1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Birtija

• StatusQuo
  • February 17, 2020 at 10:14 PM
  • Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • November 3, 2023 at 5:59 PM
    • #5,381

Vidim što pokušavaš...molim da ne ne povezuješ sa nekim drugim forumašima.

Apropo ARNT, išlo je sve dobro do kraja lipnja, pa čak i nakon EX dividenda dana, bilo je +25% dobiti + dividenda, skoro 30%. Trebalo je bilo tada izaći u travnju ili najkasnije u lipnju. Bio sam uvjeren da će potegnit do 315kn. do kraja lipnja, najkasnije u srpnju.

Lako je sad gledat u retrovizor.

A onda sam se zabavio i prekrcao na HPB(svibanj, lipanj) i zavozao od 130 do današnjih 192 €.;)

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • November 3, 2023 at 6:08 PM
    • #5,382
    Quote from Junius

Vidim što pokušavaš...molim da ne ne povezuješ sa nekim drugim forumašima.

Daj se odluči kaj ćeš mi napisati? Sad malo prije sam te quotao da zašto te ne pitam koliko si zaradio na HPBu? Zato jer znam da si na HPBu zaradio, ali me "strah" pitati te koliko "kako mi ne bi pozlilo". Stvar je u tome da je HPB odličan biznis pa te zato to ne pitam. To je solidno ulaganje. Pitam te zašto si ulagao toliko puno novca u trulu kompaniju, pogotovo u sektoru turizma, gdje i na ZSE ima toliko boljih prilika? I još si to propagirao.. Nastavljaš i dalje, čak i danas, kad pišeš da neki buy signal i slične vratolomije, a izvješće je stvarno loše i pitaj Boga kakav će biti Q4.

Imaš sličnu rečeničnu konstrukciju ko Marin83, a koristiš iste riječi tipa "ovde" i one smiješne crtice "-----------------" kad odvajaš napise... Ulažeš u manje više iste dionice i gotovo identično manipuliraš činjenicama, u biti lažes o svojim gubicima. Zato te nazivam Marinom, Marine. Ako izgleda ko patka, kvače ko patka iz istog onakvog kljuna kakav patka ima i ima one peraje i perje ko patka...a što je meni zaključiti, nego da je riječ o patki? Patka zvana Marin.

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • November 3, 2023 at 6:24 PM
    • #5,383
    Quote from Yieldchaser

manipuliraš činjenicama, u biti lažes o svojim gubicima.

ne mogu lagat od gubicima, a kad ih nemam ove godine...osim Kutjeva gdje sam izgubio 1000€(i to viš puta javno napisao, jer kako bi ti za to uopće i znao), a to me ponija haype koji je tada na forumu vladao oko te dionice. Pokratio i odmah to prebacio u HPB.

Od ATH ove godine sam na današnji dan pao nekih 7%...i to isključivo zahvaljujući ovih 1000 ARNT.

Masa CROBEX dionica od ATH od ove godine pala po 20-40%, ja bi rekao da dobro hendlam situaciju, s obzirom da sam cijelo vrijeme preko 95% u dionicama.

87% portfelja mi ima P/E do max 10, trenutno.

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • November 3, 2023 at 6:26 PM
    • #5,384

25% dobiti plus dividenda! A dividenda tolika da je došlo do 30%! 0,7 eura prije poreza je 5% samo ako je pribavljeno po 14...Navodno je pribavljano po 29,x... ali dokazi ne govore tome u prilog.. bilo je debelo preko 30 i prodavano uz male dobitke da bi onda opet bilo kupovano po raznim cijenama preko 35,60. U sve to provizije (od kojih čitave obitelji brokera žive pola godine) nisu ni uračunate. Sad je na 29,20 ali je buy signal bio već na 31,40 kad je OTP Indeksni prodavao. Ali ipak nije sada buy, nego je sell, barem sudeći prema Marinovim potezima, ali ipak nije, nego treba sačekati do kraja godine pa onda u tax loss harvest, ali kupiti odmah nakon Nove 2024. i kiseliti tri mjeseca do proljeća pa tada brati 10 do 20 posto profita!

Quote from Junius
    Quote from Yieldchaser

manipuliraš činjenicama, u biti lažes o svojim gubicima.

ne mogu lagat od gubicima, a kad ih nemam ove godine...osim Kutjeva gdje sam izgubio 1000€(i to viš puta javno napisao, jer kako bi ti za to uopće i znao), a to me ponija haype koji je tada na forumu vladao oko te dionice. Pokratio i odmah to prebacio u HPB.

