Ovo još nisam vidio
+470.00%
Bilo je i 800%.
Ovo još nisam vidio
+470.00%
Bilo je i 800%.
Uložiš 1000$ i prodaš i izvučeš 8000$
Uložiš 1000$ i prodaš i izvučeš 8000$
Je, gledao sam ju na $8. Tu je već bilo XXX%. Pa sam odustao.
I za dva sata, eto ti je na 26. I sad natrag na 11.
Day In, Day Out
https://novac.jutarnji.hr/novac/rasprave…pasiti-15147941
Day In, Day Out
točno tako! dan za dan
u gornjem članku (ima i oriđiđi na cnbc.com) mene više zanima što će biti s BTC i ostalim kripto
takva iracionalna ponašanja investitora kad se kupuje sve bez zadrške i pitanja, znak su balona pred pucanje
tu dajem Granthamu za pravo
obrnuto vrijedi: kad je negativa na najvišoj razini, i strah prevladava u naslovima a propast svijeta je iza ugla, onda znaš da si blizu dna
čovjek nađe opravdanje i za BTC po cijeni od $1.000 (ako padne) i po cijeni od $150.000 (ako još raste)
tako je to s imovinom koja nema intrizičnu vrijednost, odn. model po kojoj bi procjenili njegovu vrijednost (usporedba)
npr. NVDA na P/E 100 teško da ima smisla, jedno vrijeme možda ali će se onda ispuhati i to na prvom podbačaju obećanog (primjer: Netflix)
BTC ako potražnja fondova potraje, i skoči na $150.000 opet nitko ne može reći da je neopravdano
zato mi je to trenutno najveća nepoznanica: kud će BTC?
hoće li investitori od inflacije bježati iz drugih klasa imovine u kripto ili će se držati starog, dobrog zlata/srebra/platine?
Display Morehttps://novac.jutarnji.hr/novac/rasprave…pasiti-15147941
Day In, Day Out
točno tako! dan za dan
u gornjem članku (ima i oriđiđi na cnbc.com) mene više zanima što će biti s BTC i ostalim kripto
takva iracionalna ponašanja investitora kad se kupuje sve bez zadrške i pitanja, znak su balona pred pucanje
tu dajem Granthamu za pravo
obrnuto vrijedi: kad je negativa na najvišoj razini, i strah prevladava u naslovima a propast svijeta je iza ugla, onda znaš da si blizu dna
čovjek nađe opravdanje i za BTC po cijeni od $1.000 (ako padne) i po cijeni od $150.000 (ako još raste)
tako je to s imovinom koja nema intrizičnu vrijednost, odn. model po kojoj bi procjenili njegovu vrijednost (usporedba)
npr. NVDA na P/E 100 teško da ima smisla, jedno vrijeme možda ali će se onda ispuhati i to na prvom podbačaju obećanog (primjer: Netflix)
BTC ako potražnja fondova potraje, i skoči na $150.000 opet nitko ne može reći da je neopravdano
zato mi je to trenutno najveća nepoznanica: kud će BTC?
hoće li investitori od inflacije bježati iz drugih klasa imovine u kripto ili će se držati starog, dobrog zlata/srebra/platine?
Ja nimalo ne sumnjam da će u slučaju kraha burze i kripto krahirati.
eto, ako niste znaki netfklix je kriv
"Wall Street slide deepens after Netflix disappointment"
Display MoreDa ne bi bilo da svaki dan zgrčemo velike novce.
Eto jedan moj promotivni materijal kako ne trgovati kada nije dan za to.
Na kraj, ipak plus 35.
Ovaj veliki minus, to sam eto.
Zamislio sam se.
Napraviš 18 trejdova u jednom danu?
Samo kada nas svrbi, a češemo se na krivom mjestu
Žafrkavam se, al' ruku u vatru da je to iznimka.
Ugrizlo kolegu nešto danas
eto, ako niste znaki netfklix je kriv
Ne pomaze ni to sta je danas Opex datum. Ja na to sra..e zaboravim onda gledam wtf?
Bio netfliks ili opeks, ode portfelj u keks
Display Moreeto, ako niste znaki netfklix je kriv
Ne pomaze ni to sta je danas Opex datum. Ja na to sra..e zaboravim onda gledam wtf?
Bio netfliks ili opeks, ode portfelj u keks
Odjavljujem Netfliks bar na mjesec dana zbog ovoga danas
Display MoreDisplay MoreDa ne bi bilo da svaki dan zgrčemo velike novce.
Eto jedan moj promotivni materijal kako ne trgovati kada nije dan za to.
Na kraj, ipak plus 35.
Ovaj veliki minus, to sam eto.
Zamislio sam se.
Napraviš 18 trejdova u jednom danu?
algoritam poludio...
Zatvaraju u lijepom crvenom.
Dani od shorta.
Mene dečki htjeli pojesti neki dan, vikali nek' idem peći kolače.. da za bolje i nisam... al' nisu dani za bezbrižan Long.
Ako nemaš postavljen stop, i ako ne možeš zaraditi i na shortu, ostaneš glinena ptica na marketu, Svi te upucaju.
Vi ste mene pokvarili, ja dalje od 5-minutnog intervala više ne vidim
FED će idući tjedan reći šta misli
Mogla bi se burza oporaviti i spržiti shortere
Nije lako ni u šortu. Pogotovo ovakvi dani kad iz šorta nakon pola sata treba u long i opet u šort na zatvaranju.
Ne čudim se kolegi BSOD da je ošamućen, treba za to imat živaca.
NVDA je legla skoro na 200SMA, Amazon potonuo preko 5%.
Kad i zadnji miševi napuste brod, pripemite novčeke.
Danas odradio long na AMD u otvaranju, onda propustio prvi pad i oporavak nakon toga, odradio šort na TOST. Sve u svemu slabo, a moglo je biti super. Takav dan jbg
Uglavnom sve recesije od drugog svjetskog rata izazvao je FED dizanjem kamata
Danas je SPX pao ispod 200MA, NDX jučer isto kao i DJI, RUT je u katastrofi već neko vrijeme. Sve u svemu, nije ugodno. Ako ubrzo ne vidimo nekakav značajan odbijanac na ovim razinama, moglo bi postati gadno.
Danas je SPX pao ispod 200MA, NDX jučer isto kao i DJI, RUT je u katastrofi već neko vrijeme. Sve u svemu, nije ugodno. Ako ubrzo ne vidimo nekakav značajan odbijanac na ovim razinama, moglo bi postati gadno.
definitivno gadan "proser" danas.
navodno ima veze i sa hrpom opcija šta su isticale i de-leverage-iranjem.
ne znam šta da mislim, jer i dalje prevladava mentalitet buy the dip, sell the rip.
ali, po svemu sudeći, ovo nije setup za onu gadnu korekciju, jer dolar je još uvijek relativno slab, šta znači da se ne bježi u cash, a yield-ovi visoki, šta bi značilo da se ekipa još uvik ne krca s obveznicama