Naravno da će rasti, samo onda kada ti ne budeš unutra, nego znalci.
Mozda ti trebas izaci pa da raste jer si unutra sigurno od 2015 ako ne i duze, a nikako da se okrene taj trend u sigurni rast
Mozda ti trebas izaci pa da raste jer si unutra sigurno od 2015 ako ne i duze, a nikako da se okrene taj trend u sigurni rast
Pretppstavljam da ste vi znalac pa me zanima koliko ste u plusu na IGH?.....vaši postovi ovdje ukazuju da ste izgubili vezu stvarnosti u kojoj je IGH......čak ste nedavno pisali i kako igh posluje sa dobiti (nesječam se više koje ste razdoblje naveli) ali podatak naravno nije bio istinit i to svatko može provjeriti za sebe.......znači mogu reči da sre navodili netočne podatke ili da ste lagali......vi bolje sami znate što je od toga istina......ajd bok....🥰😉🤫
PS
to ne znaći da dionica možda uskoro neće vrijediti i duplo u odnosu na sadašnju cijenu
Samo ce svi zinuti kad jednom ode na 400.
Čekam da padne na 13...onda buy buy i hold do 2050.
Da te zanima, vidio bi na nekoliko stranica ispred zašto je prodavala. Lijepo crno na bijelo.
Ovo je tocno, najvise se vidi na likvidnosti.
Kada svijet raste i neki pozitivni sentiment postoji 'uglavnom' i mi rastemo i vidi se jaci promet. Kada oni padaju to i mi slijedimo i obicno je nikakav promet. Ima dana kada mi rastemo usprkos svemu no to je na prste jedne ruke.
Postoji neka korelacija u rastu dok je puno veca u padu. Vidjet cemo nakon polugodisnjih da li je crobex jeftin ili su neki ipak
likvidnost odnosno pomanjkanje likvidnosti je samo posljedica onoga o cemu sam pricao u prethodnim postovima.
Agrokor, gradjevinari, demografski slom, uhljebizam, korupcija, samo su neki od razloga trenutne situacije na trzistu kapitala. Ako vam to nije dovoljno mogu ja nabrojati jos
Rodijačko-zavičajno-dogovorni-uhljebnički kapitalizam
Ili ipak Socijalizam.
Ili ipak Socijalizam.
A dođe na isto...
Ili ipak Socijalizam.
A dođe na isto...
Kako to? Pa HDZ je pobjedio socijalisticke crno crveno zelene belosvetske vragove?!?
HDZ je isto socijalistička stranka, samo s nacionalnim predznakom (bar članovi, za vodstvo sumnjam
Da te zanima, vidio bi na nekoliko stranica ispred zašto je prodavala. Lijepo crno na bijelo.
Prosvjetli nas!
Morala se skučiti. Prosvijetljen si.
Prošećeš do Tuškanca kbr. 91, baciš pogled i sve ti je jasno.
Morala se skučiti. Prosvijetljen si.
Prošećeš do Tuškanca kbr. 91, baciš pogled i sve ti je jasno.
NHF, skućiti se, jest ispravno.
Skučiti se ima drugačije značenje.
Teorije zavjere su shebana stvar.
https://www.posao.hr/clanci/vijesti…MpdAJPESkvf-OH8
gradjevina raste. bit ce bolje
Odlična vijest za IGH
anna je ostavila 5k komada za uspomenu. Lijepo sam napisao nekidan . A ovo što ovoliko posla dobivaju, to nikako nevalja jer nemaju dovoljno ljudi. Stoga , sell sell sell , strong sell .
Ovo je roba losa ko IGH, nista to ne valja jer rješavaju dugove , a ako dobiju posla bit ce strong sell jer nemaju ljudi dovoljno da obave sve te poslove . Znaci strong sell na desetu
Vjerojatno i on gradi kucu pa nema vremena za biti u odboru
pusti ti fundamente i ugovorene poslove, nije to tvoj djir - daj ti nama nabaci tehnicku. Po mogucnosti onu gdje je igh vec otisao na 150 kn