Nema na cemu kolega. Pa svi smo tu da pomognemo jedni drugima i zaradimo.
Samo naprijed kolega i nedajte se smesti.
Nema na cemu kolega. Pa svi smo tu da pomognemo jedni drugima i zaradimo.
Samo naprijed kolega i nedajte se smesti.
Nakon duze vremena pocet cu vaditi kupovne naloge. Smatram da i ovdje slijedi blaza korekcija.
Izgleda da ode to dole...
baš sam nedavno ovako nešto pisao o tim karticama, izgleda ih poslodavci neće, možda da ponude radnicima da ih kupe pa oni daju poslodavcima, e to bi već išlo i mislim da bi ih većina poduzetnika objeručke prihvatila
Slijedeci tjedan smo na 6.
Evo možda jedne prilike tko se voli kockati.
Wirecard AG Germany.... nešto kao PAYPAL.
Potop i totalni pad.
Ovo je nešto najgore što se investitoru može dogoditi pa stoga
nikad sva jaja u istu košaricu.
kod mene je ta izreka o jajima i košaricama dodatno razrađena,
nikada ni jednaka jaja u istu košaricu, mora biti od prepeličjih do nojevih i nikada ni sve košarice iste veličine i boje, najbolje su zelene, jer crvene se ponekad i same pojave, ako predugo čekate s prezrelim voćem u njima
postujem sve komentare ali vidim 2-3 korisnika koji stalno ponavljaju jedno te isto i pre ocito je da su se nakupovali po 90-100 pa sad navlace da bi uvalili lakovjernima na 110+ ali treba i to znati
Ova 2020 bit ce svakako upamcena....evo i skakavci napadaju...
https://www.seebiz.eu/banke/svjetska…a-dolara/235579
Građevinari dobitnici. Mislim ponajvise na Ingru. Nemam dionice doticne firme, ali bih mogao imati.
Na jesen dokup. Ali ne iznad 13. Sve dolje može. Dokupit jos 2 app u Poreču ili koji glamping u Lanterni😎
Slijedeće godine u ovo vrijeme smo miljunaši. Sa maskom u Singapuru😷
Ma bas ce Ingra graditi. Nemaju niti 1 zidara.
Ingra je spekulativna firma i ne mislim je kupovati. Ne mogu reci da nisam bio u napasti na 2.6 kn ali nisam ulazio. I necu nikada.
Ma bas ce Ingra graditi. Nemaju niti 1 zidara.
Ingra je spekulativna firma i ne mislim je kupovati. Ne mogu reci da nisam bio u napasti na 2.6 kn ali nisam ulazio. I necu nikada.
Vjeruj mi Ingra ce graditi, ali u konzorciju.
Naravno. Sve ostalo je tajming, skoro pa fine tuning.
Možda je moj pogled prejednostavan i naivan , ali vjerujem da sektoru građevine u post korona vrijeme u Europi , svijetu , a i kod nas dolaze losa vremena , crni dani .
Cijene nekretnina će padati zbog problema s kreditima i nezaposlenošću , bit će manje potražnje i za novogradnjom , a sve to će rezultirati padom cijene rada kao sto je bilo i nakon krize 2008/2009 kad su profitirali s cijenom građenja i veliki i mali investitori koji su tad gradili objekte .
Jedino u Zagrebu zbog potresa bit će potražnja za građevinarima , ali i velika konkurencija iz ostatka RH i inozemstva .
Ingra i IGH ni nisu pravi građevinari , već svojevrsni posrednici , a upitno je da li su njihove usluge neophodne i da li će uspjeti izlobirati i ugrabiti poslove na obnovi Zagreba .
Svakako je bolje kupiti jeftinije nego skuplje. I bolje na dnu nego na vrhu.
Nekako sam misljenja da ce na visoj razini vozarina novo dno biti vise od onog prije. Mozda grijesim, sve uzeti s rezervom...
Ovo je u rangu sa nasim epidemicarima po kojima pljuje. Bolje kupiti jeftinije nego skuplje novo dno ce biti vise ali mozda griješim 😂 .
Kolega,uozbiljite se krajnje vam je vrijeme.
Sto se,atpl tice, činjenica je da ce nju eventualni rast bdi tjerati gora samo spekulativno jer i q2 i q3 ce njoj biti negativne.
https://www.seebiz.eu/tvrtke/katastr…svibnju/235600/
Sta su to mediji. Pogledaj naslov.
A u tekstu pise da je 5% ima veci promet nego prosle godine. 🙆♂️🤦♂️
Vi kolega kao da ste sad nedavno procitali par clanaka i par knjiga te time otkrili Ameriku.
O kraju americke vladavine se prica vec desetljecima i jos ce desetljecima. I gle cuda, jednom ce se to i desiti, mozda. Jer nitko ne zna sto ce se desiti, kao sto nitko nije znao da ce doci majmunski ili sismiski virus prehlade i da ce se cijeli svijet ukakati od njega. Zamislite da je virus koji se tako siri, a ubija kao kuga. Pa to onda najbolje da se svi ubijemo preventivno.
Nije losa knjiga Why the West rules, for now. Kraj je dobar...
gdje to pise? Govori se da je trebala imati rast od 5 posto, a ne da ima.
Pad od 25 posto na trecinu prihoda... racunajte sami. I jos ide ljeto gdje ce pad biti jos veci. Al nebojjte se mirovinci obozavaju kompaniju sa srcem
Zanimljiv nalog od 25 tis.na kupnji na fibo liniji 38.2... na toj cijeni definitivno jaci ulaz🙂
Po kolicini bi rekao da je moj.
Display MoreDisplay MoreVelika kada i mala kada, tako je Kostolany pojasnio monetarne prilike i neprilike i market. Kada je puno novaca u sustavu, prelijeva se na market.
Mislim da smo u fazi negacije stvarnosti.
Panika je prošla, novac se ubacuje, čeka nas stvarnost izvješća drugog i trećeg kvartala. Svugdje u svijetu. Plus ishod predsjedničkih izbora u USA
Mislim da pad tek slijedi.
2008. je bilo klimavo, početkom 2009. se nebo otvorilo. Padalo je mislim 42 dana bez zaustavljanja.
Došlo je do toga da sam za 570 kn kupila papir koji je dao dividendu 170 kn. KOSN. Tako nekako je to bilo, davno je to već bilo
Dno će biti kada ćemo svi biti očajni, i kada će trebati uložiti snagu volje za kupiti papir. Sada se borimo sa pohlepom. Moramo dočekati strah.
Govorim o malom ulagaču.
Očajan sam bio 22.3.2020 i 23. 3.2020 tada sam osjetio najveći strah nisam imao novaca na brokerskom i nisam ništa prodavao.
Ja sam bio privremeno bez posla, nisam znao kada ćemo počet radit, tjedan poslije je moja žena ostala bez posla, zatvorili su sve , nismo znali šta će biti sa sezonom , s pogonima, s vrtićem , sa svih strana su pljuštale negativne vijesti od broja zaraženih do broja umrlih.
A sad radim punom parom , sljedeći tjedan mi žena počinje radit, vrtići rade, turisti nam ipak dolaze (je u malim količinama ali ipak dolaze), nova žarišta se brzo stavljaju pod kontrolu , više nema onog prvog jakog straha od nepoznatog, neki novi poslovi su dogovoreni.
Mislim da nam je sada situacija puno optimističnija nego u 3 i 4 mjesecu.