Kako ne moze ? Nisu li to javni podaci ?
Pa zar ja ne mogu ko fizička osoba naručiti knjigu npr od ATPL kojeg nemam . ?
Ne kužim..
Ne kužim..
padne ?? Kaj je opte pala danas?
Ne kužim..
Koliko znam ne moze se kupit knjiga ( barem se nije moglo ) ako nismo dionicari.
Bas zbog toga su mi neke pozicije jedna dionica
Display MoreNe može se steći uvid u imatelje vrijednosnih papira, ako ne posjedujete papire
Da bi dakle virnuli u knjigu morate imate papire tvrtke za koju tražite knjigu.
Ovo na Opte Luda kuća
Par dana do promjene ZEMa, i do nestanka barem formalne zapreke da UG za svoj novac kupi našu Opte, a cijena dionice padne na milijunskom prometu
Kažu - Kada na velikom prometu cijena ne raste, prodaj !
A ja zjake prodavala danas
Ja mislim da se samo radi o tome da investitori stvarno žele znati da je zakon donesen, a ne da će biti donesen. Koliko su puta do sada svi nešto očekivali i najavljivali, nije ni čudo da se traži "dvostruka potvrda". Netko je već spomenuo, donošenjem zakona mijenja se "playgame" jer tada zaista dva lokalna igrača iz branše mogu konkurirati za kupovinu. Dok se zakon ne donese to u stvarnosti može samo jedan od njih.
Osim toga cijena je rasla, a tehnički se i kreće u pravome smjeru.... a dokle će.... to ćemo tek vidjeti.
Display MoreNe može se steći uvid u imatelje vrijednosnih papira, ako ne posjedujete papire
Da bi dakle virnuli u knjigu morate imate papire tvrtke za koju tražite knjigu.
Ovo na Opte Luda kuća
Par dana do promjene ZEMa, i do nestanka barem formalne zapreke da UG za svoj novac kupi našu Opte, a cijena dionice padne na milijunskom prometu
Kažu - Kada na velikom prometu cijena ne raste, prodaj !
A ja zjake prodavala danas
Srčeko,zar se dosad nisi uvjerila da na Optimi ni jedno pravilo iz pustih knjiga za ulagatelje ne vrijedi?
No siki riki .
Smak svijeta, Flight opet pominje tehničku
Vidimo jednu svjećicu, koja je na velikom volumenu izašla iz padajućeg kanala, i pokazala nam osrednje dugi nos
Fibo prvi
Gdje će potom ne znam, ovisi o onom galebu koliko još namjerava istresti, i koliko još možemo progutati
A ZEM je svršena stvar koliko se dalo iščitati, pa tko je tu Lud, a tko Dugouško ostaje da se vidi
Samo onda kasno Marko
Veliki volumen, svi imamo priliku ući ili izaći, da poslije ne bude plakanja
Čujem poznati glas iz Međugorja kako viče: Aaaajjmoooo! Konačno.
Display MoreSmak svijeta, Flight opet pominje tehničku
Vidimo jednu svjećicu, koja je na velikom volumenu izašla iz padajućeg kanala, i pokazala nam osrednje dugi nos
Fibo prvi
Gdje će potom ne znam, ovisi o onom galebu koliko još namjerava istresti, i koliko još možemo progutati
A ZEM je svršena stvar koliko se dalo iščitati, pa tko je tu Lud, a tko Dugouško ostaje da se vidi
Samo onda kasno Marko
Veliki volumen, svi imamo priliku ući ili izaći, da poslije ne bude plakanja
ako bi mi ovakve knjige osigurale barem10orostruki prinos, ja bih uzeo 20jest komada, nema te knjige gdje je opisan prosječni hrvatski ulagač i ispodprosječno tržište kapitala
https://knjiga.hr/psihologija-burze-andre-kostolany-1
pazi potražnje, nema na zalihi, a jesu Optimaši navalili u kupnju
Od svih njegovoh anegdota, a bio je osebujna pojava gospodin Kostolany, meni je najdraža pričica o seoskom izboru ljepotice i žiriju.
Kaže - Gledaj žiri, a ne ljepotice
Tako i na burzi. Gledaj kupce. Današnji kupci su budući prodavači.
Al' da nije u redu tako negospodski izlaziti iz papira, to stvarno nije.
Al' zloćo don't care . Prilagodio se.
Da je na burzi lako, bogat bi bio svatko !
I zašto nisam bogato
Display MoreOd svih njegovoh anegdota, a bio je osebujna pojava gospodin Kostolany, meni je najdraža pričica o seoskom izboru ljepotice i žiriju.
I zašto nisam bogato
e pa ima i ona, kada mlada gospođa kaže kumici, skup vam je taj sir,
a kumica će, e kćerce, nije skup sir, nego si se ti loše udala
Display MoreOd svih njegovoh anegdota, a bio je osebujna pojava gospodin Kostolany, meni je najdraža pričica o seoskom izboru ljepotice i žiriju.
I zašto nisam bogato
Uz gusle, deseterac?😍
sta 'vo bi XD
Opaaa kakva strašila.
Otpuhao propuh. Sad će to Krešo da ispita.
Ovi su novi i za mene. Zanimljivo jer je 26GHz tehnologija samo za direktan prijenos - ne radi ako postoje ikakve prepreke izmedju uredjaja.
I Talijani u utrci za 5G mreže u Hrvatskoj
QuoteZa frekvencijski pojas 26 GHz sve potrebne uvjete za sudjelovanje u postupku javne dražbe na nacionalnoj razini ispunili su:
A1 Hrvatska d.o.o.
EOLO S.P.A.
Hrvatski Telekom d.d.
Telemach Hrvatska d.o.o.
😎 too long
Ni to budala, nego netko tko je dugovao uslugu njezinom ocu. I nije podmetnuo svojih 12 milijuna, nego ulagača u nekakav fond koji jadni niti ne znaju što se radilo s njihovim novcem.
Imaš ti kakav dokaz za to ili opet trabunjaš napamet?
Daj nam onda detalje, koji fond? Kakve usluge? Tko su ulagatelji itd itd?
Da ne bude opet kao priča o kupovini stanova na Tuškancu.... IGH, Anna Marus i pričam ti priču...
Pričam ti priču u ovom slučaju ima logično uporište. Kao što je bilo evidentno gradilište u punom tijeku radova na Tuškancu na točno njenoj adresi prebivališta kad je Marusica prodavala dionice. Tko to može shvatiti i povezati, dobro, tko ne može, nek si vjeruje ili ne vjeruje u što hoće.
Prodala je Hanžekovićka dionice OPTE po premijum cijeni u vrijeme kad je već bilo skroz jasno da je prodaja OPTE nekakvom UG-u ili A1 po nekoj visokoj cijeni zapela. Ako je uopće bude. Tako je kako je.
I ne piši nikome više na forumu da trabunja, jer je vrijeđanje zabranjeno.
Display MoreImaš ti kakav dokaz za to ili opet trabunjaš napamet?
Da ne bude opet kao priča o kupovini stanova na Tuškancu.... IGH, Anna Marus i pričam ti priču...
Pričam ti priču u ovom slučaju ima logično uporište. Kao što je bilo evidentno gradilište u punom tijeku radova na Tuškancu na točno njenoj adresi prebivališta kad je Marusica prodavala dionice. Tko to može shvatiti i povezati, dobro, tko ne može, nek si vjeruje ili ne vjeruje u što hoće.
Prodala je Hanžekovićka dionice OPTE po premijum cijeni u vrijeme kad je već bilo skroz jasno da je prodaja OPTE nekakvom UG-u ili A1 po nekoj visokoj cijeni zapela. Ako je uopće bude. Tako je kako je.
Otpustila, a ne prodala....
Display MoreImaš ti kakav dokaz za to ili opet trabunjaš napamet?
Sve bi ti bilo ok da tvoja logika jest ispravna i funkcionira. al nažalost, iz dosadašnjeg iskustva jedoino što se da zaključiti jest.... trabunjanje. Ma koliko kao trebali biti fini i šutjeti o tome.
Recimo da tko je i što je netko nije predmet opve teme nego kladionice.... ovdje bi se trebali držati provjerljivih i logičnih stvari za koje postoje neki konkretniji podatci, adekvatna procjena ili barem zdravorazumska logika.
Jednom ćeš saznati kome je prodala, pa ćeš vidjeti koliko si se gluposti ovdje napisao. A pod izlikom da ti je sve "jasno".
Prodala je koliko god nekima ovdje to neprihvatljivo bilo. Prodala, itekako, zainat onima koji su s velikom lovom ovdje ostali zaključani, jer ne slušaju one koji "trabunjaju".
Jednom ćeš saznati kome je prodala, pa ćeš vidjeti koliko si se gluposti ovdje napisao. A pod izlikom da ti je sve "jasno".
Prodala je koliko god nekima ovdje to neprihvatljivo bilo. Prodala, itekako.
Je, ja se nadam da će baš biti tako. I da Anna Marus neće imati ništa s time....
Ja nikad nisam tvrdio da sve znam ili da mi je sve jasno, al ti to tvrdiš, pa te ja pitam da nam daš neki dokaz ili da barem kažeš.... radi se o konkretnoj i provjerenoj spoznaji/infromaciji ili kuloarskom ili kafendžijskom naklapanju?
I da takve stvari ubuduće pišeš na temi kladionica.... jer tamo se uglavnom pišu spekulacije i realna/nerealna očekivanja i sl. "Želje, pozdravi i poruke...."