U vezi poskupljenja, mjenjam frizerku, isto se probahatila sa cijenama koliko vidim na cjeniku. Bas me zanima dal ce i drugi mjenjat. Nije stvar u euro dva, nego stvar principa.
-
-
-
Ne vidim problem rasta cijena u kafićima i restoranima, ja im iz revolta neću više ići...problem je vekna kruha koja je 1.1.2022. koštala 6 kn, 30.12. 9kn, a danas 10,50 kn...kafići će propast, ali kod kruha... tu će onaj mali, obični čovjek propasti!
Pekari su se pobrinuli da mi kao novi eurozonaši počnemo i kruh jesti po švapski, vrlo malo ili nikako
-
U vezi poskupljenja, mijenjam frizerku (...)
Sve je dobro dok se uslijed poskupljenja mijenjaju frizerke. Nadamo se da neće trebati mijenjati supruge...
-
zadnjih desetak dana puno boravio po kafićima i pizzerijama. tu je glavni problem! od 01.01. u SVIM u kojim sam boravio cijene veće od min 8% do čak 25, pa i 30%!!!!!. pogotovo kava i pivo. 31.12. cijena karlovačkog 14 kn, kava sa hladnim mlijekom 8kn. danas u istom lokalu isto pivo 2,30, a kava 1,40 eura. pa sad računajte. govorimo o vrlo solidnom kafiću u manjem gradiću u međimurju. mogu samo zamisliti kako je u većim i velikim sredinama i gradovima. u ožujku pičim turu po istri i primorju. baš me zanima kaj bum tam se doživel.
Bide se to iskorigiralo, kad im svima padne promet ispod razine pozitive, onda ce biti privlacenja starh klijenata.. sto ce ici malo teze.. to mogu ovi na obali raditi di su turisti pa ce doc jednom i to je to, pa oderi dok ide
Bilo bi dobro napraviti analizu svih cijena u paritetu prosjecne place, ali prosjecne , ne ovo kad ubace ove iz drzavnih agencija, uprava, pa kad nabiju jos prosjek
Ai ovi trgovacki centri ce izjednaciti cijene, jer ce im promet pasti poprilicno. Racunaj da svi uz granicu ce se zaleteti vani i kupit namirnice za mjesec, dva, sve sto moze stajati, dio u sloveniju, dio mađarska, dio u bosnu..
-
Ne vidim problem rasta cijena u kafićima i restoranima, ja im iz revolta neću više ići...problem je vekna kruha koja je 1.1.2022. koštala 6 kn, 30.12. 9kn, a danas 10,50 kn...kafići će propast, ali kod kruha... tu će onaj mali, obični čovjek propasti!
Dobro je , ja sam običan čovjek ali nisam mal ,znači ne ću propast , supet
-
Danas mi u kafiću produženu kavu htjeli naplatiti 3,5 Eura, bilo je više pića i platio sam u kunama, pa sam im prigovorio i pitao koliko je kava i kažu 2 Eura, te da su se zabunili kod preračunavanja kuna u Eure . Na kraju je korigiran račun na dolje za 20 kuna. Lov u mutnom gdje god da se okreneš, sada su svi postali pohlepni, od ugostitelja do frizera i trgovaca.
-
Opla, pretražili su cijelu državu i našli su jednog trgovca na jugu Hrvatske koji je pošten i nije povećao cijene .
Još skromno odgovara kako je samo ostavio cijene istima na 31.12.2022 i 01.01.2023, pa ako to ne zaslužuje neku
nagradu Gospodarske komore onda ne znam što zaslužuje
Vlasnik dućana na jugu Hrvatske nije zaokružio niti povećao cijene zbog eura, čak je neke i snizio...
‘Samo sam postupio onako kako je normalno‘
Vlasnik dućana na jugu Hrvatske nije zaokružio niti povećao cijene zbog eura, čak je neke i snizio...‘Samo sam postupio onako kako je normalno‘novac.jutarnji.hr -
i komšiluk nezadovoljan, ljute se valjda jer su prije 30ak godina brže putovali traktorima
Satima čekali na graničnom prijelazu: 'Hrvati misle da su bogovi jer su u Schengenu'Mnogi smatraju kako je glavni krivac za tolike gužve Schengenwww.vecernji.hr -
Evo ideja za kešoljupce koji ne znaju što da rade, još malo pa nestalo stanova za kupnju, a šta će onda biti nitko ne zna
"Ima se novaca. Šverc, fuš, rad na crno, pola plaće na ruke itd. To je naša svakodnevica. Koliko je novaca samo oprano kroz kupnju stanova. Pa stanovi od 3000 eura po m2 se prodaju k’o cipele. Čemu se onda čuditi poskupljenju na sitno”, glasio je komentar."
