ja od podravke kupujem još samo vegetu i paradajz u tubi, sve ostalo im se u bitno pokvarilo, uspjeli su pokvariti i pasatu i digli joj cijenu 30%, bila neka akcija grah sa kobas i zapečeni grah pa reko da probam i*#&%, skoro nejestivo i napravilo mi kiselinu...koma, smanjili kvalitetu i podigli cijene
-
-
-
ja od podravke kupujem još samo vegetu i paradajz u tubi, sve ostalo im se u bitno pokvarilo, uspjeli su pokvariti i pasatu i digli joj cijenu 30%, bila neka akcija grah sa kobas i zapečeni grah pa reko da probam i*#&%, skoro nejestivo i napravilo mi kiselinu...koma, smanjili kvalitetu i podigli cijene
Bez dobre šalše u ledu za mene zima ne postoji.
Gulaš,brudet,pizza,pašte…kockice za whiskey led pa u juhu….
Mišelin bi se posramia 😅
-
a jeste s tim pekmezima, paradajzima i konzervama orušili dionicu, kakve veze ima što firma radi i kakve proizvode, bitno da je domaće
-
Al je zato KOKA na cijeni.
Btw kad već zafrkavam - po Sakomanu ljubitelji tih "delicija" troše u RH i do 8 milijardi kn godišnje. A mnogi od njih imaju i akademski nivo obrazovanja pa shodno tome i odgovarajuće društvene pozicije. Ajde ti reci...
-
It’s not a loss until you sell.
-
Al je zato KOKA na cijeni.
Btw kad već zafrkavam - po Sakomanu ljubitelji tih "delicija" troše u RH i do 8 milijardi kn godišnje. A mnogi od njih imaju i akademski nivo obrazovanja pa shodno tome i odgovarajuće društvene pozicije. Ajde ti reci...
Hahahaha, dobra, dobra...
-
Hmm puno taj gospodin Zoran zuji a malo meda.
Vidjet ćemo šta će reći kad zazvoni poziv USA ambasadora.
Tužna smo mi država.
-
U ovom slučaju žalostan je ovaj naš kontinent Evropa. Ništa nismo naučili iz povijesti i ponovno smo se dali uvući u bespotrebne ratne igre sa igračima sa strane. Ako je nekome do rata neka ratuje u svojoj kući.
-
Parici danas rođendan
Sretan rođendan Parice !
-
Nemojte biti tako okrutni prema Amerima, jer kako bi reko Suljo... "siguran sam da će se Ameri boriti u Ukrajini do zadnjeg Ukrajinca "
-
-
red je pozdraviti ljude na obali, ima koda dosta poznatih
-
red je pozdraviti ljude na obali, ima koda dosta poznatih
Jel to Domijan (CEO ATPL) maše brodu?
Neka mirno plove morima i neka se sretno vrate doma!
-
pa to su vijesti stare mjesec-dva dana!!
a kaj se g. domjana dotikavle... dotični je gospodin čovjek prve klase!!! normalan, staložen, čovjek iz naroda.... znam iz prve ruke jer mi prijatelj njegov prvi susjed.
-
‘Ćorić je Einstein: Za skupi plin u Zagrebu kriv je Tomašević, a za skupi plin u Hrvatskoj - tržište’SDP-ova Mirela Ahmetović komentirala je današnje zaključke Tomislava Ćorićawww.telegram.hr
A je mi drag ovaj Ćorić 😅
-
A za uništavanje naše naftne i kemijske industrije kriva je kraljevina Jugoslavija
-
Ja ne dijelim vase misljenje. Mislim da je Putin jedan obicni kukavicki luzer. Siluje malene Gruzije i sl. Ali protiv polamilionske ukrajisnke vojske se nece usuditi ici jer bi izgubio. I onda pao s vlasti.
-
Što se tiče Ukrajine - biti će što bude taj rat tamo već odavno traje i samo je pitanje dokle može eskalirati, a da ne pređe granicu iza koje više nema povratka i pretvori se u sveopći termonuklearni rat. Nije isključeno. A onda smo džaba krečili. Tako da ako toga svjetski "lideri" nisu duboko svjesni dok smišljaju svoje strategije onda će u konačnici biti svejedno da li je netko luzer ili viner.
Ako tako bude nije isključeno da za nekoliko milijuna godina na vlasti u "Ukrajini" "Rusiji" ili "SAD-u" budu npr. lignje koje sada pokazuju izrazitu razinu inteligencije i čekaju svoju priliku da evoluiraju, kao što smo i mi sisavci čekali gmazove da nam se maknu s puta.
Ne bi me čudilo s obzirom na kojoj je razini svijesti ova naša nesretna civilizacija.
-
Rusija samo želi sačuvati sadašnje stanje i pregovarati o federalizaciji zemlje gdje će dvije istočne pobunjene regije moći svojim glasom onemogućiti Ukrajni ulazak u NATO. Ukrajina će izgledati nešto kao BiH. Tako da ja ne vidim ovdje nikakvu veliku rusku invaziju. Ovdje će najgore proći građani Ukrajne bez obzira na naciju, jezik i vjeru.
-
a zakaj se ti kolega uopće opravdavaš ili ispričavaš za svoje postupke? podijelio si nesebično svoje viđenje kretanja cijene temeljem TA za koju i oni samo koji je samo površno gledaju kao ja znaju da je prevrtljiva. trgovati samo na temelju nje, mislim da na našem tržištu nema nekog prevelikog smisla. ako si ponekad i pretjerao pa su postovi izgledali kao drukovi..... po meni normalna stvar. ja ti mogu samo zahvaliti jer se može puno naučiti od tebe.
konačnu odluku o kupnji ili prodaji ionako donosim ja. a ako netko to radi temeljem nečijeg pisanja..... onda ima problem.
Bas sam ovo mislio napisati (umjesto zakaj bi bi bilo koji k...) ali ti to je to Ko je kupio ili prodao na racun foruma neka je ali nema suza i placa
-
a zakaj se ti kolega uopće opravdavaš ili ispričavaš za svoje postupke? podijelio si nesebično svoje viđenje kretanja cijene temeljem TA za koju i oni samo koji je samo površno gledaju kao ja znaju da je prevrtljiva. trgovati samo na temelju nje, mislim da na našem tržištu nema nekog prevelikog smisla. ako si ponekad i pretjerao pa su postovi izgledali kao drukovi..... po meni normalna stvar. ja ti mogu samo zahvaliti jer se može puno naučiti od tebe.
konačnu odluku o kupnji ili prodaji ionako donosim ja. a ako netko to radi temeljem nečijeg pisanja..... onda ima problem.
Bas sam ovo mislio napisati (umjesto zakaj bi bi bilo koji k...) ali ti to je to Ko je kupio ili prodao na racun foruma neka je ali nema suza i placa
…. moze ipak probati poslati IBAN možda mu se nesto vrati 😅
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k