kakova su očekivanja u eventualnoj prodaji? po mojoj visokospecijlnojsamoukoj analizi, ispala je brojka 186,77kn.
to je zato jer ne koristiš kremu s +50 zaštitnim faktorom pa će te jeftino spržiti, znači 186,77+50 = cca220
kakova su očekivanja u eventualnoj prodaji? po mojoj visokospecijlnojsamoukoj analizi, ispala je brojka 186,77kn.
to je zato jer ne koristiš kremu s +50 zaštitnim faktorom pa će te jeftino spržiti, znači 186,77+50 = cca220
Moj grah kaže da je cijena 175kn...
klasa superoptimist!!??
prosjek mi je 104,65 kn. za nepunih 6 mj meni više dosta.
Moj grah kaže da je cijena 175kn...
to imaš niski grah, trebaš uvijek za burzovna kretanja pri prodaji bacati visoki
bolje imati manja očekivanja, pa ako se desi više... super! u suprotnom ostaneš razočaran!
bolje imati manja očekivanja, pa ako se desi više... super! u suprotnom ostaneš razočaran!
samo da se ovu godinu na svakoj tako razočaram
i ne dobijem covid i popijem cafu na miru sjedeći da ne moram go go i pljuskati po sebi ako žurim
Spajanje hotela prije godinu i kusur je rađeno po 174,00kn.
Korona, bla bla bla, ispod 174 ne vjerujem da će ići.
A očekujem 200+
Upravo na HTV2 na regionalnom dnevniku bili su hoteli Sunce....ocito je prodaja definirana al cijena se još ne zna
sutra bi moglo bit zanimljivo
https://hrturizam.hr/americki-inves…-jake-andabaka/
Spajanje hotela prije godinu i kusur je rađeno po 174,00kn.
Korona, bla bla bla, ispod 174 ne vjerujem da će ići.
A očekujem 200+
Kolega, da Vas ispravim, čisto točnosti radi: spajanje je bilo odrađeno po cijeni od 179,04 kn .... ja isto očekujem ponudu za preuzimanje na cca 200 kn, ispod sumnjam da će skupiti previše, čisto iz razloga jer je većina dionica pretvorena u SUKC, kad se pogleda promet u zadnjih godinu dana po nižim cijenama, tu bi se malo skupilo ...
https://www.glasistre.hr/gospodarstvo/u…-dionice-697995
03.02.2021 18:18 | Autor: Hina
nemaju dionicari ali ima saznananja Jako a Jako ce da rijesi samo Jako
kome vjerovati, vrapcu u ruci ili golubu na grani ?
ma golub je veći i pametniji
No vrabac je brzi i okretniji!
BTW, pretrazivao jucer stranice KSL Capital Partners-a za ikakve vijesti iz Hrvatske. Nisam nasao nista.
No vrabac je brzi i okretniji!
BTW, pretrazivao jucer stranice KSL Capital Partners-a za ikakve vijesti Hrvatske. Nisam nasao nista.
biće uzet 1/2, 1/2 kao u milijunašu, da zovemo Jaku reći će da ne zna, a publika ionako pojma nema
ma jako ti je uvijek tu kao i pratnja, uvijek nazočan, ali ne smije ništa konkretno reći!
ma jako ti je uvijek tu kao i pratnja, uvijek nazočan, ali ne smije ništa konkretno reći!
ma znam da on ništa ne zna, ali ne znam da li da mu vjerujem
Ne bih želio razočarati publiku ali Jako ovo prodaje u najgore moguće vrijeme,12 mj. covid19,kao da se uplašio da se ne zarazi,šteta, da je sačekao da se situacija primiri dobio bi više, ovako budimo realni ovdje će profitirati kupac jer će platiti manje.
Sve u svemu moglo se zaraditi od 100 do 150 lijepih 50% ali svejedno želim puno uspjeha i višu ponudu dioničarima.
logično i realno razmišljanje, kolega. ali nije ti niti Jako od jučer. stara je to lija i sigurno ih nije ili neće prodati budzašto.
logično i realno razmišljanje, kolega. ali nije ti niti Jako od jučer. stara je to lija i sigurno ih nije ili neće prodati budzašto.
upravo ... samo se treba prisjetiti kako su grci (ili ciprani, ne sjećam se više) prošli sa njim ...
grci su bili u pitanju hehehehe.... vrag jedan! najprije im prodao udjel za 100, a nekoliko g kasnije taj isti udio kupio za 40 ili 50! stari maher, a sada je još iskusniji.