Ipak smo dobili zeleno svjetlo za Schengen... Bugarska i Rumunjska nisu dobile potporu jer je izostao konsenzus...
-
-
-
ajmo hrvatska ,samo hrabro i pametno
-
Jutros upalio radio, glazba i atmosfera kao da je u tijeku vojno redarstvena operacija Oluja a ne da je tamo neka utakmica. Volim pogledat utakmicu, ali rade od tog veliki cirkus.
-
ajmo hrvatska ,samo hrabro i pametno
-
I što ?
Sve po starom. I dalje sutra moram na posao 😃🥱
-
Kad momčad izgleda kao da ima pripreme u frizerskom i tatto salonu nemože bit dobro. Danas loš Brazil a Hrvatska ultra disciplinirani. Bravo Dalić. Bravo SVI.
-
I što ?
Sve po starom. I dalje sutra moram na posao 😃🥱
Dat će Vlada državnim službama extrq neradan dan.
-
Bravo naši 3.8 milijuna vs 215 milijuna.
-
Kad momčad izgleda kao da ima pripreme u frizerskom i tatto salonu nemože bit dobro. Danas loš Brazil a Hrvatska ultra disciplinirani. Bravo Dalić. Bravo SVI.
Haha, dobra ti je ova s frizerskim i tattoo salonom.
Brazil uopće nije bio loš, nego je Hrvatska taktički odigrala jedinu moguću, čvrstu opciju. Naime, držali su loptu što duže, trošili su vrijeme i time Brazilcima uzimali mogućnost dodatnih napada. S obzirom da su Brazilci bili favorizirani, tašti i uvjereni u svoju pobjedu, kako je vrijeme proticalo, tako su postajali nervozniji. Zapravo je pobjeda Hrvatske, psihološko-taktička pobjeda. Jer da je Hrvatska kojim slučajem igrala otvorenije, izgubila bi. I na kraju, u nogometu, u sportu, pa često puta i u životu, broji se rezultat, a ne umjetnički dojam, frizura i tetovaže. -
Haha, dobra ti je ova s frizerskim i tattoo salonom.
Brazil uopće nije bio loš, nego je Hrvatska taktički odigrala jedinu moguću, čvrstu opciju. Naime, držali su loptu što duže, trošili su vrijeme i time Brazilcima uzimali mogućnost dodatnih napada. S obzirom da su Brazilci bili favorizirani, tašti i uvjereni u svoju pobjedu, kako je vrijeme proticalo, tako su postajali nervozniji. Zapravo je pobjeda Hrvatske, psihološko-taktička pobjeda. Jer da je Hrvatska kojim slučajem igrala otvorenije, izgubila bi. I na kraju, u nogometu, u sportu, pa često puta i u životu, broji se rezultat, a ne umjetnički dojam, frizura i tetovaže.Sve stoji ali i velika krivica njihovog trenera Tite, trebao je on opalit šakom o stol prije utakmice, nekoliko puta...
-
-
Prvo poluvrijeme završava Brazilcima nije jasno kako nisu završili utakmicu do sada, drugo poluvrijeme završava Brazilci ne znaju što se događa, 105 minuta gol Neymara Brazilci kiselo slave, nema Sambe, 117 minuta Brazilci znaju da je gotovo. Nisu imali šanse.
-
Evo se na poluvrimenu Argentinci i Nizozemci dogovaraju ko će izgubiti samo da ne igra protiv Hrvatske 😅
-
Da ja vidim korist od te pobjede ?
Ajde igrač Luka ima pa neka imam i ja ko Hrvat..
Ipak smo pobjedili..
Luka Modrić dobio novi automobil od Reala: 'Zvjerka' je vrijedna gotovo 900 tisuća kunaPonajbolji svjetski veznjak dobio je na korištenje pravu 'jurilicu' od strane novog sponzora.www.google.com -
Da ja vidim korist od te pobjede ?
Ajde igrač Luka ima pa neka imam i ja ko Hrvat..
Ipak smo pobjedili..
Ima HNS 52 milje eura, te država OGROMAN PR. Uostalom ljudi nisu brojevi, tako da nije sve u novcu, nešto je u nacionalnom ponosu i kako te drugi percipiraju.
-
nešto je u nacionalnom ponosu i kako te drugi percipiraju.
Igram šah na chess.com i ondje mi je jedna Šveđanka, nakon odigrane partije, napisala poruku "Croatia is a racist country!" Na moj upit zbog čega tako misli, navela je ustaše. Potom je navela navodno rasističko skandiranje navijača NK Rijeka na račun tamnoputih igrača švedske momčadi.
Također, kolegica je bila u New Yorku tijekom GO, u nekoj boljoj trgovini su ju pitali otkuda je, ona je rekla da je iz Hrvatske, nakon čega je stigao komentar: "Oh, ustaša state!"
Evo, i to je dio percepcija RH i građana RH. -
Moje pitanje je... Jel ste pobijedili tu šveđanku u šahu?
-
Igram šah na chess.com i ondje mi je jedna Šveđanka, nakon odigrane partije, napisala poruku "Croatia is a racist country!" Na moj upit zbog čega tako misli, navela je ustaše. Potom je navela navodno rasističko skandiranje navijača NK Rijeka na račun tamnoputih igrača švedske momčadi.
Također, kolegica je bila u New Yorku tijekom GO, u nekoj boljoj trgovini su ju pitali otkuda je, ona je rekla da je iz Hrvatske, nakon čega je stigao komentar: "Oh, ustaša state!"
Evo, i to je dio percepcija RH i građana RH.Gdje god ti se spominje RH, dođu komšije i krenu širit propagandu. Malo čitaj komentare ispod članaka, uvijek komšije ispiru mozak antihrvatskom propagandom. Također u tim woke sredinama kad te pljuju, to ti dođe kao kompliment. Ta njihova zadojenost i mržnja više govori o njima , nego o nama.
Također mnogima smeta što u HR reprezentaciji igraju sve bijelci, sa dosta plavušana, to je nekima kao crvena krpa, pa smo rasisti i zbog toga. Woke stado treba ignorirat.
-
Moje pitanje je... Jel ste pobijedili tu šveđanku u šahu?
Jesam, pobijedio sam.
Trebao si toj Šveđanki reći da je Švedska utemeljena na genocidu Laponaca.
Moram priznati da nisam toliko upućen u povijest da bih mogao replicirati na takav način. Usput, vidio sam danas oko 82. minute utakmice neku mladu crkinju obučenu u dres hrvatske reprezentacije skupa s ostalim hrvatskim navijačima. Tko je to? Neobično za navodno "rasističku" državu da ima crnkinju za navijačicu.
-
Evo, i to je dio percepcija RH i građana RH.Svedjani surovali s Hitlerom, a Ameri i njihov rasizam da ne spominjem, pravi se javili.
Nek si samo Svedjani zive svojim zivotom i populacijom koju su stvorili.
Sigurnije je u Palermu , nego u Malmeu.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ovo je Švedska u 13 stoljeću, sve sjeverno je laponska zemlja. A da ne govorim da su eugeničke mjere provodili sve do 1970-tih u vidu prisilne sterilizacije.
Compulsory sterilisation in Sweden
Inače ovo su klasične projekcije u psihijatriji, na drugima projeciraš/vidiš ono što si zapravo ti.
-
-