Realnost je ipak..6,70...
Kupljeno po 6,70 da se proda po 6,70. Yeah!
i to ne par burek komada nego ipak malo vise...
Niti je kupljeno po 6,70 niti se prodaje. Papir trpi svašta...
Kak znaš? Tko ti rekao?
nitko ne komentira mršav bid i još mršaviji ask!!?? dok se netko opet igra!
Pa sve ti piše u dopisu....koji je poslan burzi. Ja nisam vidio nigdje da piše da je nešto prodano.
Svi čitaju između redaka.. . Treba imati snove, bez toga život ne vrijedi niti 6,70 kn...
Sad citam da su prava na hnl od 22. kupili neki britanac i svedanin. Uper bi bilo kad bi sad hnl presao na sport klub 😁
Sad citam da su prava na hnl od 22. kupili neki britanac i svedanin. Uper bi bilo kad bi sad hnl presao na sport klub 😁
Ovo je inače bas za OPTE temu....
ovdje stvarno izbija rat....
molim vas da vise ne postate nista u cemu se ne spominje optima, jer kolega flight ne vidi poveznice. hvala
kolega nam od drveća ne vidi šumu!
ovdje stvarno izbija rat....
molim vas da vise ne postate nista u cemu se ne spominje optima, jer kolega flight ne vidi poveznice. hvala
Pa ti uopće nisi naveo nikakvu poveznicu niti o kojoj kompaniji se radi.
https://www.glasistre.hr/hrvatska/pulja…-praksom-707550 a1 i n1 prekidaju suradnju?
Dobro jutro margareta, o tome razglabamo već 2 dana.
https://www.glasistre.hr/hrvatska/pulja…-praksom-707550 a1 i n1 prekidaju suradnju?
Dobro jutro margareta, o tome razglabamo već 2 dana.
Zaboravio si nastavit "dobro jutro margareta, dati krava pusu"
Baza podataka GlobalComms DataGeography napominje da Optima Telekom nudi čitav niz usluga fiksnog interneta i TV uz naplatu. Krajem 2019. opsluživao je 123.407 pretplatnika širokopojasnog pristupa i 55.084 kupaca Pay TV-a.
Dionki, daj mi malo povecaj slova, sitno ti je to previse.
Ipak se desilo čudo. Čini se.
Od prve dileme, da li će se uopće prodavati... eto nas do posljednje dvije, kada će objava i za koliko ?
Da sam trgovala slušajući graf, a ne forum bolje bih prošla.
Al' ima nešto i u radosti druženja , Vlak u snijegu..... kolosalno dobro zabavljali smo se godinama
Gledajući trgovanje izvjesno je da nitko ne zna odgovor na ona dva pitanja. Odgovor znaju vjerojatno dva- tri čovjeka u Hrvatskoj, a oni tvrdo šute.
Na Veterini je vijest o preuzimanju procurila samo pet-šest dana prije objave.
IMHO, možemo očekivati cijenu od cca 7,50 kn, smijemo se nadati 10 kn. Između toga je puno kuna, al' svi smo već zaradili. Jedino na isplatu moramo još malo pričekati.
I na koncu, baš da vidim. Da vidimo tko je u mučnim dugim pregovorima strana sa suprostavljenim interesima odnio prevagu.
BTW, kraj čekam u papiru i u cashu.
Sretno svima, i neka bude - TV svima koliko nas ima !
Očekujem 12 - 15 kn.
Neslužbeno se doznaje da su 3 ponuđača. Očekujem pripetavanje
IMHO, možemo očekivati cijenu od cca 7,50 kn, smijemo se nadati 10 kn. Između toga je puno kuna, al' svi smo već zaradili. Jedino na isplatu moramo još malo pričekati.
Na temelju čega očekuješ taj raspon cijene? Koji ti je izračun?
Gotovo je bar ja tako mislim, samo cekamo cijenu