'KAFIĆI PUNI, CESTE PUNE AUTA' Val poskupljenja ne jenjava, građani poručuju: 'Ljudi imaju novaca. Pa stanovi od 3000 eura po kvadratu se prodaju k'o cipele' - Zagreb.infoVal poskupljenja već nekoliko mjeseci pogađa građane. Počevši od energenata pa sve do osnovnih životnih namirnica. Posebno su cijene došle do izražaja nakon…www.zagreb.info -
žaliti ću se Plenkiju da mi se plaća vrati na onu od prije uvođenja €ura
-
-
Istina, ali zanimljivo da porezna ne pita od kuda pare za stan? Ok uzeli na kredit vjerovatno dio, dio platili u kesu? Onda opremanje i sređivanje? Kešom? Porezna ne ispituje jesi potrosio 20-30k eura u kesu ili preko racuna? Ili i oni to isto rade sa potrose sto dobiju na ruke kod nadzora da malo zazmire 🙃😅?
-
Istina, ali zanimljivo da porezna ne pita od kuda pare za stan? Ok uzeli na kredit vjerovatno dio, dio platili u kesu? Onda opremanje i sređivanje? Kešom? Porezna ne ispituje jesi potrosio 20-30k eura u kesu ili preko racuna? Ili i oni to isto rade sa potrose sto dobiju na ruke kod nadzora da malo zazmire 🙃😅?
Pa ne pita ni politicare kako to da imaju toliko i toliko na sebe, zenu, djecu.. .
Tak da ne vidim razlog zbog cega bi mene pitali otkud mi lova za novu kuhinju i police za knjige.
Sad se sjetio, se zna tko je bivsem prefsjedniku Mesicu posudio novac za ona dva stana?
Mesić: Moja supruga posudila je novac i kupila dva stanaOd odvjetništva traži da ispita sumnje u ratno profiterstvo, konkretno da istraži gdje je završila poveća svota novca koju je Mesić 1992. dobio od hrvatskih…m.vecernji.hr -
zna se. ukrao je donacije emigranata iz australije.
-
Pa ne pita ni politicare kako to da imaju toliko i toliko na sebe, zenu, djecu.. .
Tak da ne vidim razlog zbog cega bi mene pitali otkud mi lova za novu kuhinju i police za knjige.
Sad se sjetio, se zna tko je bivsem prefsjedniku Mesicu posudio novac za ona dva stana?
njemu je posudio Božo ribolovac i to svjedočenje je prihvaćeno od naših pros.....institucija kao relevantno, nema potrebe utvrđivati je li to išlo preko nekih računa ili je prenošena gotovina preko granice, jer to se normalno nosi u torbi par milijuna kada ideš kod prijatelja u posjetu
Božo Dimnik: Istina je, posudio sam Mesiću novacMesić je jedinstven, nikada nije prisvajao zasluge i nikada me nije razočarao, kaže Dimnikwww.vecernji.hr -
njemu je posudio Božo ribolovac i to svjedočenje je prihvaćeno od naših pros.....institucija kao relevantno, nema potrebe utvrđivati je li to išlo preko nekih računa ili je prenošena gotovina preko granice, jer to se normalno nosi u torbi par milijuna kada ideš kod prijatelja u posjetu
Kolega ovisno o korumpiranosti ovlaštene osobe kod koje se postupak vodi.... u normalnom postupku, nikakva izjava ili svjedočenje bez ovjere iste od JB i potvrde o bankovnoj transakciji ne prolazi...tako da...
-
‘Ulazim u politiku! Ideologija je nevažna, pa uskoro će svaki treći Hrvat živjeti na granici siromaštva‘Ulazak u politiku je neophodan zato što politički akteri u ovom trenutku ne obavljaju svoju funkciju, ističe Vanđelićwww.jutarnji.hr
Evo, da se maknemo od hdz, sdp, mozemo i drugih stranaka koje su se "dokazale" proteklih godina.
-
Zabrinut sam. Gdje nam je nestao Zoran M. ?
Puno je tema na stolu za davati savjete, mišljenja i tumačenja.
-
Zabrinut sam. Gdje nam je nestao Zoran M. ?
Puno je tema na stolu za davati savjete, mišljenja i tumačenja.
Gdje je nestao Zoran Milanović? "Predsjednik nema obavezu da u bilo kojem trenutku govori gdje je"Od predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića već danima ni traga ni glasa. S obzirom na to da su se svi već naviknuli da predsjednik komentira sve i…dnevnik.hrNiste jedini koji to pitate...
-
zoran m., viktor o., milorad d., i aleksandar v,. igraju neku čudnu igru. pošto je slučajnost u politici skoro pa isključena nadam se da su oni dobili neka druga naređenja. izjava muti merkel i onog francuskog p.dera o evidentnoj pregovaračkoj prevari je presedan koji nije slučajan i imat će gadne posljedice po njihove podanike. duboko se nadam da bi ovaj puta iz cijelog ovog s.anja mi mogli nekako isplivati kao ratni profiteri. dosta nam je više žrtvovanja za bilo čije interese. jedva nas je za sjeme ostalo.
-
Bilo je upečatljivo gledati radno aktivno stanovništvo koje se gužva na granici radi povratka na svoje poslove na Zapadu, a istovremeno plaćeničke horde zla paradiraju Istočnim Sarajevom i Banjalukom, a političari iz publike sa crkvom blagoslivaju puške dok je sve popraćeno hrvatskom šutnjom
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun