Bas gledam na Sabor Hr i nema nigdje za nac nista vezano za ZEM, ni kad ce da bude ni da je u proceduri. Ima li netko saznanja sta se desava?
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Bas gledam na Sabor Hr i nema nigdje za nac nista vezano za ZEM, ni kad ce da bude ni da je u proceduri. Ima li netko saznanja sta se desava?
pomažu kolegama na lokalnom nivou pred izbore, rade kažu po trenu, isto kao i prije 5 godina
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/vid…sovanja-petkom/
a inače od njih očekivati da ih je nešto briga, pa za njih je pojam Optima vjerojatno motorno ulje iz Modriče
-
Prvo mora na Vladu, a onda ide u Sabor.
-
-
Za ovo treba imati celicne zivce,bilo je bolje prodati i nakon zarade na drugima ponovo ovo kupiti. Mozda je i dalje tako najbolje?blizu sam da i ja tako kad vidim kako se oteze. Sada izbori, uvijek je nesto a sta ako ni ove godine nista?
-
Ma šta je ovo, nije vrag da nam se pomorci vraćaju.
-
pomažu kolegama na lokalnom nivou pred izbore, rade kažu po trenu, isto kao i prije 5 godina
a inače od njih očekivati da ih je nešto briga, pa za njih je pojam Optima vjerojatno motorno ulje iz Modriče
kad god s nekim pričam o optimi svaki drugi me pita za modriču !? jedan je otišao toliko daleko da je pregledao optimin sajt i po tome odma ladno zaključio da tu nema para. enormna je količina ekonomske nepismenosti u ovom narodu tako da se i ne trudim previše objašnjavati im.
-
kad god s nekim pričam o optimi svaki drugi me pita za modriču !? jedan je otišao toliko daleko da je pregledao optimin sajt i po tome odma ladno zaključio da tu nema para. enormna je količina ekonomske nepismenosti u ovom narodu tako da se i ne trudim previše objašnjavati im.
pa kažem ti ja da je prevelika koncentracija "bosanaca" u nas
-
Jedino sto mi se sviđa što nema "curenja" informacija, jer da ima ne bi nitko po 6kn bacao po bidu papire! Jos sam si malo dokupio, ako mogu iz top10 mogu i ja koju "tisućicu"!
-
demografi su već davno rekli da 70% stanovništva u hr vuče korijene iz bosne. i tome već lagano dolazi kraj i svi zajedno sad kod mame angele na probni rad.
-
-
Mislim da treba ovih dana ili tjedana imati uključen zvuk obavijesti na gledalici. Uslijed pozitivnog raspoloženja mogla bi i tu sletit obavijest : sold., pa da se ulovi još par tisuća komada od ovih " zaostalih ". Biti će dobra minuta za reagirati. Ako se Valamar budi to je itekako pozitivno pa je vrijeme da i nastavimo u tom ritmu.
-
naša burza zbog svoje podkapacitiranosti jednostavno funkcionira po sistemu spojenih posuda, obzirom smo se ovdje prosli tjedan iscrpljivali i propadali u bunar hraneći rast na drugim mjestima, neki se reciprocitet objektivno može očekivati ovih dana, jer sa vrhova planina je lijep pogled ali treba razmišljati i o silasku dok je vrijeme ili bar dok "žičare" još rade a onda i povratak ovdje na "buy the dip"....
-
demografi su već davno rekli da 70% stanovništva u hr vuče korijene iz bosne. i tome već lagano dolazi kraj i svi zajedno sad kod mame angele na probni rad.
da je neki zemo odradio "probni rad" kod angele dok je bila mlađa, već bi BiH bila u EU odavno, a možda i predsjedala trajno
-
Sunce ti ljubim, Optima Modriča
Još će netko povezati s Lukom Modićem i eto ti belaja
-
Sunce ti ljubim, Optima Modriča
e onda će tek cijena letjeti u nebo, ali neka ne spominju ime Luka, jer onda opet odošmo u Rijeku ili Kardeljevo
-
Ne sjećam se.
-
Pravi hrvat ne če kupovati neki tamo Bit coin. Kad bude Cro coun, e tade ču kupit. I Modričevu Optimu. Pravo ulje za vaše motore.
-
Obzirom da je ova dionica manje-više odradila svoje, čini mi se da smo sad u mirnim vodama što se tiče cijene. Dok ne dođe signal oko prodaje kompanije ili izlaska HTa po sili odluke AZTNa, ne vidim sile koja će značajnije gurati cijenu u jednom ili drugom smjeru. Tim više što je taj datum relativno blizu.
Osim naravno, puno bolje prilike drugdje, kao što su trenutno brodari, ali i to je kratkog daha. Impact tog izlaska je bio 5% cijene, sigurno potpomognut lošijim izvješćem.
Osnove špekulacije - OPTE će početi rasti kod prve korekcije ATPL. Ako je netko uletio u ATPL iz OPTE, onda će se iz ATPL vratiti u OPTE.
-
Obzirom da je ova dionica manje-više odradila svoje, čini mi se da smo sad u mirnim vodama što se tiče cijene. Dok ne dođe signal oko prodaje kompanije ili izlaska HTa po sili odluke AZTNa, ne vidim sile koja će značajnije gurati cijenu u jednom ili drugom smjeru. Tim više što je taj datum relativno blizu.
Osim naravno, puno bolje prilike drugdje, kao što su trenutno brodari, ali i to je kratkog daha. Impact tog izlaska je bio 5% cijene, sigurno potpomognut lošijim izvješćem.
Osnove špekulacije - OPTE će početi rasti kod prve korekcije ATPL. Ako je netko uletio u ATPL iz OPTE, onda će se iz ATPL vratiti u OPTE.
Zanimljivo, misliš. Mozda ima logike ali kratko je vrijeme. Svaka cast koji mogu ovako trgovati, moja jaja do poda
-
šaljem li nam gospodin ovime poruku da je cijena 4.44 fer i korektno?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun