Nego kad su poceli rusit ono po istri, pa ekipa sa klincima zavrsi srusene kuce… jesi i ovo srusili 🤔
https://fb.watch/lGmXGZ4tS4/
Nego kad su poceli rusit ono po istri, pa ekipa sa klincima zavrsi srusene kuce… jesi i ovo srusili 🤔
https://fb.watch/lGmXGZ4tS4/
Plenki je već krenuo s
Ma kitom to srušiti
Svjetski meč, kupite karte
Zanimljiv detalj na prednjem dijelu Zokijevih gaćica.
Mene ipak, kao nekadašnjeg glazbenika koji se bavio klasičnom glazbom, najviše impresionira na ovim slikama što Prigožin u slobodno vrijeme (između osječenih i maljem zdrobljenih glava) svira klavir. Da mi je znati što svira? Ok, Wagnera svakako, ali što još?
P. S. Nadam se da prije svirke ipak opere okrvavljene ruke.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ji/2478837.aspx
Mene ipak, kao nekadašnjeg glazbenika koji se bavio klasičnom glazbom, najviše impresionira na ovim slikama što Prigožin u slobodno vrijeme (između osječenih i maljem zdrobljenih glava) svira klavir. Da mi je znati što svira? Ok, Wagnera svakako, ali što još?
P. S. Nadam se da prije svirke ipak opere okrvavljene ruke.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ji/2478837.aspx
Znači taj je kaj i tito
haahahahahah, nema? na kojim je ovaj travama.
Znači ako je šteta za firmu koja je državna, a vlasnik države su svi građani, ne ti političari, na koji način nema štete
Po tom ispada da možeš krasti iz državnih firmi i proračuna jer nema štete za građane , hm zato to oni i rade jel
Baš sam htio identično napisat ...
S tim, da budemo fer, nije lako na takvom tržištu ...
Sjetimo se negativnih futuresa na naftu!
Baš sam htio identično napisati ...
Sjetimo se negativnih budućnosti na naftu!
A zašto se političari onda petljaju u stvari koje ne znaju, to ih ne opravdava za pričinjenu štetu
Baš sam htio identično napisati ...
Sjetimo se negativnih budućnosti na naftu!A zašto se političari onda petljaju u stvari koje ne znaju, to ih ne opravdava za pričinjenu štetu
Uh, ne bi reka da neznaju-izvlačiti novce nego su toliko bahati i nestrpljivi da ih uopće nije briga da se otkrije.
Sad je pitanje iz kojeg izvora sanirati HEP???
Nešto mi se mota po glavi.
A zašto se političari onda petljaju u stvari koje ne znaju, to ih ne opravdava za pričinjenu štetu
Uh, ne bi reka da neznaju-izvlačiti novce nego su toliko bahati i nestrpljivi da ih uopće nije briga da se otkrije.
Trebalo bi uvesti porez na nekretnine i podici porez na kapitalnu dobit i dividende , recimo na nekih 40-50 %
Mislim da bi to bilo u redu . Takodjer za svaki slucaj zaposlit jos cca 10 000 clanova hdz,sdp, mozemo i radnicke fronte koji bi
kontrolirali da se taj porez naplacuje kako treba .
u svakom slučaju su intervenirali u bitnome ublažili energetsku krizu i to je dobro i to je smisao duštvene odgovornosti i samog postojanja upravnog sustava ...ALI zar baš svaki puta "dobru" namjeru moraju zas*ati, zar baš svaki puta mora biti ekipa hoštaplera koji nešto što je za dršutveno dobro šupač*i iskoriste za bezobraznu i bezobzirnu krađu... ovo sa ppd-om je prešlo sve granice lešinarenja tipično za ruske tajkunizacije, u 10 god je postao vlasnik trečine hrvatske, kombinacija sa gđom. škugor koja je sa placa kupovala dugove dalekovoda prije nego što je izlešinaren da bi oprali i legalizirali 20M kn mita da škugor ppd- u zrikta jeftini inin plin, i sa mirovincima koji su od istoga kupili tek izgrađen megalomanski hotel na pomorskom dobru a ti isti mirovinci su trebali podložiti hrvatske mirovine u fortenovu da ih ovaj spali i nuluje ali se alianz pobunio nakon čega su mu stisnuli nadzor i svakakve gadosti jer se usudio pokvariti planove kriminalne organizacije, imate još sberbank gdje se pdložila hpb da bi se spasili depoziti vujnovčevih tvrtki i njegovih ruskih prijatelja, pa lkpc i banane radi kojih je Hr postala poznata i u holiwodskim serijama(jack ryan s04e02)
ima toga još puno-previše i fakat je više dosta te "rusije" po hrvatskoj
Display MoreUh, ne bi reka da neznaju-izvlačiti novce nego su toliko bahati i nestrpljivi da ih uopće nije briga da se otkrije.
Trebalo bi uvesti porez na nekretnine i podici porez na kapitalnu dobit i dividende , recimo na nekih 40-50 %
Mislim da bi to bilo u redu . Takodjer za svaki slucaj zaposlit jos cca 10 000 clanova hdz,sdp, mozemo i radnicke fronte koji bi
kontrolirali da se taj porez naplacuje kako treba .
Dok se to sve provede bi tribalo imati nekakvu “državnu” banku za nekakvo povoljnije zaduživanje za krpanje namjerno iskopanih rupa?
Nego sto nije blesavo da uz ucenike isti ispit ne pisu i profesori? Cisto da se vidi gdje su po znanju koje predaju tim istim ucenicima 🤔, jer ako je jako losa prolaznost recimo na fizici, dali su profesori kompetentni da im to predaju? Pa da se recimo i o tome dobiju bonuse ili maluse na primanja 🫣
Sta nije blesavo da istu placu ima profesor fizike kojem je 60% ucenika palo maturu ili onaj kojem je proslo 80-90% 🤔
A PPD mrtav,hladan posalje obavjest, tj. Demanti na HTV i medije pred 10tak dana da on nije skoro nista kupovao 🫣… jao koje su to lopine umrežene 😒
Da puno ružno govori taj iz HROTE mogao bi dobiti prijavu da ima sličice djece na kompjuteru ili bar tajnica da se žali da joj gura prstiće di nije mjesto, kokice su spremne čekamo nastavak.
I sad da vidmo drzavno odvjetnistvo, inspektorat, poreznu upravu..… kad se krece sa cesljanjem poslovanja PPDa i njegovih tvrtki-kceri, sa posebnim kolacicem da se vidi kako su razvalili dalekovod da firmom s malte 🤟💪 , da vidimo tko je imao sve prste u pekmezu od politicara 🫣
I sad da vidmo drzavno odvjetnistvo, inspektorat, poreznu upravu..… kad se krece sa cesljanjem poslovanja PPDa i njegovih tvrtki-kceri, sa posebnim kolacicem da se vidi kako su razvalili dalekovod da firmom s malte 🤟💪 , da vidimo tko je imao sve prste u pekmezu od politicara 🫣
ako bi pogledao strukturu zaposlenih u navedenim institucijama, vrlo jasno bi vidio da oni nisu u stanju ni sebe počešljati, oni znaju samo oštriti ku.čić na sitnoj raji, kod nekih se moraju najaviti mjesecima unaprijed, a kod nekih ne smiju ni proviriti, jer možda se i njima baci kakva već oglabana kost ispod stola,
sjetimo se samo kontrola u Agrokoru, neka se javi prvi od poreznika ili inspektora, koji je "bacio najveći kazneni kamen na Ivicu dok je bio živ"
ako bi pogledao strukturu zaposlenih u navedenim institucijama, vrlo jasno bi vidio da oni nisu u stanju ni sebe počešljati, oni znaju samo oštriti ku.čić na sitnoj raji, kod nekih se moraju najaviti mjesecima unaprijed, a kod nekih ne smiju ni proviriti, jer možda se i njima baci kakva već oglabana kost ispod stola,
sjetimo se samo kontrola u Agrokoru, neka se javi prvi od poreznika ili inspektora, koji je "bacio najveći kazneni kamen na Ivicu dok je bio živ"
sad kad si spomenuo, sjećam se da im je inspektorat naložio da povuku k+ tuna komadići zbog nedozvoljene razine nečega i ne samo da ih nisu povukli nego su ih izložili odmah na ulaz i stavili na akciju
inače, ako netko još ne zna, odvjetništvo, inspekcije, agencije i dr. drž institucije kao i javni natječaji i razne nabave kontroliraju upravo blato kao vujnovac i todorić koje rade i služe po nalogu tih hr silovika( po ruski), naručuju si natječajima javne pare ko od bankomata, daju naloge kome će ovi stiskati represiju, obračunavati i disciplinirati kao nedavno kad su gazili AZ mirovinca kad nije htio spaliti mirovine u fortenovu...ove sitne kontrole, potpore i nabave, presude rade tek legitimiteta radi da se kaže da institucije rade svoj posao
ekipa moja, razmontirali su nam državu skoro do kraja, ništa više ne funkcionira i sada su, upravo aktualno, krenuli na javno i opće dobro kao vodu, obalu, otoke i dr. resurse
Jeli se spominjala ikako prosječna cijena PPD-ove kupnje odvojeno od cijelodnevne ukupne prosječne?
Mirišem da su najbolje prošli 🧐