Može, ako su redovno ažurirani. Trenutno to izgleda ovako.
Čini se da je friško; crveno su povijesni podaci, crno aktualni
Može, ako su redovno ažurirani. Trenutno to izgleda ovako.
Čini se da je friško; crveno su povijesni podaci, crno aktualni
Ovdje vaznije sto radi Anna, nego financijske knjige firme😅
Anna izađiiiiiiiiiiii. 😊
A da vi, koji ste mislili, uđete? Onak, na silu
Zalosno sto vecina misli da ona drzi cijenu
Svi se cude tko kupuje dionice a jos vise tko to na kraju sve prodaje paralelno sa njom. Al da, sad kad je kupila kuca mora kupiti auto, pa bicikl, pa novi mobitel valjda
Zadnjih četiri dana (uključujući danas) protrgovano je cca 12.800 dionica.
Izvjesno je da je sa danas pala ispod top ten i da imamo na ulazu najmanje jednog novog na listi.
Jedan je sigurno ako je Anna ispala...
Jedan je sigurno ako je Anna ispala...
Mislim da je Ana ispod 6000 kom. Jos malo pa nestalo.
"Sindikati vamo, sindikati tamo".
Treba to nazvati pravim imenom.
Kako god okrenes......nisu čista posla.
Zakaj nisu?
Pa i špekuliranje je legitiman način za zaraditi novce na burzi.
Zakaj nisu?
To da......ali ne metodom ja tebi, ti rodjaku, rodjak pajdi, a pajdo salje dalje sve dok na kraju ne dodje do malog Muje kojem će ostati papirići za uspomenu......
Ja mislim (ne moram biti u pravu) da Ana ima pajdaše koji fingiraju kupnju da bi ona mogla prodati svoje papire. Kad se ona riješi papira nestat će jake potpore. Da li će mali igrati "najbrži prst", "ko zadnji magarac" to ćemo još vidjeti. Ja bi na njenom mjestu zapalio vilu da mi NEO napuca dionicu na 220 a ja mu poklonila svoje na 90-105 kn, pa to je 2x, a "dvaput je dvaput".
Slabo misliš.
Zašto nije bilo podrške koju si umišljaš u vrijeme dok je tek kretala prodavati, nego je sirota morala davati budzašto i budpošto.
Veći bid nalozi pojavili su se tek negdje kad i kod DLKV-a. Taj netko tko to kupuje je netko sasvim deseti. Netko tko investira, a ne špekulira i s njom nema nikakav deal.
Ima vremena da konačno i svi shvate što se ovdje događa.
Zakaj nisu?
To da......ali ne metodom ja tebi, ti rodjaku, rodjak pajdi, a pajdo salje dalje sve dok na kraju ne dodje do malog Muje kojem će ostati papirići za uspomenu......
Je da, samo to treba i dokazati. Samo izvoli...
Ja mislim (ne moram biti u pravu) da Ana ima pajdaše koji fingiraju kupnju da bi ona mogla prodati svoje papire. Kad se ona riješi papira nestat će jake potpore. Da li će mali igrati "najbrži prst", "ko zadnji magarac" to ćemo još vidjeti. Ja bi na njenom mjestu zapalio vilu da mi NEO napuca dionicu na 220 a ja mu poklonila svoje na 90-105 kn, pa to je 2x, a "dvaput je dvaput".
Slabo misliš.
Zašto nije bilo podrške koju si umišljaš u vrijeme dok je tek kretala prodavati, nego je sirota morala davati budzašto i budpošto.
Veći bid nalozi pojavili su se tek negdje kad i kod DLKV-a. Taj netko tko to kupuje je netko sasvim deseti. Netko tko investira, a ne špekulira i s njom nema nikakav deal.
Bitno da ti genijalac ne misliš već sve znaš bez da išta misliš. OPT koja je u odnosu na igh svemirski brod u svakom smislu (dobit,prodaja...) prije par mjeseci na kupnji iznad 8 kn nalozi za 100.000 komada. Naravno u međuvremeno dionicu prodala bar jedna članica zlatne obitelji (ne sugeriram ništa za Anu).Trenutno prodaja u toku a cijena 5,7 kn. Na kupnji do 4 kn niti 50.000 komada. Nadam se da sam dovoljno slikovit vezano za naloge K/P.
Koja teorija
Prodavala i ispod 90 a sada joj kao drže cijenu pajdaši iznad 100... ali kako onda da ona ne želi prodati... Uistinu toliko kontradiktornosti nisam pročitao davno
Prija bih rekao s obzirom i na pisanje kolege da on želi jeftinije kupiti ali lipari...
Slabo misliš.
Bitno da ti genijalac ne misliš već sve znaš bez da išta misliš. OPT koja je u odnosu na igh svemirski brod u svakom smislu (dobit,prodaja...) prije par mjeseci na kupnji iznad 8 kn nalozi za 100.000 komada. Naravno u međuvremeno dionicu prodala bar jedna članica zlatne obitelji (ne sugeriram ništa za Anu).Trenutno prodaja u toku a cijena 5,7 kn. Na kupnji do 4 kn niti 50.000 komada. Nadam se da sam dovoljno slikovit vezano za naloge K/P.
Uspoređivati Opte i IGU? Opte ima veći dug, prihode oko nule bez perspektive da bitno porastu. Korisnike ne mogu povečati, niti im podebljati cijene. IGA ima manji dug i poslovnu perspektivu kakvu si ti očito ne možeš predočiti. Opte je imala podršku na najvišoj mogućoj cijeni da bi se istreslo. Iga na najnižoj, neisplativoj. Ti tu vidiš neku korelaciju?
Usto, u vrijeme tih velikih bid naloga (koje ti vidiš namještenima), još uvijek se sanjalo o cijeni iznad 10 kuna. Sada su se osvijestile neke stvari, pa je cijena tu po kojoj će preuzimanje najvjerojatnije i biti odrađeno. Kajnak, još puno toga imaš za shvatiti.
Slabo misliš.
Članica zlatne obitelji?!
Pa nje se i navodno i vlastiti otac odrekao jer nije mogla skupiti noge. Ona je tu nebitna. Kao i njezin alter-ego. Tko je pratio vidio je kakve je akrobacije radio njezin račun (ne ona). Jer ona nema pojma o papirima, a još manje o Optimi.
Opte je narasla na 8 kuna jer se tada pisalo da ide preuzimanje u veljaci po xx cijeni. S obzirom da od prodaje jos nista, cijena je danas takva.
IGH i DLKV imaju neku perspektivu boljeg poslovanja u buducnosti. Mozda nista od toga, ali cijene su im trenutno na dnu.
Uspoređivati Opte i IGU? Opte ima veći dug, prihode oko nule bez perspektive da bitno porastu. Korisnike ne mogu povečati, niti im podebljati cijene. IGA ima manji dug i poslovnu perspektivu kakvu si ti očito ne možeš predočiti. Opte je imala podršku na najvišoj mogućoj cijeni da bi se istreslo. Iga na najnižoj, neisplativoj. Ti tu vidiš neku korelaciju?
Usto, u vrijeme tih velikih bid naloga (koje ti vidiš namještenima), još uvijek se sanjalo o cijeni iznad 10 kuna. Sada su se osvijestile neke stvari, pa je cijena tu po kojoj će preuzimanje najvjerojatnije i biti odrađeno. Kajnak, još puno toga imaš za shvatiti.
"Prihode oko nula"??? Pa igh ti ima tri puta manje prihode od opt. Pola milijarde kuna prihoda pajdo. Daj se malo koncentriraj, nemam ja ništa protiv da trejderi zarade ali ne na mladim ulagačima a velikih na zse baš i nema. Mladi se ne sjećaju raketa na "crnogorskom autoputu" i "pelješaćkom mostu" i na kraju mućak. Dobro bar nije lansirana priča da igh projektira nizinsku prugu pa da to bude poguranac. Ovako se pokušava dizati cijena na "suho" što je za zse pomak na bolje.