moram ja još puno žganjaca jesti da dođem do 1000 i pomaknem svoj status hehe : )
žganaca ili janjaca?
moram ja još puno žganjaca jesti da dođem do 1000 i pomaknem svoj status hehe : )
žganaca ili janjaca?
kolege, ja opčenito ne pazim na pravopis.. xD
kolege, ja opčenito ne pazim na pravopis.. xD
najlakše ti je ne paziti ako ne znaš
Ako je poziv za KLUB doći ću i ja na čašu razgovora i donijet ću vrećicu i u njoj sve što sam na ZSE ove godine zaradio! (minus kapitalna dobit, naravno!)
Da li se vrećica predaje odmah na ulazu ili ima neki brko odgovoran za sigurnost da se Cash na siguran način prebaci na tajni račun u CH?
Javite datum i vrijeme molim ako naće biti i ove godine 11.11. i mjesto ako će možda druženje biti van EU.
Hvala!
Brzi vlak za Koprivnicu kreće danas u 9:30 iz ulice Ivana Lučića 2a!
Mole se svi zainteresirani da na vrijeme kupe karte i da se na vrijeme ukrcaju!
U vlaku ćemo služiti pelinkovac, travaricu i ostale, domaće rakije preostale iz Kluba: Maske nisu obvezne a niti poželjne kako bi se jasno vidjelo tko se ukrcao i koliku je vrećicu donio!
.
evo kako je hrvatski Margarin Tačer zamislio da trebamo dalje delati
https://lider.media/konferencije/k…a-za-rad-133265
i tako bi mogli jedino održavati na stotine raznoraznih klubova i derneka, a vi stoke ajmo radit, a mi moramo opet u taj .ebeni Klub,
od svega što je on spreman učiniti da bi uspio u svom tačerizmu, je da se redovno pojavljuje u Taču i mimo suglasnosti dr.sc. Sanje mlati nezdravu procesuiranu hranu, a poslije navrati u Klub na kakvo osvježenje pivom ili gemištom, a vi stoko raznih veličina zubi, izvolite raditi i zaraditi i nemojte da mi u nečemu oskudijevamo
Brzi vlak za Koprivnicu kreće danas u 9:30 iz ulice Ivana Lučića 2a!
U vlaku ćemo služiti pelinkovac, travaricu i ostale, domaće rakije preostale iz Kluba: Maske nisu obvezne a niti poželjne kako bi se jasno vidjelo tko se ukrcao i koliku je vrećicu donio!
.
Update:
Vlak je krenuo sa uobičajenih 2 sata kašnjenja i 1.781 prodanih karata po prosječnoj cijeni od 446,69 kunića!
Slijedeća serija od 858 komada se dijeli po cijeni od ravnih 450!
Bagatela za firmu sa 1.000 + proizvoda!
Ugodna vožnja svima koji su kupili a i onima koji će se pokušati ukrcati kasnije. Svako stajanje će se naplaćivati posebnom naknadom.
Dolazak u Koprivnicu se očekuje sredinom Listopada!
Ne preporuča se naginjanje kroz prozor i gledanje nazad nego proučiti paletu proizvoda sa srcem i napraviti popis proizvoda koji Vam nedostaju u hladnjacima i ostavama kako bi ste lakše obavili slijedeće kupovine!
.
Ovih 4.686 komada po 449,00 je nepredvidjeno ukrcavanje i pripada u posebni kupe!
Bilježimo povećanje cijene karata u medjuvremenu za solidnih 4,19%
Još nije kasno!
S kime god da su u dogovoru to je u biti signal za oprez jer ona priča ala Janaf može u jednom trenu izviriti iz torbe i eto belaja. Više bih volio da se uprava okrene poštenom načinu stvaranja nove vrijednosti pa neka zarade svoj kruh kako treba. Ovako sve te igre su obično pogubne za male dioničare koji o svemu tome ne znaju ništa. I onda su si sami krivi kad popuše.
Nažalost kod nas (u RH) je kao i kod "cigana" - pošteno ako ne može drugačije. Ili drugačije rečeno pošteno je na redosljedu aktivnosti kao i isplata dioničara kad firma rikne - zadnja stavka na svirali i nikada se ne realizira.
Za sad još ništa konkretno iz tog smjera ne dolazi osim znakovitog zauzimanja pozicija. Nešto se evidentno kuha, a hoće li biti fino za papati, saznati će se prije ili kasnije.
Dok velite da se nesto "kuha", odmah vidim da za male nece niti juhice biti a kamo li stogod dalje!
MickeyM : a nemojte tako.. pa ne kupuje bezveze uprava...
Nadam se da uprava ne kuha klin čorbu. Kad se skuha - njima čorba, nama klin.
a koko mislite da to mogu skuhat ?
Bilježim se i ja
MickeyM : a nemojte tako.. pa ne kupuje bezveze uprava...
Naravno da ne - potražite po netu po kojoj cijeni je Openhajmer prodao svoje dionice 2007./8. pa će sve biti jasnije
Display MoreBrzi vlak za Koprivnicu kreće danas u 9:30 iz ulice Ivana Lučića 2a!
.
Update:
Vlak je krenuo sa uobičajenih 2 sata kašnjenja i 1.781 prodanih karata po prosječnoj cijeni od 446,69 kunića!
Slijedeća serija od 858 komada se dijeli po cijeni od ravnih 450!
Bagatela za firmu sa 1.000 + proizvoda!
Ugodna vožnja svima koji su kupili a i onima koji će se pokušati ukrcati kasnije. Svako stajanje će se naplaćivati posebnom naknadom.
Dolazak u Koprivnicu se očekuje sredinom Listopada!
Ne preporuča se naginjanje kroz prozor i gledanje nazad nego proučiti paletu proizvoda sa srcem i napraviti popis proizvoda koji Vam nedostaju u hladnjacima i ostavama kako bi ste lakše obavili slijedeće kupovine!
.
Zaključno sa 16:00
8.878 prodanih karata po prosječnoj cijeni od kn 450,03 i ukupni promet od kn 3.995.403
Niki su trijezni izašli već u Heinzelovoj i zamijenili karte za 462 kune što će sigurno biti kažnjeno odgovarajućom maržom ako pokušaju da se ponovo ukrcaju u Dugom Selu!
.
Večeras Kulen i njegova Seka i vino iz Ilovačkih podruma!
Klub radi cijelu noć!
.
Nikoga u birtiji. Pih
Hitno preimenovati u KLUB 21
i većina će svratiti prije 9 i poslije 17
(Maske nisu poželjne!)
Hitno preimenovati u KLUB 21
i većina će svratiti prije 9 i poslije 17
(Maske nisu poželjne!)
podržavam!
ovdje ne zalaze ni Capak ni Mikulić
Hvala!
Molim Vas da pokrenete proceduru i stavite na glasovanje ostalih članova obzirom da je petak!
Ako može još jedan dodatak nazivu
KLUB 21+
+ je znak da je “maloljetnima” ulaz strogo kažnjiv i zabranjen!
.
Ocekujem danas rast nase burze, jer po jutru se dan poznaje, a vagoni su rano uzletjeli. Kad Djurica u "prvu ubaci" odmah ide 10% u drugoj je vec na barem 15% ide, ide to ko ludo!
Na krivi topic sam ovo gore pisao, molim u birtiju to prebaciti, hvala!