Od ATH ove godine sam na današnji dan pao nekih 7%...i to isključivo zahvaljujući ovih 1000 ARNT.

Masa CROBEX dionica od ATH od ove godine pala po 20-40%, ja bi rekao da dobro hendlam situaciju, s obzirom da sam cijelo vrijeme preko 95% u dionicama.

87% portfelja mi ima P/E do max 10, trenutno.

Dobar kouping, ne samo hendlanje... Sad si se sjetio ulagati u mali P/E, kad su te izvješća osvijestila.

Edited once, last by Yieldchaser: Merged a post created by Yieldchaser into this post. (November 3, 2023 at 6:30 PM).

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • November 3, 2023 at 6:39 PM
    • #5,385
    Quote from Yieldchaser

25% dobiti plus dividenda! A dividenda tolika da je došlo do 30%! 0,7 eura prije poreza je 5% samo ako je pribavljeno po 14...Navodno je pribavljano po 29,x... ali dokazi ne govore tome u prilog.. bilo je debelo preko 30 i prodavano uz male dobitke da bi onda opet bilo kupovano po raznim cijenama preko 35,60. U sve to provizije (od kojih čitave obitelji brokera žive pola godine) nisu ni uračunate. Sad je na 29,20 ali je buy signal bio već na 31,40 kad je OTP Indeksni prodavao. Ali ipak nije sada buy, nego je sell, barem sudeći prema Marinovim potezima, ali ipak nije, nego treba sačekati do kraja godine pa onda u tax loss harvest, ali kupiti odmah nakon Nove 2024. i kiseliti tri mjeseca do proljeća pa tada brati 10 do 20 posto profita!

Hvataš se sitnica...cijena je bila nekoliko puta preko 37-38€ i to je OTP kupovao da mu se moglo utopiti gotovo sve. Tada sam imao nekih 2800 dionica...znam da sam u jednom trenutku bio u dobiti +18000 € na ARNT, dakle nekih 25% (prinos +dividenda bruto).

Ovo sve govorim napamet, jer od toga ima 5-7 mjeseci.

EDIT: A to da ne smijem promijenit mišljenje u vezi držanja dionice zašto ne, niđe veze. Svaki dan se okolnosti mijenjaju. A i sentiment se mijenja iz dana u dan.

Evo primjer promijene mišljenja u samo par dana:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Da sam ostao unutra pogubio bi 4€ po dionici.

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • November 3, 2023 at 6:48 PM
    • #5,386

Nekad bilo, sad se spominjalo. Kojih vražjih 30%, Marine? Govoriš iz maštarija, a ne napamet... Tolike "dokaze" si "ovde" priložio i pljeskali su ti svi, a sada se otkrivaš tko si zapravo. 3.500 dionica ARNT? Po kojem prosjeku ulaza? Znamo da nije 29,x... znamo da je to bull💩. Da je bilo po 33, to je nekih 115 tisuća. Naraste ti do 37,60 recimo i prodašto i imaš 4 po svakoj, to je 14.000 dobiti plafon. Ako je prosjek bio 32(a nije bio!), onda je to negdje tih 17.500 o kojima "ovde" maštaš...

Di je to od 25 i 30 posto o kojima fantaziraš? Na ulog od preko 100.000, koja bi to bila brojka? A hrpa te dobiti je od tada na ovamo pobrisana jer ju nisi realizirao po tim cijenama, nego si nastavljao kupovati... s kojim novcem? Phaha, s onim istim od ranijih prodaja te iste glupe ARNT. Doista si dobro nahranio brokere i još uspio napraviti nemali nerealizirani gubitak. I tu prosipaš laži o +30%, patko.

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • November 3, 2023 at 7:12 PM
    • #5,387
    Quote from Yieldchaser

Naraste ti do 37,60 recimo i prodašto i imaš 4 po svakoj, to je 14.000 dobiti plafon. Ako je prosjek bio 32(a nije bio!), onda je to negdje tih 17.500 o kojima "ovde" maštaš...

Nemoj biti zavidan. Da, prosjek je bio oko 31€ na onih 2800 na kojima sam primio dividendu.

7€ x 2800=19600€ + dividenda 1960€, bruto.

Sad je malo veći, nakon kupnji onih po 35-37€

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Sad moram na žalost ići.

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • November 3, 2023 at 8:07 PM
    • #5,388

Ako postoje policijski psi, dal to onda znaci da postoje i lopovski psi ? :/

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • November 3, 2023 at 8:12 PM
    • #5,389
    Quote from Junius
    Quote from Yieldchaser

Naraste ti do 37,60 recimo i prodašto i imaš 4 po svakoj, to je 14.000 dobiti plafon. Ako je prosjek bio 32(a nije bio!), onda je to negdje tih 17.500 o kojima "ovde" maštaš...

Nemoj biti zavidan. Da, prosjek je bio oko 31€ na onih 2800 na kojima sam primio dividendu.

7€ x 2800=19600€ + dividenda 1960€, bruto.

Sad je malo veći, nakon kupnji onih po 35-37€

Sad moram na žalost ići.

Display More

Na onih 2.642 dionice koje smo imali privilegiju vidjeti na tvojem kmečanju krajem kolovoza, prosjek ti je bio 31,94. Realizirana dobit 4.200 i dividenda 1585, a cijena ulaza nešto ispod 84.400. Dakle 5.785 na uloženih 84.400? 5% kapitalne dobiti i dividenda 1.585 eura? I nastaviš kupovati to smeće po bijesnim cijenama i sad je koliki nerealizirani gubitak na tome? I još ga realiziraš po ispod 30 i besramno to objavljuješ. Da si svih tih 2642 prodao po 37,60(s uračunatom provizijom), bilo bi ispod 15.000 eura kapitalne dobiti. To bi bio neki plus od 17,5%... Nikakvih 25 i 30 posto kojima imaš mokre snove... Na preostalih tisuću komada ne znaš di si šupalj...

• kvart99
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    592
    • November 3, 2023 at 9:46 PM
    • #5,390

Hvala kolega Yieldchaser sto dijelite ove podatke javno razotkrivate ovakve besramne tipove koji su se dobrano okoristili ovim i drugih forumima da bi naivne ulagače poticali na kupnju i istovremeno im uvaljivali svoje dionice.

Stariji ce se sjetiti kako je to izgledalo prije xx godina na ZSE kad su neki tada vrlo uvazeni deep value investitori koristili jos puno sofisticiranije metode za svoje rabote......i kako je to sve zavrsilo.

Da ne nikad više ne ponovi.....

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • November 3, 2023 at 9:47 PM
    • #5,391
    Quote from kvart99

Hvala kolega Yieldchaser sto dijelite ove podatke javno razotkrivate ovakve besramne tipove koji su se dobrano okoristili ovim i drugih forumima da bi naivne ulagače poticali na kupnju i istovremeno im uvaljivali svoje dionice.

Stariji ce se sjetiti kako je to izgledalo prije xx godina na ZSE kad su neki tada vrlo uvazeni deep value investitori koristili jos puno sofisticiranije metode za svoje rabote......i kako je to sve zavrsilo.

Sve njegove tvrdnje sam pobio dokumentacijom. Dakle na svaku tvrdnju da sam pogubio novac ovdje ili onde, ja sam mu to dokumentacijom opovrgnuo te pokazao da laže. Očajnički traži dlaku u jaju i to traje mjesecima.

Svoje osobno mišljenje o dotičnom luzeru ne mogu iznijeti, jer to admin ne voli, toliko od mene.

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • November 3, 2023 at 10:05 PM
    • #5,392

Čuj, ja sam nekoga nagovarao na kupnju da mogu prodati, kao da to nisam mogao , da sam htio nekidan kad su vlasnik i trezor kupili 24000 dionica po 31,40€, mogao samo izaći od lipnja sto puta da sam htio...:D

I još sam jedini kritizirao firmu nakon Fi-a za 3Q, iako sam unutra. Ali eto ja varam ljude. ok!!!

Eno i na HPB, danas ga blago kritiziram(iako sam do grla u njemu), te smatran da sa naišao na određenu nepravilnost u Fi-u...

I usput sam odmah opovrgnuo priče da ide 18 € za dividendu i objasnio zašto će ići drugi(manji) iznos.

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • November 3, 2023 at 10:28 PM
    • #5,393
    Quote from Junius
    Quote from kvart99

Sve njegove tvrdnje sam pobio dokumentacijom. Dakle na svaku tvrdnju da sam pogubio novac ovdje ili onde, ja sam mu to dokumentacijom opovrgnuo te pokazao da laže. Očajnički traži dlaku u jaju i to traje mjesecima.

Svoje osobno mišljenje o dotičnom luzeru ne mogu iznijeti, jer to admin ne voli, toliko od mene.

Priložio si nepotpunu dokumentaciju i iznosio laži, Marine. Nije nikakvo iznenađenje da si prikrio svoje kupnje dionice ARNT nakon 13. veljače ove godine baš kad je krenuo rast cijene u uzlaznim vertikalnim linijama. Sve se vidi na grafu...

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • November 3, 2023 at 10:33 PM
    • #5,394
    Quote from kvart99

Hvala i Vama, kolega. Istina je da je bilo, a i dalje ima podjednako besramnih, ali mnogo sofisticiranijih tipova koji šire takvu opasnu propagandu.

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • November 3, 2023 at 10:38 PM
    • #5,395
    Quote from Yieldchaser

, ali mnogo sofisticiranijih tipova koji šire takvu opasnu propagandu.

Što ima sofisticirano u držanju keša u prvoj polovini godine i onda krene FOMO i mahnito kupovanje dionica na ATH, i onda gubici po 20-30% na ERNT ...amaterizam. A lijepo sam ekipi pisao početkom godine(u dobroj vjeri), prodajite VLEN na 4 €, pa ste mi tukli dislajkove. Slično je bilo i na SAPN kad je bila mislim 1100kn, ERNT 2000kn, na ADPL kad je bio 196kn itd...na svakoj temi postoji pisani trag mojih upisa.

Također sam vam pisao da ne slušate Matka, jer od 10 prognoza na osnovu TA, pogodi jednu. Da sam perfidan i pokvaren, šutio bi i govorio što želite čuti.

Također od 2020 godine stalno govorim za HPB, stalno ga favoriziram i reklamiran, i stalno trpio podsmijeh radi toga.. Cijena te dionice je otišla sa nekih 60 € 2020g, na današnjih 192€, gdje takav rast još imamo na ZSE.

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • November 3, 2023 at 10:49 PM
    • #5,396
    Quote from Junius
    Quote from Yieldchaser

, ali mnogo sofisticiranijih tipova koji šire takvu opasnu propagandu.

Što ima sofisticirano u držanju keša u prvoj polovini godine i onda krene FOMO i mahnito kupovanje dionica na ATH, i onda gubici po 20-30% na ERNT ...teški amaterizam. A lijepo sam ekipi pisao početkom godine, prodajite VLEN na 4 €, pa ste mi tukli dislajkove.

Ja sam bio u kešu u drugoj polovici 2022. godine, a krajem godine krenuo u kupnju i zatvorio ju s malim plusom. VLEN sam trejdao u manjem iznosu pa onda i ušao na duže i realizirao golemu dobit, a SPANa sam imao more i dobar dio prodao prerano pa opet ulazio i zaradio.. Nijedan gubitak na SPANu, a već je Q1 bio upozorenje, ali tada sam već imao daleko manje količine. Sad imam Lenca puno, prosjek 3,35 s provizijom i to držim ko dugoročnu poziciju. Tko je tebi lupao dislajkove, patko? Ja? Na ERNT imam golemi nerealizirani gubitaku ovoj godini, a all time prosjek mi je negdje na trenutnoj razini cijene. Prosjek za ovu godinu mi je 215, ali na toliko dionica koliko ja imam, to je cifra boli glava. Ali ne lažem ko ti. Još kreneš prodavati ono za što ja pričam da je sranje, a kupovati ono za što pričam da valja. Čak i u tome nalazim veliko zadovoljstvo, patko. Uglavnom, sinoć sam objavio portfelj na Poslovnome. Keš poziciju nisam naveo, ali je veća nego si ti ikad imao u smeću koje uvaljuješ naivcima. Nije da te se tiče, ali eto, nisam lažljivac pa ti kažem otvoreno.

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • November 3, 2023 at 10:56 PM
    • #5,397

E patko, Matko je za tebe gospodin čovjek.. Može lik biti u krivu, nije on božanstvo.. Može se i ne složiti s nekime, ali nije pakšu u vezi toga.. Lik legne kak je prostro i stisne zube kad gubi novac, a ne kmeči ko kakvo razmaženo derište. Ti igraš glupe igre pa su i nagrade u tim igrama glupe. To ti je tako, Marine.

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • November 3, 2023 at 11:16 PM
    • #5,398

Također i VLEN sam kupovao na oko 1€ prepoznao potencijal među prvima, također masa podsmijeha na temi...sve dokumentirano.

Nevezano za to, peru te frustracije i ljutnja., kod mene toga nema. Ja spuštam loptu, ti želiš sukob. To ti je najbolji pokazatelj tko je bolji ulagač i/ili trejder. Da si ti uspješan, boli bi tebe patka što ja pišem. Nećeš nikad biti intuitivan kao ja, to je nešto uređeno, što ne može dobit sa nijednom školom.

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • November 3, 2023 at 11:30 PM
    • #5,399
    Quote from Junius

Također i VLEN sam kupovao na oko 1€ prepoznao potencijal među prvima, također masa podsmijeha na temi...sve dokumentirano.

