomske stvarnosti........
u 12 mj 2007g. BDP je rastao, prema podacima tada a kad su napravljene revizije krajem 2008g. ispalo je da je zapravo još krajem 2007g. počela recesija........ima sličnosti.......
utjecaj povečanja kamata iz 2022 još se ne vidi u ekonomiji gotovo ni malo a kamoli u punom sjaju.......
dok ide, ide.......surfing......
business as usual.......
buy, sell, run and hide.....
Meta pobjesnila u after marketu.......EPS očekivanja 2,26 a ostvarili su 1,76........nešto su drugo dobro napravili ili najavili?........net income pao 55%.....
vrijeme za put pod noge?.....
Meta pobjesnila u after marketu.......EPS očekivanja 2,26 a ostvarili su 1,76........nešto su drugo dobro napravili ili najavili?........net income pao 55%.....
Mislim da je ovo u pitanju:
In today's earnings report, Meta notably announced a $40 billion stock buyback. It's a strong move, given that the company laid off 11,000 workers in November and more jobs are reportedly on the table even now.
Michal Burry-jev zadnji twitter post je samo jedna riječ (prije koji dan): SELL.
Jucer je obrisao post i twitter account.
Jedan medvjed manje.
Mislim da je ovo u pitanju:
In today's earnings report, Meta notably announced a $40 billion stock buyback. It's a strong move, given that the company laid off 11,000 workers in November and more jobs are reportedly on the table even now.
Super. Na kraju će mu ostati samo taj njegov Reality Labs i hrpa, milijarde gubitaka koje kreira svaki report.
Ako su ti ljudi stvarno višak, kao recimo kod Twittera, ispada da će svi biti dio gig ekonomije, za neke vanjske usluge, a roboti i AI će odrađivati složene zadatke i brzo će J Pow doći do svojih 4-5% nezaposlenih.
I Dalio misli da ide u dva lega
Malo je katastrofična ideja da će se crash dogoditi u dva do tri tjedna, slušala sam ga jutros kako govori da to očekuje u idućih godinu- dvije- tri, al' sada ne mogu naći link
Bazično ponavlja isti reason.