Mislim da će se Optima prodati za 16,42 kn po dionici, ali da se do tog dana još svi moramo malo peći na tavi... Nadam se da ćemo svi zadovoljno trljati ruke.
Kako ste došli do ovako preciznog iznosa ?
Mislim da će se Optima prodati za 16,42 kn po dionici, ali da se do tog dana još svi moramo malo peći na tavi... Nadam se da ćemo svi zadovoljno trljati ruke.
1642. godine - francuski filozof i matematičar, Blaise Pascal, izradio je mehanički stroj koji je mogao relativno brzo zbrajati i oduzimati velike brojeve; stroj je trebao pomoći njegovom ocu koji je radio kao poreznik; mana mu je bila nedovoljna preciznost budući da tadašnja tehnologija nije omogućavala preciznu i pouzdanu izradu njegovih mehaničkih dijelova; stroj je dobio naziv Pascalina
Zakon se čeka kao pračka za trejdanje ili dokup
jel itko prati raspravu?
jel ijedan klub zastupnika apostrofirao "naš" problem?
vidim da će ipak biti nekih izmjena za drugo čitanje.
jel itko prati raspravu?
jel ijedan klub zastupnika apostrofirao "naš" problem?
vidim da će ipak biti nekih izmjena za drugo čitanje.
kolega ja taj cirkus ne mogu gedati XD
Stvarno, da li je itko išta prozborio, nama u prilog ili protiv ?
Htjela u stvari pitati da li itko prati raspravu ? Ima li live prijenosa ?
jel ima naznaka bijelog dima iz sabora, da je novi zakon izmijenjen..
evo baš me plenki zvao da je... 30 kn / dionici
jel ima naznaka bijelog dima iz sabora, da je novi zakon izmijenjen..
Dimi se na sve strane iz saborskog restorana..
ja imam malo konzervativniji izračun 11,04 kn.. plus možebitna premija
Izrazito konstruktivna rasprava; SDP i zeleno-lijevi žele veća prava za izvođače muzike/predstava, a HDZ im nabija na nos da su glasali protiv toga u EU parlamentu. O "zanimljivi" članak zakona se nitko nije ni očešao.
Prijenos je na HTV4 pa tko ima volju nek gleda
ja imam malo konzervativniji izračun 11,04 kn.. plus možebitna premija
možete li ga potkrijepiti sa konkretnim brojevima i postupkom izračuna?
kolega, ovo bi na testu u školi bio pad, reklo bi se da ste prepisali morate imati i postupak
koliko očekujete tu premiju?
Izrazito konstruktivna rasprava; SDP i zeleno-lijevi žele veća prava za izvođače muzike/predstava, a HDZ im nabija na nos da su glasali protiv toga u EU parlamentu. O "zanimljivi" članak zakona se nitko nije ni očešao.
Prijenos je na HTV4 pa tko ima volju nek gleda
nisu dugo izdržali.
raspravili su prvo primjedbe na Zakon o autorskim pravima.
i sad ponovno red palamuđenja do rasprave o ZEM-u 🤦
ma ja sam gledao i cisti igrokaz, konstantno nabijanje na nos od str HDZ “pa vi ste glasali protiv“ te se vrte oko autorskih prava..
do zakona o EM treba jos cekati
Zvao sam Vidovitog Milana. čovjek sve zna i još k tome malo naplaćuje Možemo se malo šaliti, ali na cijenu od 6,42 oko koje se nekoliko puta vrtila dodao sam Zabinih i Ht-ovih 10 kn.
Čuvajte tajnu i veselite se.
vidim mnogi očekuju puno od saborskih zastupnika, a što ste im ponudili ? ništa.......e ne ide to tako
Zar nije prije nekoliko tjedana onaj portal što naplaćuje 1 EUR pristup tekstovima pisao da je UG našla rupu u ZEM-u i da može kupiti Optimu bez problema?
Neva+no . Ključ drži Credit SUISSE BANK FRANKFURT .
Oni znaju sa bilo kakvim zakonom , ćim se donese .
Naravno, zato ne treba paničariti oko novog ZEM-a niti toliko pratiti Sabor jer će sve biti ok
To kažete i meni, koja 10 godina ne gledam TV ?🙃
Gledanje takvog nečeg je pogubno za žifce 🤫
Whatever.
Sve će svima biti dobro !
Jednom🤗