Nevezano na to, peru te frustracije i ljutnja., kod mene toga nema. To ti je najbolji pokazatelj tko je bolji ulagač i/ili trejder. Nećeš nikad biti intuitivan kao ja, to je nešto uređeno, što ne može dobit sa nijednom školom.

Toliko si bio intuitivan oko Lenca da si ga prodao eonima prerano i kasnije nisi htio kupiti nego si se bavio upravo ovakvim klaunskim dionicama poput ARNT, oko čijeg poslovanja si se također iskazao izuzetno intuitivnim. Jesi napokon implicitno priznao da si Marin?

Pa naravno da me ljuti kad tako bezočno lažeš i praviš forumaše budalama, barem one koji ti to dozvoljavaju. Ja ti to sigurno neću dozvoliti. Bio bi grijeh ne suprotstaviti se tipu poput tebe. Tipu koji kaže da čemu bi hrvatska država osiguravala stambeni prostor ljudima koji su na Banovini ostali bez svega, da postoje ugovori o osiguranju imovine pa se to tako rješava? Čovjek poput Matka, uz sav kapital koji ima, nikad ne bi rekao tako nešto. Pokazao si ti još pred godinu dana tko si. "Već kleče..", patka reče..

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • November 3, 2023 at 11:36 PM
    • #5,400
    Quote from Yieldchaser
    Quote from Junius

Nevezano na to, peru te frustracije i ljutnja., kod mene toga nema. To ti je najbolji pokazatelj tko je bolji ulagač i/ili trejder. Nećeš nikad biti intuitivan kao ja, to je nešto uređeno, što ne može dobit sa nijednom školom.

Toliko si bio intuitivan oko Lenca da si ga prodao eonima prerano i kasnije nisi htio kupiti nego si se bavio upravo ovakvim klaunskim dionicama poput ARNT, oko čijeg poslovanja si se također iskazao izuzetno intuitivnim. Jesi napokon implicitno priznao da si Marin?

Pa naravno da me ljuti kad tako bezočno lažeš i praviš forumaše budalama, barem one koji ti to dozvoljavaju. Ja ti to sigurno neću dozvoliti. Bio bi grijeh ne suprotstaviti se tipu poput tebe. Tipu koji kaže da čemu bi hrvatska država osiguravala stambeni prostor ljudima koji su na Banovini ostali bez svega, da postoje ugovori o osiguranju imovine pa se to tako rješava? Čovjek poput Matka, uz sav kapital koji ima, nikad ne bi rekao tako nešto. Pokazao si ti još pred godinu dana tko si. "Već kleče..", patka reče..

Da toliko ne valjam i da sam toliko loš, ne bi se bavio sa mnom, već bi bio indiferentan na moje upise. Ti si se na mene naoštrio povezao sa Ukrajinom i Rusijom, to nema blage veze sa dionicama. To su neke ženske osobine sujete i tašine, kod tebe.

Jbg ja imam hrabrosti kazati nakon pola godine, bio sam u krivu sa ARNT(trebao prodati ranije), kod tebe se ne zna ništa, ni što si kupio ni po kojim cijenama.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. LKRI (Luka Rijeka d.d.) 472

• harpun
      • February 13, 2020 at 6:27 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 5, 2025 at 5:38 PM
    2. Odgovora
      472
      Pregleda
      170k
      472
    3. umalo

June 5, 2025 at 5:38 PM
    1. SPAN (SPAN d.d.) 2.6k

• LodeRunner
      • May 26, 2021 at 12:21 PM
      • Dionice
      • LodeRunner
      • June 5, 2025 at 2:13 PM
    2. Odgovora
      2.6k
      Pregleda
      1.1M
      2.6k
    3. mooji

June 5, 2025 at 2:13 PM
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 476

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 5, 2025 at 9:45 AM
    2. Odgovora
      476
      Pregleda
      208k
      476
    3. Dado

June 5, 2025 at 9:45 AM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 5, 2025 at 9:45 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      914k
      2k
    3. goranlagea

June 5, 2025 at 9:45 AM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 4, 2025 at 7:36 PM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      842k
      1.9k
    3. misterno

June 4, 2025 at 7:36 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 5, 2025 at 2:13 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

goranlagea June 5, 2025 at 9:45 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

misterno June 4, 2025 at 7:36 PM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

bluelionZG June 4, 2025 at 4:38 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All June 4, 2025 at 4:34 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant June 4, 2025 at 1:50 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

Dado June 4, 2025 at 1:38 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All June 4, 2025 at 11:36 AM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,267 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Online korisnici na ovoj temi

• 2 gostiju
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt