Fora ? Poslodavac Nepalaca alert !!
-
-
-
jesam li propustio neke izjave ili neku vijest? uopce ne kuzim povezanost bruta 2 sa nepalcima
-
ili bi rekli nasi, mali od piture
-
Šta vam je POC? Piece of cake?
Govorite po vuku, bit će lakše.
Lako za to, pa i za prevaru od Vuka, mene brine kako je napisao LGBT.
Evo transića na drugom mjestu, gejevi vulgaris lagano ispadaju.
Vjerojatno je kod kolege slučajno ali propaganda sakaćenja spolnih obilježja uzima sve više prostora.
Vidim da ste nezadovoljni, jer nisam dobro napisao spomenuti akronim...
FLGBTTTIQQUA: fetish, lesbian, gay, bisexual, transgender, transexual, two-spirited (koji se nekada piše i ts), unsure, asexual, (straight) allies, intersexual, queer, questioning (youth).
Nadam se da sada možete mirno zaspati.
-
a gdje je plus?
-
A sta je bitno imati toliko vozaca bolta,glova? Sta vise nitko ne kuha? Kako se prije tog zivilo?
Ima tko ce raditi, ali ne za tu cijenu koje se placa te strance. Da se dignu satnice jer fali radnika, vratili bi se i dosta nasih koji su otisli van.
Jednostavno sa enormnim uvozom radne snage vlada onemogucava zakon ponude i potraznje
-
Ma to je biznis svima samo takav.
Fino sređujes posao tim radnicima i uspust im rentas neki jeftin stan koji kupis samo za te potrebe. Unutra ih smjestis samo 4-5-6, po 200€ svaki +rezije i ziher sam stan bez beda isplacujes kroz dosta brzi period.I onda samo multipliciras koliko imas tih radnika da ih zaposlis. Nakon 15-20 godina si vlasnik nekretnina se se ukenjas 😅
-
AKO je ova država poželjna samo nekome iz zemalja na rubu siromaštva ko će radit ovdje par godina za slabe pare, pri tom živit u stanu sa 10 cimera, a onda dalje bježati dalje prema zapadu, vrijeme je da se svi zapitaju šta izvodimo ovih 30+ godina samostalnosti. Ne da se političari zapitaju nego svi.
-
Većina naših ljudi koji su išli u Dublin na primjer ne žive ništa bolje. Stanuju s 4-5 cimera u stanu koji košta 2500 eura mjesečno. Često ni ne poznaju cimere.
-
ako danas nitko, pa ni njegova generacija ne razumije poruku, onda bolje ni ne zaslužujemo, nego da nam mladi ljudi ginu radi nekakvih senilaca
Ukrajina se suočava s novim velikim problemom: 'Mlad sam i želim živjeti, a ne ići u rat'Ukrajini opasno nedostaje ne samo streljiva, naročito topničkih granata i projektila za protuzračnu obranu, već i vojnika koji bi odbili ruski napadwww.vecernji.hr -
-
Ma to je biznis svima samo takav.
Fino sređujes posao tim radnicima i uspust im rentas neki jeftin stan koji kupis samo za te potrebe. Unutra ih smjestis samo 4-5-6, po 200€ svaki +rezije i ziher sam stan bez beda isplacujes kroz dosta brzi period.I onda samo multipliciras koliko imas tih radnika da ih zaposlis. Nakon 15-20 godina si vlasnik nekretnina se se ukenjas 😅
pa u zagrebu je tip iznajmio drzavni stan za 780 eura, i unutra stavio 32 radnika, i dizao 8000 mjesecno.
FOTO U državni stan u centru Zagreba nagurao 32 strana radnika. Dio ih je iseljen - Index.hr
-
ako danas nitko, pa ni njegova generacija ne razumije poruku, onda bolje ni ne zaslužujemo, nego da nam mladi ljudi ginu radi nekakvih senilaca
pa ovdje se zanemaruje jedan veliki problem. Gdje ce to zivjet ako ne odu u rat? sto misle da ce sve ostat kao prije ako ih rusija okupira? oni ce i dalje veselo trolat internetom ?
-
pa ovdje se zanemaruje jedan veliki problem. Gdje ce to zivjet ako ne odu u rat? sto misle da ce sve ostat kao prije ako ih rusija okupira? oni ce i dalje veselo trolat internetom ?
Moći će živjeti na potpuno istom mjestu, samo pod ruskom vlašću, morat će slušat Putina i ne talasati. Ako mene pitaš, bolje je to nego izgubit glavu. Ukrajinci rat odavno ne mogu dobiti, to je već svima jasno.
-
Ukrajinci rat odavno ne mogu dobiti, to je već svima jasno.
PUTINOFIL!
-
Ukrajinci rat odavno ne mogu dobiti, to je već svima jasno.
PUTINOFIL!
Uopće ne, ja ne navijam za Rusiju. Samo sam realan i gledam u kom smjeru sve ide. Ne pobjeđuje na ovom svijetu uvijek pravda. Ukrajinci osim manjka naoružanja jednostavno više nemaju ljudstva za taj rat.
-
PUTINOFIL!
Uopće ne, ja ne navijam za Rusiju. Samo sam realan i gledam u kom smjeru sve ide. Ne pobjeđuje na ovom svijetu uvijek pravda. Ukrajinci osim manjka naoružanja jednostavno više nemaju ljudstva za taj rat.
ma zajebavam se
-
Moći će živjeti na potpuno istom mjestu, samo pod ruskom vlašću, morat će slušat Putina i ne talasati. Ako mene pitaš, bolje je to nego izgubit glavu. Ukrajinci rat odavno ne mogu dobiti, to je već svima jasno.
pa tako smo mogli i mi 90-te....
-
Nije usporedivo, Rusija je daleko moćniji protivnik. Imaju sve oružje koje je SSSR gomilao.
Vjeruj mi Ukrajina je izgubila rat. Nemaju više ljudi za regrutaciju.
-
Nije usporedivo, Rusija je daleko moćniji protivnik. Imaju sve oružje koje je SSSR gomilao.
i nas su otpisali...pa eto...
ne kazem da ce ukrajina pobijedit ili izguibt(jer nemam kristalnu kuglu) al onaj iz clanka koji izbjegava regrutaciju to radi od pocetka agresije .znaci cim je rus stupio na tlo on se sakrio u misju rupu i ti mi kazes da je to u redu. pa eto za mene to nije u redu. tako su se i kod nas skrivali cim je JNA (4 armija sveta) krenula. Sigurno je i tamo neki rus- ukrajinac- francus piskaral na forumu da nam je najbolje pognut glavu i ne talasat-i nek srbi imaju more jer nemamo sanse protiv takve sile...
i da nebi bilo zabune.
nisam ja da on ide u rat. njegov je izbor da se skriva al takvog "anemicnog-njonju" ne treba onda dizat u nebesa i dat mu 2 stranice teksta.
-
i nas su otpisali...pa eto...
ne kazem da ce ukrajina pobijedit ili izguibt(jer nemam kristalnu kuglu) al onaj iz clanka koji izbjegava regrutaciju to radi od pocetka agresije .znaci cim je rus stupio na tlo on se sakrio u misju rupu i ti mi kazes da je to u redu. pa eto za mene to nije u redu. tako su se i kod nas skrivali cim je JNA (4 armija sveta) krenula. Sigurno je i tamo neki rus- ukrajinac- francus piskaral na forumu da nam je najbolje pognut glavu i ne talasat-i nek srbi imaju more jer nemamo sanse protiv takve sile...
i da nebi bilo zabune.
nisam ja da on ide u rat. njegov je izbor da se skriva al takvog "anemicnog-njonju" ne treba onda dizat u nebesa i dat mu 2 stranice teksta.
mislim da svi mladi ljudi u svijetu trebaju reagirati, a vidimo nitko ne prosvjeduje, tek kada dođe medo na njihova vrata, onda se osjete ugroženima,
ne osvrćem se ja na ovaj rat koji je već započeo, nego na neku normalnu reakciju mladih ljudi, da su dovoljno kroz stoljeća bili topovsko meso starim kešonjama puno puta utvrđeno i poremećenog uma, e to treba riješiti, a može se sigurno,
samo se mladi trebaju organizirati, a mogu, jer im društvene mreže nude tu mogućnost, samo treba netko pokrenuti prosvjede širom svijeta,
ne očekujem da to učini papa, jer i on je vrlo često vezanih ruku ili podilazi vladajućim elitama,
mora netko mlad stati u obranu tih mladih života, dok još ima vremena
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166