1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Birtija

• StatusQuo
  • February 17, 2020 at 10:14 PM
  • tento
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,058
    • June 27, 2022 at 4:50 PM
    • #3,121
    Quote from BudFox
    Quote from tento

Prihvaćam dobar savjet, upravo žena viče idemo na plažu, a vani prži ko u paklu.

Ma kakva plaža, vani je 35 stupnjeva, ništa prije 17h. Hlad i pivo, a kasnije kupanje ^^

Ma ja sam ti od onih, neka žena bude zadovoljna, i na plaži u kafiću se nađe hlad. Ona zadovoljna, kupa se a i ja, hlad i hladno pivo :)

• tento
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,058
    • June 27, 2022 at 5:08 PM
    • #3,122

Al je vruće😀

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • June 27, 2022 at 5:17 PM
    • #3,123

Happy wife, happy life.

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • June 27, 2022 at 5:21 PM
    • #3,124
    Quote from Yieldchaser

Happy wife, happy life.

Sve je dobro dok imaš kapacitet, da je imaš sa čime zadovoljavat...pritom ne mislim na seks ^^

Inače ja plažu ne podnosim, počnem se topit na suncu ko sladoled. Definitvno noćna životinja.

• Kadisibil91
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    429
    • June 27, 2022 at 5:21 PM
    • #3,125
    Quote from tento

Al je vruće😀

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • June 27, 2022 at 6:10 PM
    • #3,126
    Quote from Marin83
    Quote from Yieldchaser

Happy wife, happy life.

Sve je dobro dok imaš kapacitet, da je imaš sa čime zadovoljavat...pritom ne mislim na seks ^^

Inače ja plažu ne podnosim, počnem se topit na suncu ko sladoled. Definitvno noćna životinja.

Jeste bili na izborima jučer?

Puljak je pomeo sve pred sobom, čak i na tako skromnoj izlaznosti. Baš sam komentirao s jednim prijateljem da Split uvijek iznenadi. Mi kajkavci godinama pokušavamo vas dešifrirat, ali bez uspjeha.

• Infinity
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,987
    • June 27, 2022 at 6:18 PM
    • #3,127
    Quote from Yieldchaser
    Quote from Marin83

Puljak je pomeo sve pred sobom, čak i na tako skromnoj izlaznosti. Baš sam komentirao s jednim prijateljem da Split uvijek iznenadi. Mi kajkavci godinama pokušavamo vas dešifrirat, ali bez uspjeha.

Mislim da tu najvise vremenski uvjeti utječu😆

Južina i vrućine prednjače 😅

• tento
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,058
    • June 27, 2022 at 6:19 PM
    • #3,128
    Quote from Yieldchaser
    Quote from Marin83

Možda griješim, ali mislim da Marin nema vremena za to, treba zarađivati bez obzira što je nedjelja😀

• mikromakrto
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • June 27, 2022 at 6:24 PM
    • #3,129
    Quote from Yieldchaser

Happy wife, happy life.

Penis bonus, pax in domus

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • June 27, 2022 at 6:31 PM
    • #3,130
    Quote from tento
    Quote from Yieldchaser

Možda griješim, ali mislim da Marin nema vremena za to, treba zarađivati bez obzira što je nedjelja😀

To su i meni znali reć, doduše zlobnije - da delam i na nedjelju ko Kordunaš...

Money never sleeps...

• Infinity
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,987
    • June 27, 2022 at 6:45 PM
    • #3,131
    Quote from mikromakrto
    Quote from Yieldchaser

Happy wife, happy life.

Penis bonus, pax in domus

Files

06C18073-793E-4D07-8F5D-CC2F91EEBC2E.jpg 52.33 kB – 0 Downloads
  • Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • June 27, 2022 at 10:06 PM
    • #3,132
    Quote from Yieldchaser
    Quote from Marin83

Ne glasam ti ja na izborima tamo 2003-2004, čemu?! da bi zadržali status quo?!. Eventualno referendum ili potpisat koju peticiju za referendum.

A apropo Puljaka, čovjek je sa proračunom za ovu godinu pokazao da je za status quo, usprkos lijepim riječima...da su barem jednu ulicu obnovili i 200-300 metara neke ulice izgradili, dao bi mu palac :thumbup: ....ovako isto sra...., drugo pakovanje.

Quote from Yieldchaser

Money never sleeps...

Pa vikend mi je radno najproduktivniji, jer tada obavim sve što preko tjedna nisam, a ništa mi ne odvlači pažnju.

Edited once, last by Marin83: Merged a post created by Marin83 into this post. (June 27, 2022 at 10:08 PM).

• zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • June 28, 2022 at 1:42 PM
    • #3,133
    Quote from Marin83
    Quote from Yieldchaser

Ne glasam ti ja na izborima tamo 2003-2004, čemu?! da bi zadržali status quo?!. Eventualno referendum ili potpisat koju peticiju za referendum.

A apropo Puljaka, čovjek je sa proračunom za ovu godinu pokazao da je za status quo, usprkos lijepim riječima...da su barem jednu ulicu obnovili i 200-300 metara neke ulice izgradili, dao bi mu palac :thumbup: ....ovako isto sra...., drugo pakovanje.

Quote from Yieldchaser

Money never sleeps...

Pa vikend mi je radno najproduktivniji, jer tada obavim sve što preþ? ko tjedna nisam, a ništa mi ne odvlači pažnju.

Display More

Pa kako nije nista napravio? 1asfalirali su 100 m dubrovačke i rekli su za žnjan , evo samo šta nije

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • June 28, 2022 at 6:19 PM
    • #3,134

Danas je gala večera u Madridu, a sutra i prekosutra Zoka nastupa.

Bit će žešći i od Putlera pred 15 godina. Jedino veliki vezir može nadmašiti moćnoga Zoku. Ugarski kan će vjerojatno biti miran jer je dobio kaj je htio.

• plavi05
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,322
    • June 28, 2022 at 10:18 PM
    • #3,135
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…_procitaj_jos_d

Što dulje, to gore.

Da čovjek ne povjeruje, 2022. godina, u srcu Europe rat

Umjesto najave pregovora najava daljnje militarizacije, kada će više netko u EU podići glas razuma jer sa vlasnicima nuklearnog nauružanja treba pregovarati bez obzira što je riječ o kriminalcima i zločincima, ipak je najvažniji mir, a bagru se i dalje može izolirati i tehnološki, energetski, ekonomski i sl.

• mikromakrto
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • June 28, 2022 at 11:11 PM
    • #3,136

Meni nije jasno zašto se netko čudi ratu u Europi? Pa ako je ijedan kontinent, točnije njegova povijest, obilježena ratovima, onda je to europska. A ako ijedan narod mora biti naviknut na ratove, onda smo to mi.

Doslovno smo tisućljećima na granici civilizacija, carstava, religija, interesnih grupa. Nema većeg sukoba u Europi u kojem nismo sudjelovali. Meni osobno je to tužno i užasno, ali i realno. Jednostavno, ratovi su nešto što će se uvijek događati, ma kako mi mislili da kao civilizacija napredujemo.

• plavi05
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,322
    • June 29, 2022 at 12:04 AM
    • #3,137

Zašto se moramo pomiriti sa zlom kao činjenicom kad u ljudima ima i ono dobro, zašto se pomiriti sa nacionalizmom i imperializmom kad postoji tolerancija, ljubav i ljudska solidarnost.

• accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,159
    • June 29, 2022 at 8:12 AM
    • #3,138
    Quote from plavi05

Zašto se moramo pomiriti sa zlom kao činjenicom kad u ljudima ima i ono dobro, zašto se pomiriti sa nacionalizmom i imperializmom kad postoji tolerancija, ljubav i ljudska solidarnost.

da je tome tako kako govorite, ne bi trebali ni zakone, pravilnike, ni trodiobu vlasti na zakonodavnu, sudsku i izvršnu

sve bi se mogli dogovoriti, a sustav prisile (vojska, policija...) bi bili suvišni

recimo mojoj banci ne bi palo na pamet da mi ukrade tečajnu razliku za švicarac i kamatne razlike zbog nepravilnog obračuna

jer ja u bankama vidim samo dobro, ljubav i solidarnost :D

• rambo_5
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,138
    • June 29, 2022 at 8:51 AM
    • #3,139
    Quote from plavi05
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…_procitaj_jos_d

Što dulje, to gore.

Da čovjek ne povjeruje, 2022. godina, u srcu Europe rat

Umjesto najave pregovora najava daljnje militarizacije, kada će više netko u EU podići glas razuma jer sa vlasnicima nuklearnog nauružanja treba pregovarati bez obzira što je riječ o kriminalcima i zločincima, ipak je najvažniji mir, a bagru se i dalje može izolirati i tehnološki, energetski, ekonomski i sl.

Znate što je jednom rekao Al Capone (inače dijelom Hvat, dosta sličan Putinu po mentalitetu): “You can get more with a kind word and a gun than with just a kind word.”

Prevedeno, Europa se MORA militarizirati, ne zato da bi otvoreno ratovala, nego da bi u slučaju potrebe mogla mlatnuti po glavi razne Miloševiće, ISIS-e i slične. A sa Putinom se situacija rješava totalnom izolacijom, a ne ratom jer bi rat nužno postao nuklearan.

Ukrajina mora prihvatiti Ruske uvjete, dati im te pokrajine i najvažnije zaustaviti krvoproliće. A nakon toga dignuti zid prema Rusiji od Sjevernog mora do Kine, proširiti NATO svugdje gdje se može i čekati da Ruski narod sam svrgne Putina & CO. Upalilo je sa komunistima bez ispaljenog metka, upalit će opet...

• Kadisibil91
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    429
    • June 29, 2022 at 10:01 AM
    • #3,140
    Quote from rambo_5
    Quote from plavi05

Znate što je jednom rekao Al Capone (inače dijelom Hvat, dosta sličan Putinu po mentalitetu): “You can get more with a kind word and a gun than with just a kind word.”

Prevedeno, Europa se MORA militarizirati, ne zato da bi otvoreno ratovala, nego da bi u slučaju potrebe mogla mlatnuti po glavi razne Miloševiće, ISIS-e i slične. A sa Putinom se situacija rješava totalnom izolacijom, a ne ratom jer bi rat nužno postao nuklearan.

Ukrajina mora prihvatiti Ruske uvjete, dati im te pokrajine i najvažnije zaustaviti krvoproliće. A nakon toga dignuti zid prema Rusiji od Sjevernog mora do Kine, proširiti NATO svugdje gdje se može i čekati da Ruski narod sam svrgne Putina & CO. Upalilo je sa komunistima bez ispaljenog metka, upalit će opet...

Samo koje su to regije kad ovaj svaki dan krade sve više i više teritorija.Bez oslobođenja nema ni teritorija.rusi nema teoretske šanse nekim mirovnim sporazumom da se povuku sa dosad okupiranih sela i gradova a i pitanje je dokle idu .Mogu slobodno cijelu Ukrajinu osvojit a sad dal za mjesec ,godinu ili 5 je manje bitno jer joj nitko konkretno ne može pomoći da bi bili superiorniji od rusa. Tj. može ali bi to onda vodilo u globalni rat a svijetu se ne ratuje.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. LKPC (Luka Ploče d.d.) 173

• Like 1
      • Neo
      • February 27, 2020 at 11:04 PM
      • Dionice
      • Neo
      • June 3, 2025 at 1:53 PM
    2. Odgovora
      173
      Pregleda
      82k
      173
    3. umalo

June 3, 2025 at 1:53 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 3k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 3, 2025 at 12:37 PM
    2. Odgovora
      3k
      Pregleda
      1.3M
      3k
    3. All

June 3, 2025 at 12:37 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.3k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 3, 2025 at 12:32 PM
    2. Odgovora
      3.3k
      Pregleda
      1.5M
      3.3k
    3. Zvjezdani

June 3, 2025 at 12:32 PM
    1. CROS (CROATIA osiguranje d.d.) 69

• harpun
      • February 14, 2020 at 2:22 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 3, 2025 at 11:18 AM
    2. Odgovora
      69
      Pregleda
      31k
      69
    3. marinac

June 3, 2025 at 11:18 AM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 3, 2025 at 9:51 AM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      920k
      2.1k
    3. Barikb

June 3, 2025 at 9:51 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• LKPC (Luka Ploče d.d.)

umalo June 3, 2025 at 1:53 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All June 3, 2025 at 12:37 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

Zvjezdani June 3, 2025 at 12:32 PM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac June 3, 2025 at 11:18 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Barikb June 3, 2025 at 9:51 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

joe June 2, 2025 at 3:43 PM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 1, 2025 at 10:16 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 30, 2025 at 4:39 PM
  • ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

alfa1 May 29, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Meri May 29, 2025 at 10:36 AM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,267 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Online korisnici na ovoj temi

• 3 gostiju
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt