bome su mu "avioni" obilježili mandat...
a ostavka mjesec dana pred izbore...
bome su mu "avioni" obilježili mandat...
a ostavka mjesec dana pred izbore...
status pogodio si ga👍
na dalekovodu igranka "tko zadnji magarac"
https://cdn.midas-network.com/ContentArticle…talWidgetId=115
netko mora biti zadnji
To je sve ništa. Ja čitam Medicinsku enciklopediju. Od sedam, dosad sam pročitao jednu i pol. Volja sam. A onda ću čitat Veliku islustriranu povijest svijeta od 12 tomova.
Studirate medicinu ili ste se zarazili koronom ?😆
Ništa od navedenog. Navečer prije spavanja jedno sat, sat i pol. Ne baš svaku večer. Zamorno je, ali svašta unutra piše. Još da je sve to popamtit.
To bi bilo sjajno, ali rezultat 2. kvartala je potpuno nepoznat, a državna subvencija traje vrlo kratko. Država zaliha nema proračun je urušio, a kreditni rejting u smeću samo nitko to još ne komunicira.
Usual suspects 🙂
Znala sam tko nered radi 🤗
Neo je kriv
Usual suspects 🙂
Znala sam tko nered radi 🤗
Neo je kriv
On je vjerojatno to i kupio danas od vas...
Sutra ćemo čitati kako je padajuća žirafa rekla kako OPTE ide na 9.15, a prekosutra će se hvaliti kako je prodao sve na 6.50.
Ovaj forum mi je bolje štivo od Alana Forda
Neo je kriv
On je vjerojatno to i kupio danas od vas...
Sutra ćemo čitati kako je padajuća žirafa rekla kako OPTE ide na 9.15, a prekosutra će se hvaliti kako je prodao sve na 6.50.
Ovaj forum mi je bolje štivo od Alana Forda
ma što bi od mene kupovao kada evo daju ljudi i jeftinije
Ocekivao sam I bolje ugovore od 17k, očito tako dugacki period utječe i na cijenu
Kolega kad bi sve brodove imali na ovom prosjeku tjekom godine to bi vam bilo oko 60 do 80 milja dobiti na godišnjoj razini ...veseli me što već za 2 broda imaju osiguranu punu zaposlenost za sljedeće dvije godine....što se mene tiče ja bih najbolje da svih 6 brodova stave na takve dugogočne ugovore jer bi to opravdalo cijenu dionice između 85 i 110 kn a možda i veću sljedeće dvije godine...kako sam i napisao prije sve ide svojim tokom sljedeći target 72 do 75 kn..pitanje je samo trenutka kad će rast krenuti.. prije rezultata za Q 2 trebali bi biti na toj razini...u svakom slučaju odlična vjest za rezultate Q3 i Q4...tako da bih povećao svoju procjenu iz zadnjeg posta na preko 50 miliona kn dobiti za 2020. godinu.
Super,😀 jedino ces na optimi skinuti vise u kracem periodu... ako nas korona ne pokosi u međuvremenu 😒
Eto ako ne vjerujete u dionicu sada vam je prilika za izlaz ...imate oko 8000 komada do 50 kn...netko očito vjeruje da mu je to super povoljno za ulaz...ne sjećam se kad smo na jednoj koti imali vidljivu takvu količinu dionica na kupnji...to je cca 275 000 kn...
Eto ako ne vjerujete u dionicu sada vam je prilika za izlaz ...imate oko 8000 komada do 50 kn...
ma sada vjerujemo, može li se još učlaniti u sindikat ?
Prilika su samo takva
KONČAR - DISTRIBUTIVNI I SPECIJALNI TRANSFORMATORI d.d. - poziv na Glavnu skupštinu
Kako je i najavljeno, ide 37,66kn divke. 🔝
Ima se, može se !
Tko misli da se optima već nije duboko snimala i prije kupnje tele 2 od strane UG, taj bolje da i nije u dionici.
Inače to sam saznao od ljudi koje je UG osobno propitkivao za Optimu, a nekoć su radili u toj firmi.
Nisam tome predavao veliku važnost dok nisu kupili tele2, a onda sam spojio točkice.
Svatko nek vidi za sebe i osobno procijeni sto će biti uskoro.
a imajul ti ljudi crnu limuzinu il nako običniu
Ti ljudi imaju Mercedes S-guard ( guglajte) ili BMW X5 security plus ( Takodjer guglajte ) 😉 pa nije to "Supa d.o.o." ko moja firma.
Ti ljudi imaju Mercedes S-guard ( guglajte) ili BMW X5 security plus ( Takodjer guglajte ) 😉 pa nije to "Supa d.o.o." ko moja firma.
znam ja jednoga što ima isto takav Mercedes, pa mu sad služi samo za otići na frizuru i to kada stožer dozvoli, ide mu doduše u prilog što može koristiti masku, ali ako ga Rusi snime, mogao bi se voziti u Volgi u gepeku
I ja kihnem blizu tih na lojtrama I eto olaksanja za mirovonski sustav 😁😂🤩
Sta Ce izvještaj biti strasan a Outlook kod bolji
evo jedan naš
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/struc…raste/10308103/
U razgovoru je otkrio i da je do prije dvije godine bio podstanar. U početku jer je sav zarađeni novac na nekretninama izgubio ulažući u dionice.
„Bio sam pohlepan i ušao sam u to iz krivih razloga i nikad nisam bio zadovoljan, samo sam se živcirao, a kad je došla kriza ostao sam bez ičega“, rekao je.
Boro, stari druker, poručuje, kupujte nekretnine a ne dionice! Idem u mi neku stvar ovakvi tipovi. Kako da nema nijednog članka di je neko zaradio na dionicama, nego uvijek gubitnici na dionicama