Display MoreSmijemo se, ali vrijeme je za tugu kada gledamo ovu ZSE na kojoj samo milenijalci trejderi zarađuju, a mi stari(ji) smo valjda već za otpis. Možda bi trebalo uvesti temu: Koliko smo bureka danas zaradili?
Ionako forumaši samo zarađuju i nitko ne gubi. U stvari gube tamo neki nepoznati ljudi koji nisu forumaši
kolega, priča je pola pola.
mogu Vam reći iz osobnog iskustva da sam mislio da sam pametniji od burze, jer sam se bio ukeširao u veljači, pa sam prčkao po nekim dionicama u ožujku misleći da neće cijelo tržište propasti (da sam bar uložio u INA-u ).
tu mi se desilo gadno otriježnjenje.
nakon toga sam se odlučio malo više educirati, posebno u domeni TA, i na trejdovima sam nadoknadio skoro sav minus iz ove godine.
lanjska godina mi je bila vrhunska, jer sam na njoj uduplao svoj početni ulog, tako da sam trenutno na pozitivnoj nuli.
nažalost, u bear marketu di smo sada, trejdanje je skoro jedina taktika koja uspijeva ili naći nešto brutalno podcijenjeno i prepoznati promjenu trenda.
Može li prijateljski savjet, odakle si krenuo s edukacijom vezanom uz TA, imaš li neku literaturu za preporučiti?