Svi ZIMogrozni sto su jucer prodali danas placu. Ja sam uletio sitno jucer u padu.
Trenuto 10% plusa od jucer(ima cakza burek s jogurtom)
e sad sam u klasicnom problemu kad izac a da slucajno ne zaradim
Svi ZIMogrozni sto su jucer prodali danas placu. Ja sam uletio sitno jucer u padu.
Pa ako ne znaš kad izaći, sjeti se da će DAC sigurno prodavati u najgore vrijeme i sjeti se da ZIM iz čistog mira može pasti 8% u 20 minuta.
T ozna mal zna mi da ide dobra divka pa ce neki radi toga ulazit unutra.
ktome morm nac balans- nesmijem previse zaradit da mi prosjek ne pokvari
Me too. Imao sam nešto otprije mrvu skuplje pa digao samo 6,5 % plusa. Dosta za burek za mjesec dana.
ZIM dividendu odere porez, ja bjezim prije ali naravno jedna dobra pumpa prema 55 bi bila dobrodosla
Danas bi BBBY mogao dodirnuti 5$, tko želi malo akcije u životu, moglo bi biti zanimljivo...
Da li tko shortao BBBY?
Trenutno je -40%
Yahooist Teil der Yahoo Markenfamilie
Inače, mislim da se bližimo kraju ovom Bear Market Rally-a. Naravno, ukoliko mi kristalna kugla još dobro radi
Čitao sam, nisam provjeravao, ali premija je nekih cca 40% na PUT...
I da budem iskren, kupio sam cca 50kom po 11$, uspio prodati po 11.35$. Vuk sit i sve ovce na broju...
Kupit ću Tilray...
Yahooist Teil der Yahoo Markenfamilie
(Bloomberg) -- The US mortgage industry is seeing its first lenders go out of business after a sudden spike in lending rates, and the wave of failures that’s c...
Kupio sada BBBY Put Jan24 10$, po 5.80$,
Shortao BBBY Put Sep30 22 10$ po 2.35$
Znači 30.09. ću imati BBBY kupljen po 10$ i zaštitu da ga mogu prodat po 10$ u Jan24, koju sam realno dobio po 3.45$ minus sitno provizije
Nakon toga prodavati call ove na BBBY dok me ne izvrši, mjesec po mjesec skupit će se... Trebao bi zaradit
Ako ga ne kupim 30.09. Ponovo ću šortati putove na mjesec-dva itd.
2024. Je daleko, puno se tu može okrenuti. Pokušati ću nešto ovako. Čini se ok strategija za ove čudne papire. Iako nemam pojma kako bi se cijena mogla tu kretati. Ne radim ovakve stvari inače samo bi htio testirati. Vrtiti šortane putove i covered callove na volatilnom papiru
Display MoreKupio sada BBBY Put Jan24 10$, po 5.80$,
Znači 30.09. ću imati BBBY kupljen po 10$ i zaštitu da ga mogu prodat po 10$ u Jan24, koju sam realno dobio po 3.45$ minus sitno provizije
Nakon toga prodavati call ove na BBBY dok me ne izvrši, mjesec po mjesec skupit će se... Trebao bi zaradit
2024. Je daleko, puno se tu može okrenuti. Pokušati ću nešto ovako. Čini se ok strategija za ove čudne papire. Iako nemam pojma kako bi se cijena mogla tu kretati. Ne radim ovakve stvari inače samo bi htio testirati. Vrtiti šortane putove i covered callove na volatilnom papiru
A možeš i 30.09. ili bilo kada ranije samo zarolati ovaj put koji prvi ističe (kupiti put opciju i odmah prodati isti strike mjesec dana kasnije). Putovi obično imaju bolju premiju, a i ne koristiš kapital za kupnju dionica pa je ROI veći
Covered Call znači da imate u posjedu papir za kojeg prodajete Call opciju?
Mada znam lude koji trguju skoro Im the Money opcije ne imajući nikakvo pokriće u stavrnom papiru.
Kažu da je namira papira pri izvršenju Calla stvar prvotnog izdavača, Prime Dealera
Display MoreKupio sada BBBY Put Jan24 10$, po 5.80$,
Uhh, ovo je iznad moje razine znanja, pa ako ima kakav tečaj For dummies, bio bih zahvalan
Covered Call znači da imate u posjedu papir za kojeg prodajete Call opciju?
Mada znam lude koji trguju skoro Im the Money opcije ne imajući nikakvo pokriće u stavrnom papiru.
Kažu da je namira papira pri izvršenju Calla stvar prvotnog izdavača, Prime Dealera
Covered call je kad imaš papir
Mislim da je Game Over na BBBY
Otrježnjenje.
Mogla bih i elaborirati zašto tako mislim, al' ti bi bila razina klevete
Zloćka, imaš li kakav graf za PANL?
Hvala
Display MoreDisplay MoreKupio sada BBBY Put Jan24 10$, po 5.80$,
Uhh, ovo je iznad moje razine znanja, pa ako ima kakav tečaj For dummies, bio bih zahvalan
Možeš naći uvod u opcijske strategije na youtu.be za početak. Kemijam i ja nešto, trebamo raditi nove stvari jer običnom defanzivom neću ništa postići, a ako riskiram više nadrljat ću, nije to zse.
Mislim da je Game Over na BBBY
Otrježnjenje.
Mogla bih i elaborirati zašto tako mislim, al' ti bi bila razina klevete
Papir je loš, znam i slobodno piši. Mene kad izvrši prodavati ću call-ove jako dugo pa šta bude.
Pogledao papir malo bolje. To je Blood Bath Bankrupcy Beyond, zaj.. sam i morat ću se izvući. Na prvu mi se nije činilo toliko strašno, mislio sam da će životariti nekako. Ovo može na 1-2$ bez problema.
Je.
Tim vise sto je stvarno Game Over.
Jer ovo sve je bilo samo Game
Imate par postova ranije dva linka gdje je pojasnjeno kako se to odigralo
Evo što nas grafovi iz povijesti uče o budućnosti: