Display MoreMislim da nisu ovdje više samo mali u igri - sigurno su se i malo veći igrači uključili u priču i vide priliku za zaradom.
Ne vjerujem da će ukinuti platforme, a realno nije ni problem u platformama, problem je što je GME bio shortan 140% floata. Fondovi se kladili u jedno, malo pretjerali, skupina ljudi vidjela priliku i krenula gurati, gurati, gurati...i eto nagurali
Definitivno zanimljivo vrijeme nam je stiglo - što će biti ne znam, ali pozorno pratim.AMC sam kupio nešto dionica, odmah se pozdravio s tim novcem pa što bude.
A GME razmišljam da kupim simbolično 1 dionicu i podržim ekipu jer ono što se događalo u četvrtak nikako nije bilo u redu.
Mislim nije mi jasno zasto i zbog cega se pozdravljate vec sa novcima ulozenim u AMC I GME??... DAJ MI OBJASNITE.. NE RAZUMIJEM..
Zato jer sam u AMC ušao isključivo na temelju hypea s novcima koji mi ne predstavljaju neku ulogu. Nisam ništa istraživao niti analizio, uletio sam u vlakić pa što bude...
Ako dogura do 60$+ odlično - high risk - high rewark....ako ne, ostaje nada da će i covid proći da će kina otvoriti vrata pa da ću barem vratiti uloženo.
No da bih ušao u AMC ili GME sa nekim ozbiljnijim novcima ne bih, iako vjerujem da će doći do squeeza