Da, sve su i prepisali od njih.
-
-
-
Nema teme za naše lokalne izbore? Ah, to je nebitno ...
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…egalno-20210513
Gdje su bili do sada?
Iako, vjerojatno se i oni tako financiraju pa češu gdje i njih svrbi.
ma gori im pod guzom, SVI SVE ZNAJU daj čovječuljak ne kaki. Sad kad je Banderas kod svetog Petra sad svi goluždravci dižu vrat, ma skidam kapu Mamić brothers...ja bi htio da me Musk podplaćuje i Trump. kaka mi se od ovakvog lažnog domoljublja. A Olujić Smradito u klasi Reiner vitez groba Jesus Bandito
-
Ne, potreba za ugljenom će vremenom padati, ali će još neko vrijeme rasti ton-milje iz više razloga, a to je bitno za brodare. Jel itko ovdje uopće čita te članke što se objavljuju?
Pa jel ti citas sta sam ja napisala?! :)))
Za sada se jos uvijek predvidja rast tona-milja i to:
Dusa mi se strese kako podviknes. :))
Haha, ma ne, ok, ti si dobro napisala Vrag je uvijek u detaljima, a mene inače u svemu užasno iritira kada se ti detalji zanemaruju ili krivo interpretiraju jer se onda obično događaju najveće greške tj. dolazi do krivih zaključaka. I najkritičniji sam prema sebi samom.
Idem, dosta je dionica, grafova i foruma za danas, počeo sam se sekirati Jel ima tko kakav film za preporučiti?
-
Haha, ma ne, ok, ti si dobro napisala Vrag je uvijek u detaljima, a mene inače užasno iritira kada se ti detalji zanemaruju ili krivo interpretiraju jer se onda obično događaju najveće greške tj. dolazi do krivih zaključaka.
Idem, dosta je dionica, grafova i foruma za danas, počeo sam se sekirati Jel ima tko kakav film za preporučiti?
Ja sam pogriješio, pa se kolega naljutio. 😁A ja se taman vratio sa jednosatnog brzog hodanja i prijeđenih cca 6 km što i kolegi preporučam.
Al ni film nije loša ideja... 🙂
-
Haha, ma ne, ok, ti si dobro napisala Vrag je uvijek u detaljima, a mene inače užasno iritira kada se ti detalji zanemaruju ili krivo interpretiraju jer se onda obično događaju najveće greške tj. dolazi do krivih zaključaka.
Ja sam pogriješio, pa se kolega naljutio. 😁A ja se taman vratio sa jednosatnog brzog hodanja i prijeđenih cca 6 km što i kolegi preporučam.
Malo sam ovih dana ekstra nervozan pa se ispričavam, pokušavam prestati pušiti pa galamim na sve oko sebe Evo, danas mi je 5. dan kako nisam zapalio Malo je nezgodno što sam sada cigarete počeo mijenjati sa pićem, ali nadam se da će to biti samo privremeno
-
Malo sam ovih dana ekstra nervozan pa se ispričavam, pokušavam prestati pušiti pa galamim na sve oko sebe Evo, danas mi je 5. dan kako nisam zapalio Malo je nezgodno što sam sada cigarete počeo mijenjati sa pićem, ali nadam se da će to biti samo privremeno
Hacksaw Ridge - ratni film al meni osobno film vrh vrhova. Prema istinitom događaju. Ako kolega volite ratne filmove, ovo je vrh vrhova film.
-
Haha, ma ne, ok, ti si dobro napisala Vrag je uvijek u detaljima, a mene inače u svemu užasno iritira kada se ti detalji zanemaruju ili krivo interpretiraju jer se onda obično događaju najveće greške tj. dolazi do krivih zaključaka. I najkritičniji sam prema sebi samom.
budući da brojimo vjerovatno posljednje szazifove komade je bi preporučio "Posljednji Srbin u Hrvatskoj" jel takvi su nam posljednji donjeli puno sreće i smijeha a to će Vam donjeti i ovaj film......ali prvo se morate opustit da bi mogli uživat i smijat se.......
-
Nema teme za naše lokalne izbore? Ah, to je nebitno ...
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…egalno-20210513
Gdje su bili do sada?
Iako, vjerojatno se i oni tako financiraju pa češu gdje i njih svrbi.
ma gori im pod guzom, SVI SVE ZNAJU daj čovječuljak ne kaki. Sad kad je Banderas kod svetog Petra sad svi goluždravci dižu vrat, ma skidam kapu Mamić brothers...ja bi htio da me Musk podplaćuje i Trump. kaka mi se od ovakvog lažnog domoljublja. A Olujić Smradito u klasi Reiner vitez groba Jesus Bandito
iči češ u rešt a kad bitkonj još zaroni, za papati ćemo imat samo suvu manistru....
-
Mitko, samo se opusti.
Prestao sam 23.12.2020.
Dan po dan i ide nekak.
Sad se ni ne sjetim cigarete
-
ako budeš pio pri odvikavanju od pušenja onda odmah slobodno zapali jel vjerovatno nečeš uspjeti.......ako se ne baviš nekom rekreacijom odmah počni a ako se baviš pojačaj aktivnosti......i da, nemoj čekat atpl na 265 jel ako vozarine ne uđu u žešču korekciju nego eventualno jače i narastu svejedno češ propušit......
-
-
Mitko, samo se opusti.
Prestao sam 23.12.2020.
Dan po dan i ide nekak.
Sad se ni ne sjetim cigarete
Ja sam isto bas na Bozic bio prestao, ali sam opet poceo nakon mjesec dana nepusenja , sada je drugi pokusaj. Prestajao sam vec nekoliko puta u zivotu, nisam pusio po par godina pa opet nekako iz gluposti ponovo pocnem.
-
Prestati je lako. Prestao sam barem stotinu puta- W. Churchill
Ajde dečki, što ste se uhvatili cigareta, nitko nije zdrav umro
-
iči češ u rešt a kad bitkonj još zaroni, za papati ćemo imat samo suvu manistru....
Gle, ni ja ni moji do pradjedova a za kasnije ne znam tj. znam jer nije postojala; nisu bili članovi PARTIJE. dok većina ovih izbjeglica u adeze jesu. Koje fakseve i di su radili i što u Yugi a sad mi prodaju domoljubno briselsko sranje. Branitelj sam i dragovoljac 91 ali ne stavljam značku na rever niti pišem moj CV di sam bija niti to nabijam nikom na nos. Sam pao sam se ubio. Inače sa guštom idem u rešt barem mi ne skaču njihove fotošopirane face iz reklama. jbg, nisam bija u Sarajevu ko pilipović ali ni u jeruzalemu ko vizet širomstva aka Reiner grave keeper.
-
[…]
Malo sam ovih dana ekstra nervozan pa se ispričavam, pokušavam prestati pušiti pa galamim na sve oko .....
- pušenje: 30kn x 30 dana x 12 mjeseci x 40 godina = 432.000 kn.
- investiranjem na burzi kroz kapitalnu dobit i dividendu bez nekih naročitih problema možete postati milijunaši.
- to da pušenje šteti zdravlju znate i sami.
- probajte uživati u zdravom životu, bolje vam je živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi.
-
Ha, ovdje smo i tako svi pušači
Svako malo popušimo kubansku
-
ako budeš pio pri odvikavanju od pušenja onda odmah slobodno zapali jel vjerovatno nečeš uspjeti.......ako se ne baviš nekom rekreacijom odmah počni a ako se baviš pojačaj aktivnosti......i da, nemoj čekat atpl na 265 jel ako vozarine ne uđu u žešču korekciju nego eventualno jače i narastu svejedno češ propušit......
Ja sam uvjerena da je kolega mitkko danas pazario. Ne bojim se ja za njega
-
- imate znanje, vjerujte u sebe.
- 3 vaša grafa su bila uzrok da sam zaradila lijepu lovu.
- evo zahvala s moje strane.
-
Malo sam ovih dana ekstra nervozan pa se ispričavam, pokušavam prestati pušiti pa galamim na sve oko .....
- pušenje: 30kn x 30 dana x 12 mjeseci x 40 godina = 432.000 kn.
- investiranjem na burzi kroz kapitalnu dobit i dividendu bez nekih naročitih problema možete postati milijunaši.
- to da pušenje šteti zdravlju znate i sami.
- probajte uživati u zdravom životu, bolje vam je živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi.
Ja sam prestao pušiti već nekoliko puta (držim se toga) i trčim 5km 3 × tjedno, ali zato pušim na burzi i razmišljam da prestanem .
Ima ona: dabogda imao, pa nemao i to ne želim nikome, pa ni sebi
Da se vratim na temu: gledam ove brodare danas vani i ne znam sta da mislim, cak sam i popušio neku dodatnu lovu i ovdje i vani jucer i danas, tako da meni odgovara da BDI raste, a da burze ne padaju.
-
Hvala.
Svaki poticaj veseli čovjeka. I ženu
-
- imate znanje, vjerujte u sebe.
- 3 vaša grafa su bila uzrok da sam zaradila lijepu lovu.
- evo zahvala s moje strane.
3 nova auta srednje klase koje sad Neo prodaje?........
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun