Zlocka , jel kad sta shortas?
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Futuresi crveni
Biti će prilika za short
Taman je dolar prema euru ojacao na najvecu razinu do sada
-
Rekao je J da će kupovati tim tek na 30$ AKO GSL i DAC ostanu na ovim razinama. A ima J i bull scenario za ZIM, a u bull scenariju ZIM je 120$.
Iskreno, J piše gluposti kako mu paše. A o tome koliko vjeruje u ZIM na $120 govori činjenica da je prodao. Iako mislim da je ova cijena od $120 vrijedila prije izdašne divke. Tako da... put your money where your mouth is, Mintzy
Jbg i ja bih kupio AAPL po $30 ako bude
Ideja za trejd za tjedan pred nama: short CCL i NCLH
Naprotiv, J. je konzistentno konzistentan, a prinosi su mu fantastični. I jedan je od rijetkih koji govori kad nešto proda.
Znači, dokle god je DAC 60$, ZIM njemu vrijedi 30$. Zašto? Zato što smatra da je DAC (kojeg procjenjuje na 140$) puno manje rizičan u ovom dijelu ciklusa od ZIM-a, a ima jednako velik potencijal rasta. Otkako ga pratim, a to je sad možda godinu dana, nisam našao nekonzistentnost kod njega, a nisam našao ni krive procjene. Naravno, nitko nije nepogrešiv, a niti božanstvo, ali J ima stvarno jako puno podataka , kvalitetnih analiza pa i razgovora s igračima u brodarskoj industriji.
Osobno mislim da je jako velika mogućnost da congestion bude veći nego lani u peak sezoni, bez obzira što količina robe možda i padne. Ako se to dogodi, svi kontejneraši rastu, s tim da bi ZIM mogao rasti više od DAC-a. Ali po ovim cijenama mislim da se teško može fulati. Naravno, ne znači da ne mogu još padati. -
Iskreno, J piše gluposti kako mu paše. A o tome koliko vjeruje u ZIM na $120 govori činjenica da je prodao. Iako mislim da je ova cijena od $120 vrijedila prije izdašne divke. Tako da... put your money where your mouth is, Mintzy
Kud si našao ta dva, pa to je izrovalo dno, pa će još malo!
Pratimo!Pogledaj im zadnje dvije pune godine CF operativni. Dug su jedva držali pod kontrolom i tada. Ogroman im je dug. Kapitalno intenzivne grane tipa kruzeri i avio prijevoz, to će sve nagrabusiti.
Možeš i short TSLA što se mene tiče, to je još sigurnije hahahh. Kina im opet ide u lockdown a njemačku gigu nikako da osposobe.
-
Pratimo!Idu kruzeri vjerojarno i spod 7$. Onda postaju zanimljivi. Posebno CCL. Naravno treba biti oprezan zbog velikog duga kojeg su akumulirali.
-
Pratimo!Idu kruzeri vjerojarno i spod 7$. Onda postaju zanimljivi. Posebno CCL. Naravno treba biti oprezan zbog velikog duga kojeg su akumulirali.
Zašto biti oprezan zbog velikog duga ako smo u shortu?
-
Idu kruzeri vjerojarno i spod 7$. Onda postaju zanimljivi. Posebno CCL. Naravno treba biti oprezan zbog velikog duga kojeg su akumulirali.
Zašto biti oprezan zbog velikog duga ako smo u shortu?
Imate pravo kolega ovo je bilo za long. 😁
-
amere nešto nasekiralo za vrijeme produženg vikenda?.......skužili na pumpi da je gorivo odletilo u nebo kao i cijene u marketima a novčanik prazan?.......bit će da Fed mora opet jako zahajkirati ako ne želi da ga inflacija prestigne za "100 godina" prije sljedečeg meetinga za 2 mjeseca.......ak' se opet budu "pravili pametni" tržište će ih prokužit za jedan dan i opet ne bu dobro........ko u Hugu......šta god naprave, povukli su krivo uže.......izaberi jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti.......
-
Ja sam prodal Marqetu i Nktx sa lijeoom zaradom.
Farma se drži. Izgleda da je prošla katarzu [napr. svi Alzenhajmer lijekivi su propali] pa se sada može trezvenije kupovati.
Ljudi se moraju liječiti, kaj ne, i uz to stvarno se da ušićariti na pokojoj vijesti ili epidemiji.
Žalim što sam SWAV zapustio.
Još sam u VIR, baš me operjo a u Sesn oko nule.
I Oxfor lane capital imam, no zbog dividende, i bez nje sam u.plusu
[kod mene je toliki long protuprirodni blud]
-
Chart Of The Day: Occidental Petroleum May Be Worth A Short | Investing.comStocks Analysis by Investing.com (Pinchas Cohen/Investing.com) covering: Occidental Petroleum Corporation, Crude Oil WTI Futures. Read Investing.com (Pinchas…www.investing.com
Lijepo opisana strategija
Risk / Reward 1:3
-
-
Ajme, kad njih danas vidim budem sretna da živimo Bogu iza nogu
Cijeli energetski sektor, za početak, potop, minus 6%
GOGL je izgubio 50% na cijeni u mjesec dana, od 06.06
Pa ti budi dugoročni. Gaće na štapu
-
Kad vec spominjete kruzere i short, danas me grdo opeklo na NCLHu. Nisam zatvorio.
-
Ajme, kad njih danas vidim budem sretna da živimo Bogu iza nogu
Cijeli energetski sektor, za početak, potop, minus 6%
GOGL je izgubio 50% na cijeni u mjesec dana, od 06.06
Pa ti budi dugoročni. Gaće na štapu
Ako si dugoročni točno mjesec dana, i to točno tih mjesec dana kad ti dionica padne 50%, onda stvarno odneseš gaće na štapu.
-
Danas se je, gastro rječnikom rečeno, jeo junk food. Ne samo da su kruzeri letjeli već je ARKK dobio skoro 10%. SNAP, PTON itd.
Vidjet ćemo što sutra nosi...
-
US Ports: Rising volumes slowing port flow on East, Gulf coasts
Puni se istočna obala, a congestion na zapadnoj obali ne jenjava. Nema nikakvih naznaka o oštrom padu dolaska kontejnera, dapače.
Sve je ovo ionako počelo jer su luke premale za primiti toliko kontejnera. Svi kojima to ne paše uhvatili su se tanke nade da će uvoz pasti kao što je pao 2009. godine u Drugoj velikoj depresiji, ali to se ne događa.
-
Meni jučerašnja svijeća na Dow-u liči na neki rally.
-
Još jedan od prekrasnih dana za kontejneraše, a evo i današnjeg intervjua, mene oduševio:
https://theloadstar.com/the-big-interv…pucci-maritime/ -
Još jedan od prekrasnih dana za kontejneraše, a evo i današnjeg intervjua, mene oduševio:
https://theloadstar.com/the-big-interv…pucci-maritime/Prekrasno sam spušio na njima kao i ti i mnogi. Jednostavno ne mogu vjerovati da su ovako puno otresli. Pa Dac je vjerojatno dionica s najboljim risk/reward omjerom na planeti na ovih 56$, Gsl također, najradije bi tamo uložio sve što imam da nisam strašljiv. I dalje ekipa rasprodaje po daj šta daš. Ajde da je market pao 70-80% još bi i razumio
-
Ne mogu ni ja baš vjerovati da su toliko pali, ali bio je takav pad sličan i neobjašnjiv već dvaput u ovih godinu dana što se igram s njima. Slično kao tuširanje hladnom vodom, do neke mjere se možeš priviknuti, ali nikad neće biti ugodno. Valjda se zato i zove hladan tuš. Ali ovo je svakako meni najpoučniji do sad intervju, ima odličnih dijelova i nekih novih pogleda.
-
Kupio sam Prudential financial PRU za 93.80 i Dorchester minerals DMLP za 23.07.
Imam joś VIR.
Pecam OXLC / momentalno dividenda 16%. Mjeseečna!
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner