Sretan Uskrs svima!
-
-
-
GE NI JAL NO 🤣🤣🤣👌
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/kor…ise-ne-postuju/
Treba im smanjiti, a svim povlastenim prdonjama, uhljebima u raznim izmisljenim agencijama, opcinama iz pripizdine dignuti jos 50% da napokon sve ode u 3PM jer drugi nismo ni zasluzili,, ma ne 50% dignuti 100% da sto prije se sve raspadne 😒
-
ne vidim tu neke veće probleme rade ili ubrzo će raditi sva poduzeca osim kafića restorana sportskih klubova koncerata oni će malo kasnit a ovi što ne primaju plaću dobivaju novac od drzave, a nemaju baš to gdje potrošit koliko je novac tu ušteđeno, imam frendove i poznanike koji pola i više plaće ostave konobaru, u par mjeseci će uštedit za neki auto kad se ovo sve otvori ne vidim neki veći problem za autoindustriju dapače
Znači po vama se očekuje eksplozija prodaje automobila jer su ljudi u ovim danima kad ne mogu ić u birtije nagomilali novaca?
a gledaj ima ljudi što su planirali otič u Tajladn sprašit par tisuća eura, svaki tjedan u klubu ostave soma kuna sada to ne mogu, fino mogu uštedit za zamjenit stari auto novim.
-
Znači po vama se očekuje eksplozija prodaje automobila jer su ljudi u ovim danima kad ne mogu ić u birtije nagomilali novaca?
a gledaj ima ljudi što su planirali otič u Tajladn sprašit par tisuća eura, svaki tjedan u klubu ostave soma kuna sada to ne mogu, fino mogu uštedit za zamjenit stari auto novim.
e da je tako,
novi auto kupio bi svako......
-
dolaze li nam to biblijske pošasti jedna za drugom!!?? covid19, potres, skakavci, tornada....
-
Još samo fali da žabe padaju sa neba i sve imamo
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…olaze/10204300/
Prvo dolaze skakavci ,žabe kasnije 😓
-
Otvorim članak, opet jadni ljudi... ali ja tu kuća ne vidjeh to su straćare.
Tak i ovaj potres u ZG, pa ja imam već puno i previše godina, a ono oko malog placa sve do danas straćare... i onda se pitaju
kak se srušilo. A iz centra gdje je kvadrat od 3-5k eura ne bi... ne bi ni popravili, e ne može tako!
-
Na završetku bulla kaže se da --pesimisti imaju novac, a optimisti papire
Evo i zgodnog članka, o biasu optimista, povod Covid
-
Ćorak, Neven Ćorak.
-
-
Opet neka igra,kako to kako to.
-
Ne pamtim ovakvu tisinu "radnim" danom kao jutros doslovno mi se nije dalo dizat kakav je mir bio u gradu sreca pa je i burza jos produzila haha
-
ušla korona u kabele
-
Uzeo bih ADRS.
Ali ne prije početka svibnja, očekujem oštar pad burze kad Ameri objave broj nezaposlenih valjda 1. svibnja.
U koju dionicu upucati novac na kojoj cijeni?
Ajmo favorite na sunce?
€,£,kn,$?
neki problemi
-
Uzeo bih ADRS.
Ali ne prije početka svibnja, očekujem oštar pad burze kad Ameri objave broj nezaposlenih valjda 1. svibnja.
neki problemi
Kakve veze ima BAT sa Adrisom ?
-
neki problemi
Kakve veze ima BAT sa Adrisom ?
mislio sam da imaju još dio, ali greška
-
Preneseno sa Poslovnog
Korona kriza je mnoge stvari bacila u zapećak.
-
Počelo je............. a pitam se... kada, ako ne sada i kome, ako ne nama
-
pa kaj ti je došlo kaj si se rastal od svoje ljubljene!!?? sad bu sigurno smak svijeta!
-
pa kaj ti je došlo kaj si se rastal od svoje ljubljene!!?? sad bu sigurno smak svijeta!
Tako je bio prodao i Pevec davno 2016. godine, a mjesecima ju je branio na forumu,
da su već svi mislili da radi u Pevecu
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k